Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi slepý a hloupý...
  • SR 2 je nejvetsi zhovadilost, zlaty GTA IV, ano je to porad dokola, porad stejne mise, a dalsi nevychytavky, jako ovladani letadel a vrtulniku a jeste system kryti, ale porad je to 100x lepsi nez SR 2, takze taky ocekavam GTA V
  • Generalmagor
    Vypadáto luxusně!!! Jen at' je to lepší než GTA :D
  • odkdy ma gta nastavitelnou obtížnost?
  • XorxoxTalarius
    To bude Flame :D
  • XorxoxTalarius
    Neco ti reknu ... nainstaluj si obe dve hry ... dej si je na nejvyssi detaily a pak porovnavej ... ne z videi (obe dve se daji koupit v bazaru za par susnu)
    A porad resis mody, ja beru, ze to prodlouzi hru, ale proste neni to tak padnej argument pri porovnavani ...
    Ohledne gameplaye, dohrej obe dve hry, na stejnou obtiznost a pak muzes porvnavat. Ja obe dve hry dohral a muzu s cistym srdcem rict, ze jsem se vic bavil u SR2 ... pokud ty se u toho bavit nebudes, ouk, proc ne ... kazdej mame prece jinej styl ...
  • Odpověď na co? Že Rockstar bůhzdarma zahodí svoji největší značku? Nenašel jsem nic, co by jen naznačovalo, že GTA V nebude. Naopak. Zmíňku o rozhovoru Dana Housera pro Times a účast Rockstaru na Gamesconu, kde by měli oznámit novou hru. Tak hoď link na důvěryhodnej zdroj, kterej potvrzuje, že další GTA nebude. Rád se nechám poučit...
  • zdeeneek
    Tolik realismu v jedne hre? Z toho bude mit Vavra radost *1*
  • to vypada uplne dementne grafika taky nic moc herne spis prumer nez neco ocekavanyho ... hra vyjde a po mesici po ni nikdo ani nestekne
  • miker17
    máš net zkus si trochu pohledat a odpověd najdeš
  • Tak to máš nějakou vzácnou oční chorobu. Pardón pane, ale kdyby to bylo jen o fous... 2 HD videa, obě hry v plných detailech.
    http://www.youtube.com/watch?v=RcUqYZoiito
    vs.
    http://www.youtube.com/watch?v=6g8CCb6DDNA

To snad nemyslíš vážně, že by bylo Saints row mohlo graficky konkurovat čtvrtýmu GTA *7* A to nemluvím o tom šíleným gameplay. Doslova a do písmene je to GTA San Andreas s lepšími texturamy a pár, což skoro doslova, polygony navíc. I auta se tak chovají. A teď něco ostřejšího. Mody.
    http://www.youtube.com/watch?v=idERA_o6rwo&feature=related
    Z tohoto jsem fakt uchcával. Škoda, že na to nemám komp, zatím...
    http://www.youtube.com/watch?v=L8I9Pd-5F8s&feature=related
  • Původní příspěvěk obsahoval slovo "m a s t u rb o v *** a t", ale systém mi jej cenzuroval (což osobně nechápu, protože se jedná o zcela slušné a spisovné slovo zahrnuté snad v každém slovníku a enyklopedii) a nepodařilo se mi jej nahradit ani slovem "o n *** * * a novat". Se slovem PÍČOVAT však systém problém neměl. Tak ať se jde člověk stojící za tímto křesťansko-cenzurujícím hnusem laskavě vycpat.
  • GTA IV je jedna z vizuálně nejpromakanějších a nejdotaženějších her všech dob. Stylisticky a citem totální špička. Jenom na to člověk musí mít pořádný komp a trochu uměleckého cítění bez potřeby píčovat nad technickými parametry...
  • XorxoxTalarius
    Ano Saitns Row 2 ma lepsi grafiku nez GTA IV (porovnavano na mem PC) ... jizdni model je sice silenej, ale jak jsem rikal, je to arkada nejvetsiho kalibru, takze podle toho se taky chovali vsechny dopravni prostredky.
    A jeste neco ma SR oproti GTA a to je hratelnost ... kdyby to mel byt mec v RPG, tak SR bude Ohnivi mec vykutany pradavnymi kovari v Avalonu a GTA bude uplne normalni mec co vykutal nejaky kovar z Neznalkova (pouzivam tak prikry rozkol abych tomu dodal dostatecny vyznam). Zatimco v GTA je vsechno porad dokola (jsi nikdo, stan se nekdo) v SR se aspon ten pribeh vyvyji a nestane se mi to co u kazdeho GTA ze v pulce hry uz mne to fakt nebavi jdu radsi ven. A to jsem u serie GTA od zacatku, ale at se snazi sebevic, je to porad to samy jako prvni GTA jen uz to nevidis z vrchu.
  • slysel to i bracha. tak ze nejsem jedinej
  • Pethulla
    doppler?
  • Pethulla
    soráč, špatné vlákno. Tak abych nebyl úplně offtopic: vypadá to stejně šíleně jako minulý díl, tak jen doufejme, že tentokrát vývojáři nezdupou ovládání vozidel.
  • Pethulla
    Doppler?
  • Saints Row 2 vypadalo líp než GTA IV? *8* Ale tak zase zpátky na zem. Navíc efekty počasí, fyzikální a jízdní model...

A to zůstávám fér a netahám sem modifikace, kterých čtvrtý (jako ostatně všechny) GTA má opravdu úctyhodný množství. A že některý zatraceně vylepšují vzhled...
  • su dve moznosti:
    1. mimozemstania
    2. zapchal si si usi
    ale podla mna to budu ti mimozemstania....ano, urcite :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit