Přejít na výpis diskuzí
S.T.A.L.K.E.R. 2 zemřel, ať žije MMO střílečka Survarium
25.4.2012 | Martin Bach
215 příspěvků
-
škoda..mno... *13*
-
Jestli S.T.A.L.K.E.R. 2 nevyjde tak budu brečet *9* protože jsem si u jedničky strašně moc užil.
-
chvala bohu aj tak tie posledne stalker hry stali za prd uz to bolo skoro ako nfs a cod
-
-
Tak mi řekni aspoň dvě hry ze světa Stalkera, co stáli za prd. Trole hloupý:)
-
-
call of prypiat a clear sky? a sam si troll boli to neskutocne kraviny
-
-
trapny pokus o trolling
-
-
Co na to říct....Ach jo *9*
-
jak nezískaly práva?!? Fuck youuuu
-
-
ak sa nemýlim, hru im vydávalo THQ, takže vedenie THQ/GSC vlastní práva stále. Vostok Games založilo niekoľko vývojárov, nie majiteľ práv
PS: GSC Game World štúdio bolo dnes zatvorené.
-
-
MMO? Come on...
http://goo.gl/l6KkL -
jak nemohli získat práva na vlastní hru? Co to je za šaškárnu?
-
-
práva má ten ukrajinskej milonář kterej to studio zrušil no :-)
-
vítej v jednadvacátém století!
-
Většinou má práva vydavatel ;) A oni si to asi nevydávali, nebo jo? To nevim, ale pokud ne, tak jim je hold vydavatel nechtěl dát ;)
-
-
to je pěkná prasárna
-
-
Oni kluci z GSC asi nebudou moc dobri s financema :(
-
-
To že stalker2 skončil nemusí být tak uplně pravda, na různých ruských forech se šiří zpráva o tom že práce na něm pokračuje pod záštitou GSC
-
Jejdáse mluví docela rozumně a dívá se na to ekonomicky, ne zaujatě z pohledu oblíbence STALKERa. To musíme uznat. Mluvím o jeho reakci na ekonomiku a ziskovost investice.
-
-
jo, mluvi rozumne, z pohledu EA a dalsich takovych
-
-
Mluví z pohledu racionálního, tedy rozumového.
-
-
Jejdásek a rozumně? Promiň, sice už je to nějaký semestr, co nemám ekonomii, ale to, co předvádí Jejdásek, jak by řekl můj bývalý profesor: fanatický kapitalista s móresy 19. století, kdy plat minimální, a zisky 40000% (reálně poměr celkových nákladů a zisků by se měl pohybovat od 1,7-9,6 násobek původní částky. Samozřejmě, že jde o největší zisk s nejmenšími náklady, ale v tomto případě hry Stalker je to zcela mimo, jelikož se zaplatil nejenom vývoj a hry samotné, ale zisky byly více než dobré na "malé" studio, co vytvořilo sérii stalker) Navíc si Jejdásek ani nepřečetl článek, tudíž jeho "ekonomická" přednáška byla zcela mimo. Tudíž obvyklý stav. Stačí prohledat diskuze a zjistit, že poětšinou je zcela mimo od her pro "televize", jak se nám snažil tvrdit až po tuto diskuzi.
-
-
reakce na editovanou část: "reálně poměr celkových nákladů a zisků by se měl pohybovat od 1,7-9,6 násobek původní částky" Předpokládám, že zisky ve skutečnosti míníš tržby (v opačném případě by to bylo zcela nesmyslné) a i přesto bych řekl, že tím fanatickým kapitalistou musíš být ty, protože v současné době průměrné roční zhodnocení 10% (čistý zisk) jak v podnikání, tak při investici (zde pak záleží na míře rizika - čím větší riziko, tím větší by měl být zisk a může být nad 10%) je mírou maximální (resp. zdravou).
-
-
Miním tržby, omlovám se, měl jsem to napsat.
-
-
Jakýpak fanatický kapitalista? Měl jsi ty vůbec ten semestr ekonomie? Mě spíše připadá, jak by byl Jejdásek zrovna nabušený na zápočtové a zkouškové a jeho po nějakou dobu koncentrované vědomosti chtěly ven, proto se zaměřil výhradně na ekonomický aspekt téhle zprávy. *1*
-
-
Přečti si pořádně Jejdáskovi reakce;) To s ekonomikou má asi tak společného jako že existují hry na "televize", jak se nás snažil přesvědčit. Vůbec si nepřečetl vyjádření tvůrců, kdy peníze naprosto nebyly důvodem pro zrušení jako práva na značku Stalker. Ale jelikož je jejdásek fanatický konzoloidní hater, co má definici hráč pc=pirát, tak brát ho vážně je asi jako si pomazat koule krví a strčit je do akvária plných piraní. A tím bych s dovolením ukončil pojednání o Zabíjiteli pirátů a držitele zlaté plakety Vrah roku a přenechal diskuzi hře. Stačilo, že jsou zaprasené dvě stránky mimo téma.
-
-
-
-
Stalker mě nikdy nezajímal, tak jestli to bude MMO nebo DMO je mi uplně jedno.*1* A bude Metro 2034 to je rozhodně lepší titul.
-
-
Problém metra je to, že ačkoliv to byla více než dobrá hra, tak bohužel vývojáři nevyužili naprosto skvělý koncept, co tam vybudovali. Navíc to zabíjeli i tím, že v prvním měsíci nebyla hra na pc takřka hratelná kvůli bugům. Ale když ji nakonec člověk dal šanci, svých peněz nelitoval.
-
metro je dobra hra, ale koridorovka, nemuzes prozkoumavat... atmosferu ma sice super, ale ty dve hry se nedaji moc srovnat.
-
-
Ta obě jsou FPS postapo. hry od Rusáku.
-
-
Stalker a postapo? Nevím nevím... spíše ne.
Navíc to Stalker je od Ukrajinské společnosti... -
A měl sem napsat Metro 2033. Metro 2034 teprve vyjde. Čemu dáš přednost asmosféře? nebo proukomávání? Tam mise s knihovníkem v Metru ´´zněla podívej se strachu do očí´´, a mělá pořádnou atmosféru. To je přece větší zážitek než prozkoumávat a hledat někde zakopané radiokativní plechovky.
-
-
Metro 2034 nevyjde. Bude to Metro Last light čo už nebude podla druhej knihy. Je to nezyvslé pokračovanie hry.
-
Jak pro koho, ve stalkerovi je takovych situaci (strasidelnych) taky dost, jen jde o to, ze je to proste jinej druh hry. Vidis to z prvni osoby, je to od kluku z vychodu a odehrava se to ve vychodni zemi, to je vsechno, co to ma spolecnyho.
-
-
-
-