-
Sice mám SR3 předobjednané, protože vím, že toto nebude hlavní tahák hry. Být ale nezávislý pozorovatel, který se má rozhodnout, tak by mě tento trailer přímo odradil. Dejte tomu jakoukoliv hudbu, jakékoliv zvuky, stále to působí lacině. Předešlé ukázky ze hry byly o něčem jiném.
-
Vsetci porovnavate GTA s SR to tam rovno mozte zaradit aj mafiu 1 a 2 a vsetky open world hry YMP *7*
-
nemozem si pomoct ale ten trailer je strasne trapny
-
-
to neni trailer ale gameplay..... lol
-
-
Ano - gameplay trailer.
A fakt otresnej. ..."lol"... *7*
-
-
-
Akoze tento trailer ma byt odpovedou na trailer GTA V??? Toto co predviedli v tej ukazke ma mohlo akurat odradit. Ako nejde o to ze mam radsej rad pribeh GTA ktory sa akosi viac blizi k realite. Kludne mozeme skusit aj nieco nerealisticke na styl GTA ale naco preboha dal na auto tie bodaky ked za cele video s nimi nedal dole ani jedneho chodca??? Akoby naryclo zbchane cosi co ukazuje odlisnost voci GTA tak ze ukaze okrem nafarbenia auta a bodakov na kokesa este opat nerealny fyzikalny model auta ala zelezna gula ako v konverzii SR2 na PC. Este by ma zaujimal model mesta. Ak ho zas tak odseru ako to bolo v SR2 tak nech si to nechaju. Nemam chut dookola jazdit po stvrti kde sa nie en ulica podoba ulici ako vajce vajcu ale cele stvrte su z jedneho typu domu... Des. Nenadarmo GTA IV sa predalo 22 milionov kusov a SR2 3,4 miliona kusov. Vsetci si domyslime preco. Niektori z nas to nebudu ochotni prijat. Niektori sa s tym stotoznia.
-
Podle toho videa se mi to moc nelíbí. Kdysi jsem dostal jedničku, ta nebyla špatná bavila mě víc než GTA IV ale san andreas bylo lepší a tak to inzůstaneQRY
-
slabé...vůbec mě to nezaujalo. GTA je GTA.
-
Tak mě víc baví tenhle *1*
http://www.youtube.com/watch?v=3juqIhCP5Ak
SR staví hodně na humoru a nereálnosti...chci si si zahrát za ganstra a ještě se u toho zasmát, tak právě proto je u mě tou pravou volbou *4* -
-
přesně tak
jinak nej trailery jsou tahle parodie na MW3/BF3
http://www.youtube.com/watch?v=K97u5usT9WY
a tady celá jedna mise
http://www.youtube.com/watch?v=7eLwIRo1RYY
-
-
Tak tohle jsem nehrál a po shlédnutí traileru bych se chtěl zeptat zasvěcených. O co v té hře vlastně jde? Nějak jsem to z videa nepobral.
-
-
Už je to pár let, co Svatí ze Třetí ulice obsadili město Stilwater. Už dávno nejsou tím pouličním gangem jako kdysi – nyní se změnili ve všeobecně uznávané celebrity, které mají dokonce svou vlastní značku. Každý teď nosí jejich tenisky, popíjí jejich energetické nápoje a figurky s tváří Johnnyho Gata mají v každém obchodě. Svatí jsou prostě vládci Stilwateru – jejich vzestupu si však všimli i jiní. A tak k nim jednoho dne obrátil zrak Syndikát, slavná zločinecká organizace, jejíž pařáty sahají do celého světa. Tento všemocný gang Svaté žádá, aby se před ním sklonili a odváděli mu daň.
Jelikož Svatí před Syndikátem na kolena nepadnou, čeká je (respektive vás) boj o Steelport, kdysi hrdou metropoli, z níž se pod nadvládou Syndikátu stalo městečko, jež se sotva drží nad vodou. Seskočte padákem, přivolejte mexický zápasnický gang a se sexuální pomůckou v ruce se braňte před špičkově trénovanými vojáky. Čekají vás ty nejvýstřednější scénáře, jaké jste kdy hráli – ve Steelportu totiž vypukla válka se vším všudy.
Ve hře SaintsRow: TheThird budete moci ovládat Svaté na vrcholu moci a žít tak, jak se v takovém postavení sluší. A Steelport si přímo žadoní, abyste se ho zmocnili, tak proč se o to nepokusit? Vytvořte si panorama podle svých představ, vybavte svou bandu šmrcovními gangsterskými kostýmy a rozhodujte o životě a smrti. Záleží jen na vás, jak bude Steelport, a spolu s ním i Svatí, vypadat. Nyní je to vaše město a vaše pravidla. Tak se o ně postarejte -
Neboj ... z toho si nic nedelej. Ja to taky nejak nepochopil :)
-
to je takovej promblém si něco o hře zjistit ???? a já se pak divím kolik je tro(t)llů v diskuzích na games. když tu jsou samý negramoti
-
-
OK, vidím že ty si zase nepochopil můj dotaz. No proto píšu sem abych něco zjistil. A být tebou moc do negramotů neryju, poštveš proti sobě své vlastní.
-
stačí jít na jurogejmr, tam se netroluje, tam se registruje a rovnou maže *1*
-
-
-
všechny hry tohoto typu jsou naprosto nahovno. včetně GTA
-
-
To zase pozor, na staré díly GTA nedám dopustit. Čtyřka se mi ještě do ruky nedostala, ale rozhodně jsem z toho neměl takhle absolutní pocit. Každý z nás má v povaze něco demolovat, proč ne celý město?
-
-
Tak tenhle trailer by me uspesne odradil.
Podivny jizdni model. Neukazali zadnou akci s bodaky (aspon to mohlo byt trochu zajimave). Lide tam minimalne reaguji na situaci a nechaji se vesele masakrovat (ani se neschovaji nebo neodbehnou). Boj na blizko takovy... nevim... proste z nejakeho duvodu nuda - mozna proto, ze je takovy jednostranny.
Jedine, co me (z jinych traileru) zaujalo, byl ten vysavac/kanon - zajimavy napad a s tim (a ostatnimi vychytavkami) by mohla byt docela zabava. Skoda, ze v trailerech, neukazuji prave tyto veci. -
-
Taky mě to hodně překvapilo, na SR videa je to až moc suchý, nic se tam neděje.
-