Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co když to měli v plánu už třeba ve 2,3 ale nakonec to zavrhli?
  • tak to sorry no, když si holt člověk pustí od skrillexe třicet skladeb a všechny jsou dubstep, tak dojde (podle tebe asi k mylnýmu) závěru, že skrillex dělá dubstep :D
  • Raketa v kufru na kytaru? Hned mě napadl Desperado *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=5nIwJTUMlE4
  • MishKonn
    Nejdřív to vypadalo jako odfláklá kopie trojky, ale superpowers mě upoutaly! *8*
  • firebug
    OK, fajn. Dubstep je pro spoustu hráčů na games traumatizující zážitek způsobující krvácení z uší... Všichni to už chápem. Tak to sakra už přestaňte psát do každé diskuze, už je to tak vyčpělé, jako narážky na absenci hajzlíků...
    Jinak se považuji za posluchače rocku a okrajově metalu, ale díky poslednímu albu KoRn a loňskému RFP, kde bylo Skrillexovo vystoupení jedním z nejlepších zážitků (jel jsem tam hlavně kvůli Faith No More, kteří nakonec nehráli) jsem se dostal i k dubstepu. I v tomhle žánru ale existují špatní a dobří interpreti.
    Dubstep-gun vypadá famózně! :-)
  • sugyn
    Samoucelna uchylarna. Uz se tesim.
  • fizola
    Nezabudaj na Gitaru Clementine z Brutal Legend *1*
  • XorxoxTalarius
    No muzes zacit dvojkou (jednicka neni na PC) a pak prejit do trojky. Ver mi, nebudes niceho litovat :D
    P.S.: Za chvili budou na Steamu letni slevy, takze oboji urcite sezenes za pakatel.
    P.P.S: Piratskou verzi SR 2 ani nezkousej, nejsou tam patche a optimalizace, takze je to silenej zrout vykonu :D
  • To kombo na 1:00 bylo fak stylový. Strýček Sam si natloukl p*del a chudák náhodný kolemjdoucí se složil z toho, že dopadnul na nohy :D
  • Dubstep gun - nový standard ve střílečkách, bez ní u mě už žádná nebude kompletní a nezaslouží si 10/10. *1*
  • Takze predchozi saint rows uz byli takovydle? jakto ze mi to uniklo :/ toto vypada awsome ujete...chapu spravne ze SR 3 stoji za skousku nejvic?
  • Takže to je Saints row 3 s datadiskem "Utok z vesmíru" a pár dlcčkama navíc
  • MidnighT91
    Zaprvé Skrillex nemá s dubstepem nic společného, on dělá electro house a pak tohle video "http://www.youtube.com/watch?v=hDlif8Km4S4" jsem viděl už pár měsíců zpátky, takže dubstep gun není žádná novinka, jen další ukradenej nápad...
  • no protože dubstep je protivnéj tak je učinéj né ? :D
  • Ve trojce byli, tady urcite taky budou :D
  • hm chzbi tam ale zombici
  • Malleth
    Dubstep gun není nic proti discoballu z Ratcheta a Clanka.
  • boží all in one balík
  • The_Nameless_One
    "Dubstep Gun"? To vážně? Tak to je fakt zbraň hromadného ničení. *4* Jinak chápu, že je teď dubstep v módě, ale proč nám ho všichni cpou v podobě, v jaké ho hraje Skrillex?
  • I pres to, ze to vypada jako trojka s nejakejma modama, se na to tesim, trojka byla uzasna ujetarna a tohle vypada jeste na vetsi ulet :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit