Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takových her chci pět do roka :D absolutně nelituji těch necelých 800 co jsem za to dal!!
  • Klasika ...polka osadenstva tu len rieši nič nehovoriace číselné hodnotenie....väčšina asi ani nečítala text.
    • A druhá půlka to četla a řeší "omrdat" *2*
  • Promiňte, ale buď jsem nepochopil o čem psaní recenze je, nebo jsem dlouho žádnou tady na games nečetl, nebo je to prostě blábol, nebo jednoduše "joke" protože autora (to máš marný). U šíleností jakými Saint Row série je, bych čekal alespoň nějaký základní vhled pro hráče sérií netknutého, než jen "špatně se běhá, je to stejné jako trojka, je to nuda". No a co se tam vlastně děje? Má první zkušenost s SR3 byla, že je to kolejovka, do freeworld části (jestli tam byla, jsem se nedočkal), tzn. je SR4 stejné? Nebo budu mít prostor k prozkoumávání zhruba po úvodní misi? Je vůbec ve městě co prozkoumávat? Nic nevím, nic jsem se nedozvěděl...
    • Miserius
      Ehm, cože? Saints Row 3 je kolejovka? To jsi hral jen tutorial ne? *1*
      • Jo demo na Xboxu, dál to nešlo, mise znič 37 vln nepřátel v baráku, z helikoptéry, atp mne tehdá nepřesvědčila o vhodnosti věnovat více času sérii, ale "zbraň co střílí dubstep", prezident se superschopnostmi a podobné šílenosti mně u SR4 zaujaly.

Proto mně mrzí že se recenze drží jen kolejí "je to stejné jako trojka, ale docela nuda, za plnou částku nekupovat!".
        • Miserius
          Tak SR3 byla "kolejovka" jen v tom demu a pak jeste asi tak 15 minut, pak to je normalne mesto ala GTA a jezdis si pro mise a delas hovadiny *3*
          • me se ten sandbox v SR 3 moc nelibil, cely svet je takovej hrozne kulisove mrtvej, to me vic bavilo Just Cause 2. Mozna za to mohla ta technicka stranka hry. Ale na par dnu my to zabavu dalo.
  • od vcera SR4 parim a musim uznat ze me to dost chytlo neak jsem zapomel na cas a paril az do 5 rano :D
    • Coz se me stava opravdu zridka abych dokazal parit prez noc :)
      • Jack1947
        To jo , ta kratkost byla, krom starsi grafiky, jinejch mensich bugu, jedna z pih na krase tehle kycovo-,megalo huste serie.
  • Nelituji ani koruny, hra mi předvádí přesně to, co jsem od ní očekával. Kde Saints Row The Third šílenou jízdou končilo, tam přesně čtvrtý díl navazuje ještě šílenější akcí. Oba tyto díly musím doporučit každému pařanovi, co miluje akci a parodii (a dubstep... *1* ). Neskutečná zábava!!
    • Přesně. Zábava a akce i opačně, jak chcete. Např. disciplína Způsobte si co největší zranění za krátký čas skákáním pod auta! Šílené, já vím, ale neskutečně zábavné *1*

Věta v recenzi "Speciální schopnosti vaší postavy coby hlavní tahák čtvrtého dílu nepůsobí zrovna nejpřirozeněji a z jistého úhlu pohledu hře dokonce ubližují." mně moc nesedí. Naopak si myslím, že jsou tím pravým kořením hry. Jejich upgrady jsou opravdu znatelné a souboje s podobně vybavenými nepřáteli zábavné. *4*
  • Bože Redaktor je fakt marný

Omr*at pozdravit LOOOOOOOOOOOL
  • S tehle hry udelaly takovou s"acku uplnej odpad.*7*
  • Parádní oddechovka, na kterou jsem se po trojce těšila víc, jak děcko na Vánoce. A nezklamala. Určitě nejsem objektivní, ale prostě nemám co vytknout.
  • No každýho baví něco jinýho tak proč se dohadovat *14*
  • kulervoucí, vtipné a sandbox. Jako odpočinková hra supr!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit