Přejít na výpis diskuzí
S tímhle budete jednou bojovat v Battlefield 3
26.7.2011 | Petr Poláček
131 příspěvků
-
hmm postřílet pár záporňáků to jo ale makat na opravě švajcem tak to asi není to pravé,co to kur.. je batlers ne slátanina. *10*
-
po grafickej stranke:
grafika single player kampane a tohto je neporovnatelna. toto vyzera dost... ako to povedat... zle?
- strasne silny kontrast. - modely a niektore kextury. - ten ich slavny model znicitelnopsti nakonec neni nic viac nez to co mal Bad Company akurat vo vacsom meritku. ziadna full znicitelnost sa nekona co je pre mna obrovske sklamanie.
co sa tyka gameplayu tak sa mi to tiez nepozdava. je to viac bad company 3 ako battlefield 3. moze to byt tou mapou a rush modom... uvidime. kazdopadne navrat k BF2 korenom aky som cakal sa nekona. cakal som nadhernu grafiku a full znicitelne prostredie. zatial to tak nevypada.
ano ano je to alpha bla bla bla. ale ja nejsom naivny, ta hra nevychadza za rok, cele to prekopat proste neni cas a ak by to nevapadalo podla predstav EA tak pochybujem ze by na to robili oficialny trailer. proste ta MP grafika je cista konzola, cisty bad company. s nesudim len z jedneho vidiea ale so vsetkych ktore sa ohladom MP objavili -
-
je to alpha verzia
-
-
a ty si myslis ze do full verzie kompletne prekopu celu hru hej? alpha verzia je stary build ale asi takto bude full verzia vyzerat akurat budu vychytavat bugy a ono to naozaj vyzera ako BC 3 a to nespravi ziadna alpha pokial si hral BF 2 alebo nejaky starsi BF a hral si aj BC 2 tak to musis vediet posudit
-
ako dokaz ze tam nebude full znicitelne prostredie mi to staci.
ale teraz a na mna zas vrhnete ako muchy na h*vno s tym ze to je len alpha aby som ja potom zas pisal ze ja som to hovoril. -
-
http://www.battlefield-3.cz/destrukce-bf3-alfa-trial-verzi-je-snizena-battlerecorder-potvrzen/ *7*
-
-
Ale ono by taky nebylo poprve, co tvurce lze o svym produktu.
-
-
ani to nebude poprvy krat co sa im na ich hru vys*rem.
-
-
cast destrukcie je vypnuta. to sa da predpokladat ze je ta mensia destrukcia ktora tam evidentne neni. ustrelovanie kuskov steny napriklad. ALE. co som videl tu velku znicitelnost ako urobenie diery do steny je presne to iste co bad company. predrobeny skrpit prsne v ktorom mieste sa stena znici. kde neni skript tam neni nicenie.
-
-
cakal som ze konzoyl budu mat len skripty. no po kecoch ako padajuce baraky z faul line rata fyzika som cakal viac a ne len hentie trapne bad company skripty (s ktorymi sa neda spravit diera do podlahy napriklad)
predobjednavku som zrusil uz davno a cim viac o tejto hre viem tak sa len utvrdzujem v tom ze som urobil dobre. BF2 ostane stale kralom. -
to je jasne kazdemu od zaciatku ze to bude skript keby nebolo tak to nerozbeha kazdy a o konzolach ani nehovorim tie by zhorely *16* *15*
-
-
-
-
-
-
ja o BF3 nepochybujem tesim sa na mappack back to karkand 64 hracov destrukcia paradne zvuky na bf3 nebude mat nic o tu hru sa nebojim ale fakt ta mapa metro sa mi nepaci ale take mapy boli aj BC 2 mensie zamerane na pechotu budu tam urcite aj velke mapy + heliny stihacky ked ukazu nejake video z conquestu pre 64 hracov aj stihacky tak vam spadne sanka *3*
-
-
Kez by,ale zatim jsem k BF3 spise skepticky.Radsi budu prijemne prekvapen nez zklaman.
-
-
budu aj rozne druhy map cchu vyhovet kazdemu tato mapa co ukazuju metro ma asi prilakat Cod hracov ale budu aj velke mapy :) hlavne sa tesim na karand to bude pecka http://www.youtube.com/watch?v=4tJijqizxfs
-
-
to je pekne ze tam bude destrukcia a uzasne zvuky a grafika ale autoheal a 3D spotting tam nemaju co robit a prikazova ruzica je kde? (je toho viac co by tam nemuselo byt a co by tam malo byt)
-
-
je aj hardcore rezim a ten je naisto potvrdeny tak ze tam nebude 3d spoting ani autoheal *3* http://www.battlefield-3.cz/prikazova-ruzice-se-mozna-nakonec-bf3-objevi/
-
-
to je fajn ale ja nechcem mod kde ma zabije jedna rana do prstu a prikazova ruzica je zaklad BF a cez nu sa dalo spotovat ale len na mini mape a bolo to vsetko vyvazene a skvele ale dokial neuvidim / nezahram si betu tak nebudem vediet
-
-
zapomel jsi na zobrazovani zasahu, spotting by mohli udelat tak, ze na mape se oznaci misto kam mirim, tj kdyz omylem oznacim spatne tak akorat spletu spoluhrace ..
-
-
-
-
-
Ja si nemuzu pomoct,ale ze vsech dostupnych uvolnenych materialu to na me pusobi,ze to s klasickym BF nema moc spolecneho.Spis mi to prijde jako BC strihle CoDem.
A lidi co se tu ohani tim,ze je to alpha,by si meli uvedomit,ze koncept hry se uz asi moc menit nebude.Budou se vychytavat bugy a vyladovat,takze se z toho co uz je na netu da predbezne usuzovat,jakym smerem ta hra miri.
