Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počkat. Autor recenze asi nečetl, že čím větší máte kontrolu nad Steelportem, tím je obloha jasnější, že? Měl by jste se podívat na nějaký ten gameplay před koncem hry. *3*
    • Nejspíš hru jenom tak om*dal pozdravil
    • ucho
      chceš snad naznačit, že to recenzent nedohrál?
      • Ne, klidně mohl dohrát hlavní příběhovou linii ale pořád pokud chce ''den'', tak musí splnit všechny minihry, mít kontrolu nad obchody atd. Prostě splnit celou hru na 100%
      • No asi ne, když měl ve hře celou dobu tmu. *1*
  • cumpi3
    Já očekávám zábavnou oddychovku, tak zklamán snad nebudu *4* BTW. Nebude zde soutěž o tu milionovou edici? *1*
  • Viktor_H
    "Zachraňování posádky je proto radost, a když na ně pak natrefíte na lodi, můžete je po vzoru Mass Effect omrdat pozdravit." - Co tohle je? o.O
    • aha tak jsem se dostal k lodi a fakt je mužete omr*dat

E mate promluvit R romanci takže takhle doporučuju se na saints row 4 podívat protože mně to poslalo do kolen
    • Mato1987
      Pán redaktor Marný len chcel naznačiť, že rád vykonáva s Mass Effect pravidelný koitus.
  • RakeW
    "omrdat pozdravit" očividně nevrtá v hlavě jenom mně. A pak že ty recenze nečteme :).
  • Už se tady někdo ptal ale myslím si, že mu nikdo neodpověděl, je Tomáš Marný pseudonym nebo se, tak autor skutečně jmenuje?
    • smejki
      To by byla docela klika, ni?
      http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Marn%C3%BD/hustota/
    • Keyz
      Jestli se to nedovíš zde -> Dotaz do FC!
      • do Far Cry? to pouzivani zkratek fakt miluju *10* *12*
        • rekl bych ze ma na mysli FightClub
          • ucho
            sakra, a já ten dotaz poslal do místního fotbalového klubu.
  • Ať je to vylepšená trojka nebo ne, mně je to fuk, u trojky jsem se bavil královsky, takže tady zřejmě budu taky. Už jen čekám, až mi to na Steamu zítra pustí. *3*
  • PivniSud
    "Zachraňování posádky je proto radost, a když na ně pak natrefíte na lodi, můžete je po vzoru Mass Effect om*dat pozdravit." Nejsem si jistý, jestli to takhle autor zamýšlel napsat *5*

Při potřebě trochu šílenějšího odreagování, to myslím splní svůj účel.
    • Jack1947
      To urcite, byt jen treba nachvily.
  • Co to je s tim omrdat?
  • ucho
    hra stála v předprodejii 650,- (steam verze). řekl bych, že je to na takovou novinku pěkný...
    • Mato1987
      to si kde našiel prosím teba pekne, ja to na steame vidím za 49.99 €, čo je 1300 CZK na xzone to majú za 1399 CZK
      • ucho
        v brazilským nuuvemu, teď to mají za 600,-, ale zdá se že už je to region lock jen na brazílii, což předtím podle mě nebylo.
        v současnosti můžeš na GMG koupit steam klíč za 40 dolarů. (s 20% slevou), minulý týden byla tuším na předprodej ještě 25% sleva, takže to tam bylo za 37,5 dolaru. takže 800,-, to taky není tak hrozný v porovnání s těmi klasickými obchody...
        • Mato1987
          no môže byť, ale aj tak si myslím že dávať za kus dlc skoro 30 euro je šialenstvo :D
          • Jenže to tebou nazvané tzv. DLC mi vydrželo 40 hodin a ještě jich tam pár strávím, o jakém jiném DLC tohle můžeš říct?
          • Jack1947
            To teda hodne velke "dlc¸¸ *15* .
            • Mato1987
              ak sa nad tým zamyslíš, tak ani tak velké to "dlc" nie je, sami vývojári sa dávnejšie vyjadrili, že SR IV mal byť pôvodne len jeden z mnohých DLC balíčkov SR III.
          • ucho
            však cena půjde dolů, dej za to tolik, na kolik si to ceníš. takhle funguje obchod. kupovat si něco, co ti přijde drahé, není rozumné ;)
            • Mato1987
              a kedy som hovoril, že to mienim kupovať ? Ja som spravil jednu obrovskú chybu keď som si zaobstaral saints row III za 15 euro :D a nemienim takú chybu zopakovať znova *5*
  • Black_Hand
    "Pohyb nepůsobí tak přirozeně jako v Prototype. Tam stačilo běžet kupředu a postava si zcela jednoduše poradila skoro se vším, co jí přišlo do cesty. V Saints Row IV ale budete doslova narážet."
    takze to nebude jen o mackani sipky dopredu! hura! nebude to takova nuda jako pobihat s prstem v nose po meste v assassins creed! SR4 se nehraje samo za me!

jinak si myslim, ze je recenze fer. a popisuje temer vsechny dulezite veci. mozna tak s vyjimkou mensiho durazu na to, ze jste v gangu.

z toho co jsem ale videl na videich je SR4 neskutecne zabavne, vic nez SR3. je videt, ze i kdyz volition rekli, ze DLC bude standalone hra, tak se nevzdali a dali tam hodne noveho. ten humor to v mych ocich vynasi na daleko vyssi uroven, nez 7, ale to uz je jen cislo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit