Přejít na výpis diskuzí
Saints Row IV představuje zbraň, co střílí dubstep
10.5.2013 | Adam Homola
62 příspěvků
-
Protoze je to poznavaci znak typicky pro tenhle zanr, pro rock jsou to zase bici a kytara.
Doporucuju sednout a vyzkouset ten "generator" je docela tezky na ovladani, kdysi jsem to zkousel a radeji jsem zustal u kytary, opravdu to neni tak jednoduche jak to vypada ze clovek sedne a "naklika" par veci, spousta lidi ani nevi co pouzit k tomu.
P.S. dubstep neni muj oblibeny zanr, jsem spis do metalu a dance music. -
Jo akorát čekám až tam přijde to "duc duc" (jakoby všichni používaly úplně stejnej sample) - jedinej rozdíl že tady přišlo trochu později.
Ale nechci to tu rozebírat, pokud se vám to líbí, tak to poslouchejte - pro mne to pořád bude jak nějaká hudba, kterou dělá nějaký generátor a ne člověk. -
Tak Dubstep gun je absolutně krutá. *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=0zG_lckuzbo pozri sem :) dub ale je to ine :D milujem taketo nieco
-
Nedelam si srandu, vetsina hudby v ramci zanru je stejna a pritom odlisna.
-
Ale já to neodsuzuju, naopak jsem všem žánrům otevřený (už jsem to tu psal dří, že hudbu mám rád jakoukoliv).
Ale abych odlišnosti našel jen když je tam chci slyšet je ..... no..... ehm.....
A to že je většina hudby stejná? To si děláš srandu ne? -
Vetsina jakykoliv hudby zni stejne. Ale kdyz se zaposlouchas tak ty odlisnosti najdes, staci chtit.
-
je to mozne :D
-
Kdyby většina dubstepu nezněla úplně stejně, tak bych s tím neměl takový problém, jenže ten základ se změnit vůbec už z principu nedá, akorát se na to něco nabalí a každej o tom mluví jak je to super...
-
Čtvrtý díl bude určitě zase o něco dál než třetí a velice se těším na nové zbraně a schopnosti. I když to není moc podstatné ku kvalitě hry stejně musím zmínit, že po grafické stránce se hra nikam neposunula a to je škoda :/
-
Bože, jak můžete něco takového přirovnat k Bojovce Injustice: Gods among Us ??? *10* *13* *10*
-
Dubstep je náhodou super. Obzvlášť když je mixlej s Electro Housem (doporučuju The Glitch Mob). A navíc to téhle hře sedne jako sedínka (seriously? nejde napsat prd*l) na hrnec.
-
Asi ze stejnýho důvodu, z jakýho nám cpou Dejvida Gétu a jeho klipy s černochama u bazénu:-D
-
Ja teda electro house a vubec veskerou elektronickou hudbu posloucham rad a to co vytvari skrillex mi teda jako electro house vubec nepride a sem na nej vylozene alergickej. Mozna je to ale oznaceni pro domaci elektricke spotrebice podle kterych dela svoje "pisnicky" a my to jenom spatne pochopily. *1*
-
ja jsem SR the Third zkusil poprve az letos a jeste navic v cooperaci a best fun of the year absolutne!! mlatil jsem se dohlavy ze jsem tomu nedal sanci driv.. stvala me vsude ta fialova barva :D ale jinak........ go for it.
-
* u SR the Third
-
Na tohle se tesim jako malej.... letos jsem s kamosem hral kompletni kampan vcetne DLC v cooperaci a vetsi zabavu jsem dlouho nezil.
Vzdy kdyz jsem hral GTA a vymazlil si nejake auto, vzdycky me hrozne stvalo ze se o to nemuzu s nikym poradne podelit takze u hry typu GTA pokud mate moznost projit celou hru, vsechny mise, vse sdilet s kamosem.. je to vazne narez.
Takze uz at je to venku!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* -
Chápeš správně :)
-
já teda dub větvi vůbec nerozumím, ale skrillex rozhodně nehraje elektrhaus :) a taky mi přijde zvláštní, že naprosto všichni označujou to, co hraje skrillex, za dubstep (včetně něj samýho :D
-
praveze to nie je dubstep, su tam urcite crty ale nie je to dubstep, toto je dub http://www.youtube.com/watch?v=oLt4tv3JrTk a toto je skrillex http://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g pocujes ten obrovsky rozdiel