A ten smer se mi nelibi.
Porad doufam,ze konecne ukazou neco,co aspon trochu pripomina klasicky BF. -
-
Koncept hry běž a střílej ty druhý mi vyhovuje... Cod se tomu hodně podobá což je i škoda.. Ale hlavní rozdíly a plus B3 bude rozloha map, 64hráčů na mapě(Pc), zničitelnost prostředí(ne úplný),možnost osedlat vrtulníky, stíhačky, tanky... S čím bude konkurovat CoD??
-
-
S cim bude konkurovat cod je mi celkem sumak.Cod jde mimo me uz hodne dlouho.Ale doufal jsem,ze BF3 bude jine,ze opravdu pujde ve slepejich klasickeho BF jak slibovali,nicmene zatim to proste vypada na BC meets CoD,coz s klasickym BF moc spolecneho nema. *8*
-
Ehm co já vím čím může CoD konkurovat ? Co třeba hratelností, zabavou?Když už pochopíte že někdo si chce prostě sednout k PC a střílet jak magor.Ne každej je celej udělanej s toho že může někoho přejet tankem.
-
-
Hratelnost? To je právě to - myslim si, že MW3 bude úplně to samý jako MW2 - nový mapy, zbraně, perky,, to se rychle ohraje. Cod je dobrý já se ho taky hodně nahrál.
Přejet někoho tankem?x) joo to se ti v CoDu nestalo.xDD
-
-
-
tak nejak to vidim aj ja
-
Pry diskutuji o prikazove ruzici ale zda se ji dockame to vi jen ten nahore. *13*
-
-
Záběry z Alphy a všichni to okamžitě odsuzujou jako by ta hra už byla vydaná, obsahovala tuhle jedinou mapu a byla omezená v multiplayru pro 3hráče... A opět přišlo na řadu CoDMW3 - řekněte mi kolik jste toho viděli z MW3 mulťáku??!! singl, ehm ehm - grafika jak z MW2, obsahově pořád stejný (zase v kůži amerického marináka co sám zničí ruskou flotilu s americkou vlajkou v ruce) Mw3 se jak s multákem tak singlem pude zahrabat
-
-
Souhlasim s tebou Mossi, nektere reakce tady jsou prehnane.
Nejvypecenejsi jsou reakce, jak prostredi nejde znicit, kdyz to je pro ucely testovani v teto alfa verzi vypnute *1* .
Ale co, pokud predobjednavku zrusi par hysterek, tak se vubec nic nestane a aspon bude predplatitelu mene heh. -
mna osobne vobec nazujima nejake COD. to je proste sr*cka ktora si nezasluzi moju pozornost. tym ze sa toto niekomu nepaci neznamena ze sa mu paci COD. ja som fanusik BF2 a po tych kecoch ako sa toto vrati k svojim korenom sa mi toto absolutne nepaci. rovnako ako sa mi nepacil bad company
-
-
To druhý video patří k adventuře Dead Cyborg.
-
Vypada to jak BC2 zase kecaj rusim obednavku a radsi si koupim coda
-
-
si zabil *1*
-
cakal som BMW a je z toho CITROEN. rusim objednavku a radsej si kupim DACIU LOGAN.
-
lol
-
-
Zajimave video. Ukazka neznicitelneho prostredi a jak ktere zbrane vydavaji zvuk. Proc mam ten pocit ze koukam na BC2? *1*
-
Me vydesilo ze se DICE ohani realnymi nazvy zbrani ale faktickych chyb je tam jako maku. Napr. vzhled Benelli M1014 neodpovida realne predloze. M16 a M4 pri pouziti kolimatoru zmizi muska pritom je ale nadale pritomna na zbrani a mela by byt videt. Natahovani zaveru ruskych zbrani pres ruku, zvlast krkolomne to je po instalaci optiky. Na EOTechu je videt zamerny obrazec i v ponosu a pri behu. A to neni vse. Obavam se ze to objevi i ve finalni verzi a to nam zatim ukazali jen rucni palne zbrane. Max. detaily grafiky, delka stinu, smer slunce, pocet fragmentu na ktere se rozpadne budova po zasahu atd. mi jsou u pr.ele. Strilecka to jsou zbrane a z tohoto pohledu zatim vypada BF3 jako ubohy prumer. *10*
-
-
ubohy prumer s nadprumernym ozvucenim .. zatim bych si s tim hlavu nelamal .. ta Alpha vypada hodne rozpracovane ..
-
-
K ozvuceni nemam vyhrad, co se tyce toho lamani hlavy kez mas pravdu, BETA v mnohem napovi ale proc to delat dvakrat kdyz to lze udelat spravne uz napoprve?! *13*
-
-
Tohle navic ani neni beta ale ALFA verze, takze se fakt jeste hodne zmeni.
Jinak mas pravdu, ze je urcite lepsi mit realne vypadajici zbrane a i ty serepeticky kolem (natahovani zaveru atd), dokonalost se skryva v detailech.
DICE trochu lituju,ze ty jejich "uzavrene" alfa testy tak hodne unikaji na verejnost a fandove pak zazivaji casto zbytecna traumata, protoze ve finale bude hodne veci jinak :-).
-
-
-
-
Porad cekam na ten jejich "skvely" destrukcni model, zatim mi nijak extra neprijde po te strelbe do budovy.
-
-
Dle vyjadreni DICE byl destrukcni system v teto verzi omezen, jde primarne o testovani stability serveru atd.
-
To protože je v tý Alpha verzi část destrukce ořezaná kvůli výkonovým testům.
-