Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Opět se tu řeší jméno hry. I kdyby se to jmenovalo Blbá rubačka 3, ta hra je prostě špatná. Já bych dal možná i 3/10. Lineární jako svině, žádné pořádné skilly, žádný loot, žádné komba, nic. A ta cena na Steamu, to je výsměch. Neřeším jestli je to Sacred nebo ne, použili jen jméno této série.
  • Ľudia nemôžem si pomôcť, ale ta hra je v takom stave až sa pýtam:

    Robia nám to naschvál?

    Pretože za toto by ich mali súdiť. *1*
  • flash789
    za totalni zniceni znacky kterou jsem mel rad by to mělo dostat 1/10, a lidem který tohle dopustily bych do konce života zakazal delat hry...pff..skoda se rozcilovat..
    • Ristoro
      Ale tohle mi hlava nebere. Co si proboha mysleli? To tam nemají game testery? Co je na té hře zábavného? Pochopím kdyby to byla indie hra a udělal by ji 1 člověk a stálo by to 200, ale tohle je prostě moc.
  • Tohle měli udělat na tablet nebo mobil ,nemusíme srovnávat s diablem nebo helsingem tohle má akorát stejnou kameru ale ani za boha nepochopím jak může nějaký studio po takový době co na tom pracují vypustit tohle, tohle nestojí ani za stažení a o kupovaní nemůže být ani řeč
  • Pixie
    Konzole ničí hry rok od roku víc a víc.Zlaté časy hraní her je pryč,snad se to ještě někdy vrátí a vývojáři nepůjdou jen po penězích.To zjednodušení herních mechanizmů konzole prostě mají na triku a to mi nikdo nevymluví. Bylo by mi to jedno,at si konzolisti dělaj co chcou,kdyby paralelně na PC vycházeli kvalitní hry jako dřív.Bohužel to už ted nejde,každá hra vychází na všechny platformy a pak to tak vypadá.
    • to nejsou konzole, to jsou hraci...PC a konzole jsou dostupnejsi stale vetsimu okruhu lidi, tak se logicky kazdy snazi nabizet svoje produkty co nejvetsi skupine zakazniku....jednodussim hracum jednoduche hry, tech par narocnejsich az hardcore paranu trh proste nezachrani, resp. tak to chapou vydavatele.....
      • A proto mají multiplatformové hry na PC podělané ovládání a interface. Autoaim byl taky zaveden kvůli lidem a ne kvůli gamepadu, že ano...
        • /irony on
          samozrejme, protoze existence gamepadu napr. uplne vysvetluje, proc se uz ve strileckach nedelaji lekarnicky, ze ano....
          /irony off
    • Co to placas ? Konzole tady byli od jakziva a nidky nemeli vliv na pc scenu (jsem pc hrac)! To jen pochybni vyvojari a doba (penize hybou svetem) muzou za tuhle spackanou hru! Vzali jmeno zname znacky (ktera uz stejne byla mrtva) a pos*ali to!
      • Pixie
        Já už hraji hry od dob 8-bit počítačů( ZX-Spectrum) a tak mám o vývoji her trochu něco málo zmapováno a vidím jakým směrem se to ubírá.Ano konzole tu byli vždy,ale nemíchalo se to dohromady s PC hrami.Protože konzolisti koupí kde co a pc hráči jsou samí warez,vývojáři tedy upřednostnují vývoj her pro konzole aby vydělali a pak jen udělají port na pc ,hrůza (až na pár vyjímek).Na konzole bude hra vždy jednoduší na herní mechaniznumus, aby to vůbec tím gamepadem nějak dokázali ovládat,proto hrajeme pořád jen klikací hry, poslední dobou.Ještě jsem nevyděl RPG primárně vyvíjené jen na konzoli,které by by za něco stálo.Takže konzole mají velký vliv na PC scénu,jen malé % her se vyvíjí primárně na PC a pak port na konzole.Se divím, že v poslední době vyšlo ještě kvalitní RPG jako Divinity. U Sacred 3 je vidět,že je to dělané primárně na konzole,proto to tak dopadlo.
        • Zahraj si Dragon Dogma, Final Fantasy X atd.. ty historický idiote. Libí se mi, jak příjde čtyřicetiletý panic a začne mudrovat od kdy hraje. Kurvaa kdo je na to zvědavej?
          • Kup si něco na akné ty zakomplexovaný pubertální konzoláčku *1*
          • Dragon Dogma a Final Fantasy? Mám dojem, že se bavil o RPG. Než začneš někoho urážet, tak si radši doplň znalosti.
          • Radši zalez, na ty tvoje výjevy degenerovaného potrata není zvědavý už vůbec nikdo. Hraj si svoje Dragon Dogma a neblej ty svoje moudra tady. A vůbec, skončila ti vycházka a své klecové lůžko už máš ustlané, tak šup.
          • Pixie
            Takových lidí co nám je přes třicet a občas si zahrajem nějakou tu hru,třeba i s dětmi,je mraky ty jelito *3* Ale omlouvá tě to,že jsi ještě v pubertě a dostaneš rozum časem.Například u nás v legii (Aion-mmorpg) hrajou lidi v rozmezí 15-50 let.Pracující i školáci.Hrají tam i páry,manželé atd.. nevím v čem je problém? Každý si najde nějakou tu svoji chvilku na hru a pokec na Teamspeaku,občas srazy.Hry nehrajou jen děti.
            • tak mě pošli fotku s rodinkou ty tlustoprde...
    • ucho
      Jestli problém nebude ten, že za hry na konzole jsou lidé ochotní platit :)
      • wenceslaus
        To za hry na PC taky.
        • ucho
          ano, ale v porovnání s konzolemi méně...
      • Spíš jsou jediní ochotní platit za ten odpad co poslední dobou vychází. Bohužel si to konzolisti neuvědomují ale je s něma tak manipulováno až je to nechutné. Nedivil bych se kdyby zatím vším zas byli židi.
        • koukám, že tvoje prosba o nesmazání příspěvku měla zcela opačný účinek, nuda se dá zahnat jinak, flame je nanic, radši si přečtu věcnou diskusi kde se dozvím o hře ještě další podrobnosti, co nejsou v recenzi, i když u téhle fakt nevím...
      • což ale nic nemění na tom o čem píše pan Pů předvámi....
  • Johnny
    Největší zklamání co sem kdy zažil.... naprosto nechápu tu drzost.... to studio který tohle vytvořilo bych veřejně zlynčoval... *7* *9* *13*
  • Já jsem to zapl a pak hned vypl, to konzolove ovladani mi málem vyvolalo infarkt
    • Myslis napriklad ta moznost behat pouze do 8mi smeru. utocit pouze tam, kam postava kouka i kdyz kurzor mysi ukazuje na druhou stranu. Teoreticky by rovnou mohli mys jako takovou zahodit, protoze z ni pouzivas jen tlacitka a tech je na klavesnici dost..

