Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Jděte už s těma MMO do prd... Všude cpát ty sociální sračk...
    • pozor spoiler.. diskuze je socialni!!!
      • Inquisitor
        Já mám na mysli hry a ne diskuze na webu.
  • boze preco :(((((((
    • *16*
  • InvisiblE182
    STALKER byl skvělej. Nedávno jsem znova hrál jedničku a je super. Skvělý jsou ty schovky a anomálie a ten konec TEN KONEC! Několika hodinová bitva přes půl mapy, kdy se nakonec dostanete až do Černobylu je prostě pecka. A podobně to bylo i v Clear Sky. To byly podle mě nejlepší konce ze všech her. Skutečně epická bitva s věcma, na který člověk nenarazil za celou hru a nakonec se člověk dostane i do té elektrárny. To je jak kdybyste v ME doletěli do středu vesmíru. Prostě paráda. Tak zdarov stalker
    • V ME jsme doletěli do středu vesmíru...na konci dvojky...eh
      • tak ono vesmir a galaxia je rozdiel :-)
        • Jo...moje chyba...nějak mi to nedošlo :-)
  • Psychotic
    Bezva, letos sto padesáté osmé MMO! MMO není nikdy dost, že ne?
    • GlaDOS
      No ještě počkej. Brzo oznámí, že to bude F2P.
      • To rikali uz v tom videu
        • GlaDOS
          Ani sem neměl chuť ho sledovat :D No tak to je ještě smutnější
  • Stalker jediná trilogie která patří k těm nejlepším pro mě, a oni to skoněj nějakým MMO? kde to sme, nemám slov... Aspoň že si můžu aspoň trochu zpravit chuť METR(O)em 2033 ... *6*
  • Skoda no STALKER byl opravdovy unikat a hrat dalsi MMO no to opravdu nechci dekuji.
  • Hanzales
    Tohle je fakt smutné :/ Myslím, že jestli by něco ten Kickstarter nakopl, tak právě s.t.a.l.k.e.r.a.
    Myslím, že jako F2P MMO to rád uvidí asi málokdo. Každopádně nehorázné klacky pod nohy těm vývojářúm. Hodmě by mně zajímaly nějaké podrobnosti o tom problému s "branding" resp. kdo, jak a proč je za tenhle smutnej konec zodpovědněj. Moc se v těch kravaťáckých manýrech vydavatelů nevyznám.
    • Nevim no. Mrkni na Armu. Pokracovali dal i bez flashpointu. Kdo vi co za nima je ted a jake maji porad zavazky. Je to skoda. Nam je jedno jak se to bude ctvrtej dil jmenovat. Teda nebude. UK mafie *3*
  • Vrook
    Ok no... takže teď jenom počítat s tim, že projekt nekrachne, že nepříjde dřív konec světa a že ta hra jako MMO bude nakonec alespoň za něco stát.. Moc velký šance tomu nedávám. Dneska chce každej ze všeho dělat MMO. Přitom bych řekl, že takovýho STALKERA (ať už se jmenuje jakkoli) by si většina lidí zahrála v klidu jako singl *9*
    • Zahrala urcite, ale s placenim by to bylo horsi.
    • Asi tak.Mmo se na nas riti skoro ze vsech stran a vetsina z nich stejne za moc nestoji.
      A ac tvurcum stalkera verim,tak nevim,jestli jim prechod k mmo definitivne nezlomi vaz.
      Nevim,proc proste nedelaji na klasicke SP hre s podobnym razenim,jako stalker.
  • tak toto až zabolí a zrovna v době kdy bude další výročí Černobylu.Prostě nemám zájem hrát ty jejich stupidní hry stylu CoD atd.Prostě S.T.A.L.K.E.R. je hra která mě dostala svou atmosférou a člověk si užíval.Takže už jediná možnost ,jsou modeři,kteří aspon nějak budou podporovat,NEJ hru.Je to hnusná doba,kdy peníze ukazují,že za něj si koupi bud vše a nebo nemáš nic *9* *9* *9*
    • "Zrada je jen otázkou peněz" - Armand Jean du Plessis de Richelieu
  • STALKER srdcovka. Jinak ti hosi vypadaji jak najemni vrazi a ne vyvojari.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit