Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beta je celkem príma až na pár nedomyšleností a sem tam nějaký ten bug. Avšak za tu cenu si radši počkám, až bude někde sleva ( třeba vánoční... )
  • takze battlefront nebude jako batlefield kde ma jedna mapa mody rush a ctf a jine ? tady bude mit jedna mapa jen jeden mod dalsi mapa zase jinej.
    • ne, tolik map tam nebude.. možná se seasson passem :D
  • Jack1947
    Méně hráčů na mapě začne být moderní vždyt to bude jak u MOBA her kdy se hraje maximálně 5v5 tak proč ne i u FPS i když styl BF, více hráčů je beztak spíše ke kopení a větší mapy jim jdou ruku v ruce... méně je prostě někdy více viz RS a taky je to poádně adrenalínová, slátanina která dala takovou pedru do kulí R6 sérii že nevím jestli se z toho vůbec kdy vzpamatuje.

Na druhou stranu by to mohlo být na +- 20 hodin zábava, - ty DLC pak přestane být hra aktuální a jste v píč*.
  • No, jestli nekdy vyjde nejaky update kde budou bitvy alespon 32v32 tak to mozna i koupim. Jediny k cemu me zatim beta novych Battlefrontu privedla je, ze jsem zas zacal hrat ty stare *1*
  • Teď už jen opravdu stačí přiznat, že jde o přeskinovaný Battlefield.
    • Open bety jsou užasné v tom, že zdarma dovolí hru vyzkoušet i prudičům a zvědavcům, kteří si pak samotnou hru nikdy nekoupí a nekazí tak potom zážitek ostatním, kterým se hra líbí.
      • Bety jsou užasné v tom že mnoha lidem otevřou oči a ušetří je od spláchnutí 60€ do hajzlu. Třeba za tu do BF4 sem DICE dodnes vděčný.
    • eStar
      Kéž by.
    • Za sebe říkám, kéž by tomu tak alespoň z části bylo. Hra by byla aspoň trochu zábavná.
  • škoda, že já vidim jen black screen při spuštění. To BF3 beta šlapala jakko hodinky ve srovnaní s timhle
    • peterka
      mě se to taky stalo a stačilo přeinstalovat origin
    • Tak to bohužel patříš mezi menšinu - osobně neznám nikoho, komu by Battlefront blbnul a co se svižnosti týče, tak můžu pouze chválit (na FX-8320, 16GB RAM a R9 280 3GB jedu na high s 60-85fps).

Spíš bych hledal problém v ovladačích a nějakém doinstalovaném bordelu v OS.
    • Já s tím problém nemám, beta mi šlape od začátku od prvního spuštění. Vlastně jsi první, od koho slyšim, že mu to vůbec nechodí, čili jestli problém nebude někde jinde než u EA/Originu/Dice :).
  • je škoda že hra potřebuje 2GB grafické paměti Ram.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit