Přejít na výpis diskuzí
S.T.A.L.K.E.R. 2 zemřel, ať žije MMO střílečka Survarium
25.4.2012 | Martin Bach
215 příspěvků
-
Škoda...těšil sem se na tu gamesku.Mám předešlé díly a chtěl sem vlastnit i tento díl.Co na to říct?Snad jen obrovská škoda!
-
To je jako fakt "úžasné"!!!! Co jako nás čeká do budoucna za kvalitní FPS tituly, které nejsou prach-sprosté konzolovky??? Hmm že by jen Hard Reset a Metro Last Light hmm asi jo.
-
-
Jeste porad tady je ten Half-Life,i kdyz kdovi ,kdy se dockame.
-
-
no právě
-
-
-
Dle této zvěsti http://kotaku.com/5905216/stalker-franchise-sold-to-bethesda má práva Bethesda a sami víme jak zdupali Fallout. Byl to i nebyl Fallout a hrát se dal. Bohužel atmosféra byla jiná a STALKER bez své atmosféry a na tom jejich enginu bude pěkný hnus pokud jej někdy zpracují.
-
-
Presne neceho takoveho se obavam nejvic,ze znacka stalker skonci v rukach nekoho podobneho a dockame se dalsi zpackane herni serie.
-
-
Konec STALKERa 2 = zatím nejhorší zpráva letošního roku z oblasti her. Jakákoliv PvP akce nemůže nahradit ponurou až hororovou atmosféru hry za vlka samotáře. Stříleček, kde proti sobě po mapě běhá 30 borců je na každým prstě 10...
-
Jednička měla hlavně výbornou atmosféru tajemna a očekávání. Snad se jim to podaří zachovat. V pokračování už ten pocit tajemna nebyl takový, protože člověk tak nějak věděl, co bude následovat nebo co ho může čekat.
-
To je velice smutná zpráva :((
-
další hra co si nezahraji a to mám všechny Stalkery
-
Je to škoda...okolí Černobylské elektrárny mělo v podní tědle hochů obrovské kouzlo...asi je čas opět nainstalovat a projet všechny díly...jo a Jejdásek je pako, takhle pitomě svinit diskusi pseudointelektuálním flamem je opravdu na doktora
-
Koukám, že se tady řeší víc trollové než to, že je možnost, že výjde pořádnej postapokaliptickej "simulator" do kterýho patří i sociální aspekt což MMO přinese. Stalker přines s modama něco o co se všechny ostatní hry převážně jen snaží. Aspon u mě dokázal vyvolat pocit přemejšlení nad řešením skutečných problémů a situací ve virtuálním prostředí...a to ať tím, že člověk musel řešit výbavu, CESTU, zábavný taktický souboje a měl a má výtečnou atmosféru a fajn grafiku. Tudiž doufám, že to nepokoněj, protože multiplayer stalker v openworld světě je moje přání už od SoCh, i když moc nevěřím, že to zvládnou pořádně...ale držím palce.
-
-
Nic proti Stalkerovi, jedna z nejlepších FPS, co kdy vyšla. Ale tvrdit, že je to nějaký postapokaliptický simulátor chce docela odvau. Je to skvělé, jak se člověk o sebe musí starat, ale kromě nákupu zbraní, protiradiační léky a bojové (věděcké obleky) a pár kg jídla se o nic nemusí starat. Nemusí přemýšlet, kde bude spát, nemusí přemýšlet, kde sežene peníze (tak "lehce" jako ve hře sotva) atd. Stalker ukázal složitou FPS s prvky RPG, kde hráč musí přemýšlet o každém svém dalším kroku (nejenom kvůl anomáliím), ale "simulátor" to není. Navíc MMO mají svá omezení, ať už stylem hrání až po grafiku.
-
-
Proto byl ten simulator v uvozovkach ;).
-
-
-
Ludia zase neberte to tak tragicky ze "zase" MMO. Je pravda ze ich je vela ale vidite co dokazali urobit v Stalkerovi... Atmosfera a pribeh tam bol fantasticky. Netreba to hned odpisovat. :).
Ja by som si to vedel predstavit ako sa partia 3-5 hracov prechadza po postapokalyptickom meste.... Hladanie artefaktov, ziskavanie uzemia atd. Len si predstavte take nocne stanovanie v opustenej budove aky by bola dobra akcia. :)
Takze neodpisujte to .. Tuto hru nerobia ziadne firmy v Azii alebo v USA. Vychodna EU vie prekvapit stale :) -
-
Samozřejmě, že až to vyjde, tak to prubnu. To ovšem nic nemění na tom, že bych daleko radši viděl offline hru, pokud možno s kooperativním multiplayerem - což by bylo dle mého daleko větší maso. Mě totiž onlinovky netáhnou a to hlavně kvůli všudypřítomným hráčům, kteří mi kazí herní zážitek a také kvůli samotnýmu principu jejich fungování. Nedokážu si představit věrohodný post-apo svět, ve kterém najednou tři tisíce (dosaď jakýkoliv běžný číslo) hráčských postaviček lítá jak stýček Hermi na speedu od jednoho npc k druhýmu a s euforickým nadšením (vykřikujíc "wow";"wtf";"thx";"pls";"rofl" a "lol") sjížděj questy. Post-apo MMO prostě už jen z důvodu typických rysů žánru není dobrý nápad. Přelidněný postapo, ve kterým všichni chřastěj zbraněma není přece postapo?!
-