Přejít na výpis diskuzí
Samostatná DayZ hra asi bude mít i konzolovou verzi
2.4.2013 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Jestli jsi chtěl být humorný, tak to akorát vyznělo dost blbě. Notná dávka sociální inteligence? To jako, že si v CoD udělám screen, dám to na FB a dostanu LIKE? A týmová spolupráce? Jo? A kde proboha? Možná tak na turnajích, kdy proti sobě hrají klany. Na obyčejném servru je to obyčejná arkádová střílečka co má s taktikou společné asi tolik, co Vánoce s reklamou na kondomy. Tedy nic.
-
Ne, nevidim, to me prave zarazilo, protoze vetsinou se tu vyjadrujes jako rozumnej clovek a tohle je obrat o 180...
-
co čekat od slováka že napíše že? zkrátka Maroko
-
z teba by bol vyborny vojak :D
-
Prošel jsem hodně CoD klání a pokud se na tom vyloženě nedohodly hráči dopředu (LAN, uzavřená hra pro známé), tak jsem tam žádnou týmovou hru nikdy nezaznamenal.
-
Humorná pointa je ta,jak už jsem psal výše,že nacpeš všechny ty ovládací prvky Army na ten malej ovladač *1* Už vidím,jak nějakej pařmen hraje Armu a protože se jim tam všechno na ten ovladač nevešlo,musí mačkat kombinaci pěti tlačítek,aby se skrčil či lehl *1*
-
CoD neni o slozitem ovladani, ale tymove hre a spolupraci. K tomu je potreba notna davka socialni inteligence, ktera se tobe evidentne nedostava.
-
Taky nevím, co s tím každý má. během pár minut jsem ovládání zkrotil, za půl hodinky se mi zdálo dokonce i poměrně pohodlné. :)
-
Jen ať si konzolisti také užijou, pokuď DayZ bude mít stejné ovládanání jako mód na armu, což podle mě asi bude, jen proto aby nekomplikovali život hráčům (opravdu to není složité, jen si zvyknout že je toho víc než v bf nebo cod), bude asi oříšek to převést na konzolový ovladač, ale co něaká výzva bejt musí, ale hlavní je teď samotná PC verze jak je psáno v článku, sám nejsem konzolista, a ani ji zatím nechci (konzoli) ale opravdu vám to přeju abyste zažili stejný strach o život jako my.
p.s.: žádný keci o tom že takovou sračku na krabičce nechcete, je jasné že ta hra je těžká ale to je dáno tím že je to simulátor a ne klasická fps. -
Zalez a nedelej ostudu.
-
tak zrovna taku debilinu konzolam vobec netreba nech si to kludne nechaju pc nerdi
-
lol veskoslav s nejnižším iq na tiscali rika druhemu že je debill *1* *11*
-
Přesně tak, arma 2 neměla zas tak těžlé ovladání, naučil jsem se ho za cca 1-2 hodinky hraní.
Podlě mě by Dayz standalone spíše uškodilo moc zjednodušené ovládání, ale rafši než se bát budu Deanovi a teamu fandit a držet palce :) -
vzhledem k tomu, že si myslíš, že rozhlížení je k ničemu tak si to očividně nikdy nehrál
-
Předpokládám, že pokud je ta hra bavila, tak se to ovládání velmi rychle naučili. A pokud chtějí tvůrci DayZ zachovat, všechno to, co lidi na tom modu bavilo, tak asi nebudou moc ovládání úplně zjednodušit (že by šlo určitě udělat uživatelsky přívětivější rozhraní je ale nad světlo jasné).
-
mě jde hlavně o možnost se rozhédnout, sklonit zbraň atd. a přiznejme si, že gamepad nemá zase tolik tlačítek. Pokud by teda udělali komplet první PC verzi a potom upravili ovládání atd. a vydali na konzole tak jasně proč ne.
-
A kdo tvrdí, že to poběží na ARMA engine ?
-
Tedka se jedna o standalone verzi. Nevidim duvod proc by mela dedit ovladani modu.
Mechanika ktera prijde hraci Arma2 v poradku protoze tu hru hraje dlouhou dobu uz takto neprijde ostatnim protoze to nemaj zazity. A mod hralo milion hracu. Kolik z nich asi hraje Armu? -
Joe, proč máš potřebu nás neustále přesvědčovat o tom, že jsi ještě větší debill než jsme se obávali? Stojí ti to za to?
-
Psal jsi, že se dívá směrem, co míří zbraní, což logicky znamená, že musí mít zbraň v bojové pohotovosti a pokud to není Old Shatterhand z Mayovek (aby střílel od boku), tak ji má pažbou zapřenou o rameno a dívá se skrz mířidla/optiku.