Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    No, recenzent má na výběr myslím max tak 2možnosti, nenapsat nějakou tu lepší recenzi k větší hře, bude zle. Nebo napíše a ponese následky...

Jo jinak souhlas, nemělo by to být zaujaté ale mne to osobně je fuk protože recenze mne zas tak nezajímají.
  • XXDarthVaderXX
    Vynecham diaktriku...ctu si z gauce.
    V tom mas asi pravdu, vzdy je to vsak o uhlu pohledu na vec. Ja ted treba rozehral Earth 2140...a ? No ty kraso! Ty bugy, tanecky tanciku mezi skalami a dalsi radosti. Pak si polozis otazku... Je to spatne ? Ano... Je to dobre ? Ano. U ehm ehm oblibeneho tracku 6 mi uz jen chybela italska, hekajici polno(tvl zase slovni Stbak :-D ) herecka.
    Mensi hra je stale hra a pokud je blna, tak je blba. Je li dobre, tak proc ji nezhodnotit kladne. S pixelem se to uz trosku zvrtlo, ale to je vec nazoru a pohledu na vec.
  • Jack1947
    Prosímtě nedá se srovnávat kvalitou hra která bude mít vždy vyšší hodnocení už z principu a menší hra co si na nic moc nehraje. Bugy jsou otravné a možná to patche nevyřeší pak hrajeme nedokončenou hru, která bude stále mít bugy a jiné přešlapy. Řikám si když může vyjít něco tak katastrofálního jako Ravens cry, což patche asi už neupraví tak tohle je procházka růžovou zahrádkou navíc zábavná...
  • XXDarthVaderXX
    Valná část bugů se dá odstranit patchem. Tak bych chvilku počkal až to spraví. Třeba takovej Rome II byl v počátku prakticky nahratelnej, ale teď je to moc fajn hra(s přimhouřením očka nad tradičně blbou AI atd.). Tady bych také počkal, ale je fakt, že u dnešních her je lepší asi chvilku počkat. Když si vzpomenu na to haló co bylo okolo Age of Empires III, kde si tvůrci dovolili vydat patch v době vydání a div že by je hráči nelynčovali a teď jim to vůbec nevadí *7* (hra je +- měsíc před vydáním už hotová, pokud jde na CD, DVD aj. ...těžko tam pak na poslední chvíli něco aplikovat). Kdo nemá trpělivost, ať raději první dny hru nehraje a počká. No až bude recenze, tak čekám pravidelnou dávku emoc...ehm trollení. Proč? Protože hra může s klidem dostat 3/10, ale třeba i 7/10 a oboje se dá obhájit.V prvním případě bugy a další... V tom druhém případě...vždyť to přeci není tak hrozné. V obou případech to bude pro jednu stranu hráčů dobré zhodnocení, pro druhou špatné. Rozporuplná hra?...hm ano.
  • Jack1947
    O Bugách mi nemluv, opět se ukázalo že někdy musíme restartovat celou úroven protože ta postava s klíčema tady ku*va není a nebude. *10* *16*

Na druhou stranu aspon je tam ta brutalita kterou za toho malého dáblíka rozséváme po nic netušících obětech ano je to takový brutálnější hitman. Já jsem zatím došel do města, grafika ok snad lepší být ani nemohla a tady u té hry by byla zbytečná. Jen nechápu že ty animace se občas kousají a je to celkem nepřijemné.
  • XXDarthVaderXX
    Škoda, velká škoda, že hru více neodladili...některé bugy jsou tristní, ovládání je takové ehm made in Evropa(když to jde jednoduše, tak to uděláme složitě(potvrzovat sebrání předmětu g(čkem), sbírání po jednom...fakt ne-e). Je špatně nastavená hmotnost u postav(mrtví, hadroví panáci...kdo hrál Dark Mod a zkoušel někoho přesunout, tak asi ví co postavička na dlažbě byla schopná předvádět...ale to se dá opravit vyladěním parametrů, tak že bych přimhouřil zatím očko...když to neopraví, tak jim hamba.). Tradiční ruce padlých nebožáků do textury a s tím spojené chyby v animacích se také konají. Místo těch ingame sekvencí mohli nechat tu kreslenou grafiku a bylo to. Po grafické stránce(nehrál jsem zatím tak dlouho)...nenadchne, ale ani neurazí a co je hlavní, optimalizace je docela fajn. Kdo má rád takovej ten Hitmanovskej stealth(ty mě vídíš, ale stejně nevíš co chci udělat), tak by ho to mohlo bavit. Ostatní počkat třeba na recenze a i tak...až bude nějaký ten patch, tak do toho jít.
  • Pokud maj doma holinky, jinak hrozi podklouznuti
  • A nebo mohou jít do kina na 50 odstínů šedi ;)
  • Sr_Lobo
    Jedinej hororovej prvek predchoziho dilu bylo ovladani *12*
  • XXDarthVaderXX
    Celej tatinek *3*
  • XXDarthVaderXX
    Proved update flash playeru ci pod cim to bezi *4*

Děti, než mi dáte další mínuska, raději nejdříve zapojte mozek díky

Třem blbcům asi nikdo nevysvětlil, že občas je potřeba provést update, ne každý je to updatování systému, ovladačů a dalšího SW tak hrozně hrrr. Pokud přehrávač(jako ten zde), běží na Flash playeru či podobném ekvivalentu je nejčastejší problém ne v HW, ale v prach obyčejné, staré verzi zmíněného Flash(e).
  • No to tedy ty budeš mít taky hodně luxusní geny *1*
  • kubi-wan
    Trailer je fakt úchylnej a přestože moc nevim, o čem hra bude (jedničku mám na steamu ze svý lásky ke stealth žánru, ale ještě jsem ji nehrál), docela mě to baví.
  • spis v pc
  • Prvy Omen je i dnes genialny horor...scena s rotvajlermi top plus maly je naozaj demonicky.Dalsie 2 pokracovania z trilogie uz nestoja za vela, ale prvy je krasne tajomny a nejednoznacny
  • Co to je za hnusné dítě?
  • Tak o tom bych si dovolil pochybovat.
  • Dogkiller
    Takový zjev se mi narodit tak letí rovnou do baby boxu. *11*
  • Jack1947
    To pravé na dnešní den... doufám.. *4* *7*

Přesně takové jaké jsem čekal s tím že to možná odsýpá až moc rychle - neskutečné jak moc si člověk užívá tu brutalitu v roli malého chlapce(dáblova syna), je to mnohem zábavnější než pomalá jednička.
    Ano baví mne to, ty nehody atp to je jak hitman, prostě super adventura jediná adventura která mne jde a baví. No zatím 3level... tak uvidíme jak se to dále vyvine.
  • Tak to je chyba mezi žídli a klávesnicí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit