-
Počkat. Autor recenze asi nečetl, že čím větší máte kontrolu nad Steelportem, tím je obloha jasnější, že? Měl by jste se podívat na nějaký ten gameplay před koncem hry. *3*
-
-
Nejspíš hru jenom tak om*dal pozdravil
-
chceš snad naznačit, že to recenzent nedohrál?
-
-
Ne, klidně mohl dohrát hlavní příběhovou linii ale pořád pokud chce ''den'', tak musí splnit všechny minihry, mít kontrolu nad obchody atd. Prostě splnit celou hru na 100%
-
No asi ne, když měl ve hře celou dobu tmu. *1*
-
-
-
Já očekávám zábavnou oddychovku, tak zklamán snad nebudu *4* BTW. Nebude zde soutěž o tu milionovou edici? *1*
-
-
Prej to bude jako příloha u příštího LEVELU...
-
-
"Zachraňování posádky je proto radost, a když na ně pak natrefíte na lodi, můžete je po vzoru Mass Effect omrdat pozdravit." - Co tohle je? o.O
-
-
aha tak jsem se dostal k lodi a fakt je mužete omr*dat
E mate promluvit R romanci takže takhle doporučuju se na saints row 4 podívat protože mně to poslalo do kolen -
Pán redaktor Marný len chcel naznačiť, že rád vykonáva s Mass Effect pravidelný koitus.
-
-
"omrdat pozdravit" očividně nevrtá v hlavě jenom mně. A pak že ty recenze nečteme :).
-
Už se tady někdo ptal ale myslím si, že mu nikdo neodpověděl, je Tomáš Marný pseudonym nebo se, tak autor skutečně jmenuje?
-
-
To by byla docela klika, ni?
http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Marn%C3%BD/hustota/ -
Jestli se to nedovíš zde -> Dotaz do FC!
-
-
do Far Cry? to pouzivani zkratek fakt miluju *10* *12*
-
-
rekl bych ze ma na mysli FightClub
-
-
sakra, a já ten dotaz poslal do místního fotbalového klubu.
-
-
-
-
-
Ať je to vylepšená trojka nebo ne, mně je to fuk, u trojky jsem se bavil královsky, takže tady zřejmě budu taky. Už jen čekám, až mi to na Steamu zítra pustí. *3*
-
"Zachraňování posádky je proto radost, a když na ně pak natrefíte na lodi, můžete je po vzoru Mass Effect om*dat pozdravit." Nejsem si jistý, jestli to takhle autor zamýšlel napsat *5*
Při potřebě trochu šílenějšího odreagování, to myslím splní svůj účel. -
-
To urcite, byt jen treba nachvily.
-
-
Co to je s tim omrdat?
-
hra stála v předprodejii 650,- (steam verze). řekl bych, že je to na takovou novinku pěkný...
-
-
to si kde našiel prosím teba pekne, ja to na steame vidím za 49.99 €, čo je 1300 CZK na xzone to majú za 1399 CZK
-
-
v brazilským nuuvemu, teď to mají za 600,-, ale zdá se že už je to region lock jen na brazílii, což předtím podle mě nebylo.
v současnosti můžeš na GMG koupit steam klíč za 40 dolarů. (s 20% slevou), minulý týden byla tuším na předprodej ještě 25% sleva, takže to tam bylo za 37,5 dolaru. takže 800,-, to taky není tak hrozný v porovnání s těmi klasickými obchody... -
-
no môže byť, ale aj tak si myslím že dávať za kus dlc skoro 30 euro je šialenstvo :D
-
-
Jenže to tebou nazvané tzv. DLC mi vydrželo 40 hodin a ještě jich tam pár strávím, o jakém jiném DLC tohle můžeš říct?
-
To teda hodne velke "dlc¸¸ *15* .
-
-
ak sa nad tým zamyslíš, tak ani tak velké to "dlc" nie je, sami vývojári sa dávnejšie vyjadrili, že SR IV mal byť pôvodne len jeden z mnohých DLC balíčkov SR III.
-
-
však cena půjde dolů, dej za to tolik, na kolik si to ceníš. takhle funguje obchod. kupovat si něco, co ti přijde drahé, není rozumné ;)
-
-
a kedy som hovoril, že to mienim kupovať ? Ja som spravil jednu obrovskú chybu keď som si zaobstaral saints row III za 15 euro :D a nemienim takú chybu zopakovať znova *5*
-
-
-
-
-
-
"Pohyb nepůsobí tak přirozeně jako v Prototype. Tam stačilo běžet kupředu a postava si zcela jednoduše poradila skoro se vším, co jí přišlo do cesty. V Saints Row IV ale budete doslova narážet."
takze to nebude jen o mackani sipky dopredu! hura! nebude to takova nuda jako pobihat s prstem v nose po meste v assassins creed! SR4 se nehraje samo za me!
jinak si myslim, ze je recenze fer. a popisuje temer vsechny dulezite veci. mozna tak s vyjimkou mensiho durazu na to, ze jste v gangu.
z toho co jsem ale videl na videich je SR4 neskutecne zabavne, vic nez SR3. je videt, ze i kdyz volition rekli, ze DLC bude standalone hra, tak se nevzdali a dali tam hodne noveho. ten humor to v mych ocich vynasi na daleko vyssi uroven, nez 7, ale to uz je jen cislo.