      A nebo rovnou mohli zakazat klavesnici a rict, controller only :).
  • Keyz
    Skutečně existují hry u kterých si člověk řekne, že to prostě nemá cenu mít ani zdarma. Jako dárek anebo i někde stáhnout.

    Neskutečný...
  • Mé obavy ohledně Sacred3 se nejen potvrdily, ale dokonce předčily i ty nejhorší noční můry, takový konec si tahle série opravdu nezasloužila. Ale vývojové studio by si zasloužilo pořádně nakopat do ...
  • Corvus
    Už když jsem před měsíci viděl první obrázky a video, bylo mi jasné, že to směřuje do toho nejtemějšího koutu prd***. První díl byl vynikající, ale jakmile hra přešla do 3D, tak to bylo v řiti. Pro mě absolutně ztratila atmosféru, duši. Nic nemůže vynahradit tu míru detailu a nádherná, ručně vypiplaná prostředí z prvního dílu. Třetí díl je naprosto zbytečbá hra, naprosto zbytečně investovaný čas a peníze vývojařů/studia. Nechápu jak může někdo odklepnout takový projekt, když museli vidět jak vypadá např. Van Helsing, Torchlight nebo absolutní pecka Divinity: Original Sin (i když je to, řekněme, drobet jiný žánr).
    • Co na tom nechapes ? Proste s tou znackou nemeli zadny dalsi plany, tak se rozhodli dorejzovat ji na tech par blbcich, co si to koupej podle screenshotu a naivni domnence, ze kdyz byly minuly dily tak dobre hodnoceny, tak trojka po takovy dobe bude urcite super. Legalni podvod a ostuda.
      • nepochybne chteli vyuzit znacku, ale imho si udelali mensi pruzkum trhu a zjistili, jaci hraci co hraji a cely to navrhli tak, aby byla cilova skupina zakazniku co nejvetsi, protoze je to jen o penezich, prodat toho co nejvic, nejlepe co nejrychleji, pokud mozno s dalsimi pridavky....cele je to o herni komunite, ktera ochotne plati za cokoliv, o hracich, kteri hraji cokoliv a nemaji zajem na nicem slozitejsim...dokud se nezmeni zakaznici, budou se tyto produkty nabizet...(BTW kolik puvodnich znacek bylo v posledni dobe pouzito k ziskani pozornosti ke hre, ktera je alespon castecne jina nez jeji predchudci? namatkou XCOM, Thief....vsecko se meni, vzdycky se najde nekdo, komu se to libi a komu ne..pravidlo je jednoduche, nelibi se ti to, nekupuj to, hlasujte svoji penezenkou)
        • Tak zrovna xcom a thief bych se sacred vubec nemel odvahu srovnavat. Rozdil je v tom, ze sacred3 se vyrobila a prodala naprosto cilene jako trash s neodpovidajici hodnotou.
          • ale treba xcom je prave krasnou ukazkou toho, jak lze znacku zneuzit k prodeji hry, ktera nema herne s predchozimi tituly prakticky naprosto nic spolecneho....
            • The Bureau: XCOM Declassified *7*
            • Jak nema nic spolecnyho ? Ja jsem taky zastance klasiky, ale i tak me novej xcom bavil a pak i napodruhy s enemy within. Zakladni myslenka je stejna, akorat herni pojeti je jiny, coz je dobre. Jsem rad, ze to vyslo, protoze tu ted jsou i xenonauts a ted si muzu vybirat na co budu mit naladu. Rozhodne si myslim, ze novej xcom byl delanej i trochu srdcem, narozdil od tohohle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit