Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Saints Row vzdy byl a snad i vzdy bude naprosto nerealisticka freneticka akce, ktera ma za cil pobavit :)
    A pochybuju ze by GTA V byl nejaky graficky zazrak ... uz Saints Row 2 vypadalo lip nez GTA IV. A vzhledem k tomu ze to bude opet primarne na konzole a na PC se toho dockame nejdriv za pul roku po vydani ... tak mne Rockstar nechava uplne chladnym.
  • Na to jsi přišel jak?
  • miker17
    který nebude
  • Rangobot
    a pokud ne tak to bude blbost = odvar GTA
  • Vypadá to šíleně stupidně, ale zároveň extrémně zábavně. Pokud bude takhle vypadat většina misí, bude to bomba.
  • AI na videu vyzera sice dost natvrdlo ale zabava to moze byt aj tak.
  • Kdo to kdy viděl, aby takhle banda goril střílela v letadle z pušek jak prdlá *7* Mně se to od pohledu nelíbí. Graficky jsme se taky moc neposunuli vpřed. Vyhlížím pátý GTA.
  • XorxoxTalarius
    Uz se proste nemuzu dockat :)
  • Vypadá to dost vtipně *1* akorát škoda těch takřka stejných enemies
  • hkavně aby se nehrála tak neuvěřitelně blbě jako předešlej díl..
  • mozna to sem nepatri, stalo se mi to jednou. cim myslite ze jezpusobeno ze kdyz leti na obloze letadlo a slysite zvuk motoru tak ten zvuk na 2s zmizi a pak ho zase slysite ? byli mraky ale svitilo slunce. moje teorie je ze bud mraky ztlumily zvuk nebo vypadly motory *4*
  • Pete.palis
    tak tohle bude ulítlí, přehnaný a zábavný...těším se!:)
  • MishKonn
    Tahle hra vypadá neuvěřitelně zábavně.

(nemyšleno ironicky)
  • MickTheMage
    Ach, oblubene Saints Row...pozeram, ze to bude rovnaka prca ako predchadzajuci diel. Len image Shaundi sa mi viac pacil v dvojke (detail) :)
  • Bodyguardi v 1. cutscéně moc inteligence nepobrali.. nepřetržitě střílí z půl metru na překážku, místo aby ji obešli.
    Jinak na hru se hrozně těším, hlavně na rozmanitost misí. *3*
  • rofl tak to byl mazec jak ji zahodil a pak ji zase chytnul :D
  • Hahaha, narez. Na tuhle hru se hooodne tesim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit