Přejít na výpis diskuzí
Saints Row IV nabízí za vlasy přitaženou edici za milion dolarů
9.8.2013 | Adam Homola
117 příspěvků
-
Proc ne, kdyz nato nekdo ma...
-
už jen cesta do vesmíru stojí víc jak 19 mega *1*
-
-
Je to let soukromym raketoplanem SpaceShipOne (https://cs.wikipedia.org/wiki/SpaceShipOne) ktera vas dostane do výšky priblizne 112km, takže jste oficialne ve vesmiru, protože 100 km se bere jako hranice mezi zemskou atmosférou a kosmickým prostorem. Četl jsem že let stojí 200 000$
-
Třeba tomu, co si to koupí řeknou: "Tak nic z toho nedostanete, ale můžete to prožít v naší hře!"
-
-
Len aby to nebolo myslené tak ako v tej reklame... z letu do vesmíru sa nakoniec stal len na klasickom lietadle kde ti dajú toľko G že si v beztiažovom stave a na tých pár minút sa tam môžeš vyblbnúť
-
-
Pokud myslíš to a axe/lynx, tak tam nejde jen o let po parabole v Zero G letadle. Je tam i let v Albatrosu a motání v centrifuze. A z těch, co budou mít nejlepší výsledky nakonec jeden člověk opravdu získá let suborbitálem nad hranici vesmíru se společností xcor v hodnotě asi 65000 dolarů. Ale je pravda, že se v podmínkách píše, že vzhledem k tomu, že je letoun stále ve vývoji, tak se zatím neví kdy, odkud, a jestli vůbec, se poletí :)
-
-
-
-
Já na to mám a co vy ?
-
-
A myslíš, že ti to prodám?
-
Baby, baby, baby oooohhhhhh *7*
-