Přejít na výpis diskuzí
S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha je venku a nabízí Shadow of Chernobyl, který nebyl
28.4.2014 | Petr Poláček
145 příspěvků
-
Zdar. Mám problém. V laboratořích X-18 mám najít pro Colonela Petrenka 5 dokumentů - splněno. Pak mám stáhnout z pc nějaký dokumenty do PDA, ale to nejde. Za boha nemůžu soubor stáhnout. Po diskuzích jsem četl, že mám u barmana koupit USB, ale nikdy ho zatím neměl v nabídce. Nechápu, bug nebo jsem něco přehlíd? díky za radu
-
Nevíte jak to spustit? Mě to napíše chybu nějakého 3DX nebo tak souboru a konec - je potřeba původní STALKER?
-
-
Jestli máš 32 bitový systém, musíš ze složky bin vymazat soubory msvcp120.dll, msvcp120d.dll a msvcr120.dll.
-
-
Taky jsem cetl, ze 32 bitove OS maji problemy. Asi to chce nahodit 64, stoji to za to :D
-
-
Ja spis zasnu ze v dnesni dobe nekdo stale pouziva 32bitovej system ( jako podobne si tukam na celo nad XP ale ty maj aspon 64bitovy) ale fakt... kdo hraje hry a ma vixce nez 4gb pameti proc utapi system v 3,5gbech na 32bitu dit uz to neni moderni ani prijemne. *4*
-
-
Jo, tuto zaručenou radu jsem taky četl ale nepomohlo to.
-
-
Zkus ještě v nastavení exáče poladit, aby se ti to automaticky spouštělo "jako správce".
-
-
-
Také mám stejný problém. Zkoušel jsem už několik „zaručených“ rad co jsem našel na netu a nic nepomohlo. Pokud se ti to podaří vyřešit, rozhodně se nebudu zlobit když mi s tím poradíš. Jinak nám zbývá čekat na nějakou novější verzi která už snad pojede.
-
Nainstaluj si všechy programy, které jsou přibaleny ke hře a pojede to
-
Neni potřeba puvodni stalker.Tohle je standalone verze, která ma jet sama o sobě.
-
-
Rozhodně stáhnu, STALKER je to nej co kdy možná z FPS vyšlo
-
-
Nej bych moc neřek.
Máme tu ještě např. Half-life sérii.
Ale za to, to vykresluje správnou atmošku. -
-
Half-Life nic moc např. pro mne. nemám ji ani v top10 FPS :D
-
-
-
Chtěl bych se zeptat.
Jestli když stáhnu Lost aplha a Autumm aurora 2, jestli to bude mýt nějaký negativní vliv na Lost Alpha.
Já s tím nemám moc zkušenosti. -
-
To máš jako si stáhnout mod z Oblivion do Skyrim :D Můžeš to zkusit a ono ti to možná se hrou něco udělá, ale radost z toho mít nebudeš :D
-
No su to dva rozdielne mody, Lost alpha je samostatna hra a Autumn aurora vyzaduje aj povodnu hru, tak nechapem co myslis tym negativnym vlivom.
-
-
Tak hodina hrani za mnou a musim rict, ze je to parada. Nastesti mi to ani jednou nespadlo a slapalo to dost v pohode. Ted uz jen pockat az to bude vysperkovane a bez chyb. Chtel bych hrat vic, ale fakt si asi pockam na konecnou verzi :D Urcite nema smysl ted delat nejake zavery, ale urcite to bude super mod.
-
Je nejaká cesta k Ruskému dabingu?
-
-
Autoři možná časem zapracují, ale nyní není.
-
-
Nainstalovával jsem a to hned jsem to zas odinstaloval. Proč hrát takhle zastaralou hru?
-
-
Je to staré a kupodivu to i dnes vypadá dobře. Textury dobré i prostředí. Některé nové hry technických kvalit této staré hry nedosahují.
-
Je jaro, venku je krásně, spousta holek všude a ty trávíš volný čas diskutováním o hře, která se ti nelíbí.
-
-
Je krásně všude jaro... a ty odpovídáš na trolla....
-
-
tady je zataženo, šedivo, 12 stupňu a mrholí.. krásně bych tomu zrovna neřikal
-
-
-
-
Zkusím určitě! Si pamatuji jak jsem hrál první díl a byl jsem machr a myslel jsem, že se nemůžu přece leknout do té doby než padla tma a občas jsem zahlédl oči něčeho ve tmě :D Atmoška která je v Stalker hrách je něco úžasného a tohle chybí dneska spustě her které tě prostě nevtáhnou do děje.
-
Jenom blbec a neschopný troll může řešit grafiku u Lost Alpha. Jednak modifikace vychází z engine SoCH nikoliv z x-ray verze 1.6 (Call of Pripyat). A i přesto modeři do hry přidali elementy jako HBAO a plno jiných serepetiček z DX 10. Ta hra je jinak někde k úrovni Clear Sky. Navíc grafických modu do stalkera je tolik že to jistě dříve nebo později někdo nahodí i pro Lost Alphu. Co mě více zaujalo jsou nové animace, nová videa, střelcův hlas (paráda někdo si dal tu práci a namluvil hlavní postavu) no a ak i dialogy namluvené ve hře. V kordonu je to například hned Sidorovich a pak ta první mise kde mluví bandité také šikovná práce (a to je jen průřez toho jakých změn hra doznala) když k tomu přidáte naprosto upravené lokace (které ale působí realističtějším dojmem) tak jsem velice šťastný.
Samozřejmě největší chyba ve hře jsou otravné bugy ty až zmizí tak to bude opravdu herní klenot který se postaví vedle třeba Sigerous 2.2 či SZM verze pěkně bok po boku a jako jedny z nej modu k této hře. Rozhodně nepovažuji za mody rádoby slepeniny typu Misery či DMP (protože slepit do sebe 30 a více cizích modifikací které dělali jiní lidé je sice fajn ale to si může udělat kdokoliv z vás doma). Osobně doufám že tam pujde časem import zbraní ze Shokera (hlavně kůli animacím, lepší sem ani v žádné jiné hře či modu neviděl) -
-
Co sa mi najviac paci je ako prekopali tiene. V povodnej hre dost katastrofa co sa urezavala par metrov odo mna, pripadne rozne skarede pruhovania, tuna su krasne vidiet aj desiatky metrov predsebou. Fakt respekt.
A DMP je sice len modpack, ale Datastor sa to vsetko pekne snazi odladit nech to funguje dohromady ako celok a nielen nacpat dohromady co najviac modov. To uz aj SGM pri tom vypada ako vsehochut zlatanina. A to som rozne verzie SGM presiel nespocet krat a paci sa mi. Ale tak to je caro modov, ak sa nepaci tak si najdes iny, svet sa preto neprestane tocit. -
Mě jedině "vadí" asi možná nevadí, že tam není ten pocit ponurosti. Jinak StalkerSoup taky nemá super grafiku a je vynikající.
-
-
Chce to ještě počkat až to víc poladí, zatim to každou chvilku padá.