Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedničku jsem nikdy nehral a dvojka byla s kamošem ze začatku docela zabavna, ale kvuli stereotypu jsme ji nedohrali... Jinak to špatna hra nebyla. Tak doufam, že aspoň u 3ky to bude jinak *4*
    • Asharak
      Zahrej si jedničku, je super. Hlavně mapa (teda až na rozumné cestování). *3* Ikdyž má trochu problém s patchema no... -.-
      • Lepši než dvojka? Uvidim, možna to někdy zkusime spolu s kamošem *4*
        • Asharak
          podle reaci a jak jsem ji videl u kamosa urcitě. A není tak "stupidní" nebo jka ji nazvat :)
        • Asi takhle. Jednicku jsem jako jednu z mala her dohral (sam). Dvojku jsem zkousel s kamosema i sam a nedohral jsem ji ani do 1/3 ...
          • uplně stejně jsme dopadli i my, takže na tom asi něco bude. Ok, dam jedničce šanci. Dik za doporučeni vam oboum *4*
  • Vida Sacred III
    Dohrál jsem Sacred I a II.
    Od aknčích RPG nesmíte v žádném případě očekávat propracovaný a libíví příběh. Spíše očekávajte hru plné akce a rychlého zabajíení. Přece jenom hry jako Sacred, Diablo, Torchlirch série jsou spíše akčními hrami na odreágování, než klasické RPG s plnohodným příběhem.
    Jestliže se vám zdá, že dané hry jsou nudné tak to zkuste s Hardcore postavou u které nikdy nevíte, kde přesně skončíte :-) Hra se vám tím diametrálně mění na napínavou akční RPG, kde vás může zastavit jakékoliv monstrum. Nevíte zda vás zastaví nejběžnější monstrum ve hře či nějaký boss. Jsem spíše pro zastavení dané postavy bossy!!
    Akorát co mi dnešních hrách vadí je přímí přechod do 3DD. Ani mi nevadí 3DD hry, ale velmi volná kamara mně vadí, prostě chci sledování nebo přesně zafiksovanou kameru, kterou můžu natočit. Prostě přechod do 3DD je rozhodně přínosný na hry, ale s volností kamery se to nesmí přehánět.
    S pozdravem.
  • Topadne to stejne jako Dungeon Siege2, konzoloidni sra_ka
    • Dungeon Siege 3, dvojka je pecka
      • jj pravda, jsem to ze vzteku ani nepocital :)
    • *Dopadne
  • Jestli že už nebude mít Sacred otevřený svět a bude to čistá kooperativní mlátička na maso se zombíky po úrovních s nějakým trapným vedlejším "levlováním" tak ať si jdou trhnout, neboť Sacred patřil ke hrám s podtitulem Diablovka, díky RPG otevřenému světu, ale tohle už nebude Diablu sahat ani pod paty.. Jednička - Bezva, Dvojka - Dobrá až na bugy, Trojka - Škoda slov a hraní... Sakra, proč to nevzal někdo zodpovědnější, proč to Deep Silver po Ascaronu nepřevzal úplně, když spolupracoval na dvojce tak ví, jak ta hra vypadala. To studio, co to má teď na povel, z toho udělá Fail Roku.. Deep Silver by snad zachoval ten otevřený RPG svět... Ikdyby se Sacred III povedl, tak by byl, po té, co jste zde napsali, minimálně nejslabší díl trilogie...
  • Jsem velký zastánce Singleplayer her a MMO nemám moc v lásce, ale mám-li být upřímný tak Sacred 2 jsem hrával (a hrávám) hlavně ve více lidech s kamarády.
  • jindra.veliky
    Co to je za grafiku lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit