Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Nás hlavně na vojně učili jak správně držet koště při rajónech :D
  • Magister_Peditum
    Vzhledem k tomu, že to původně byla modifikace k ARMA 2, tak se mi zdá naprosto v pořádku, když hráč musí nejprve zvládnou herní mechaniku původní hry. Navíc, co je na tom ovládání složitého? Projdeš ho za pár minut (velitelský mod z ARMA 2 - zdaleka nejkomplikovanější na ovládání - v DayZ nepotřebuješ).
  • jo a když jde vojak na potrebu a zbran odloží tak musí mít zavrene oči, btw zajímalo by me jestli budou v arme zachody
  • ja jsem nepsal že pres miridla, ale to je jedno. pointa je že davat do hry takovou vec je naprosto zbytečny
  • Já myslela, že většinu času ty flinty nosí jak myslivci přes rameno. *9*
  • Magister_Peditum
    Jasně, speciálky neustále koukají jenom přes mířidla - 100% svého času. A když někdo v internetové diskusi o hrách začne mudrovat o vojně, tak mám téměř stoprocentní jistotu, že na vojně nikdy nebyl. *1*
  • No ja myslim ze zjednoduseni ovladani by tomu jenom prospelo. Pokud ma jeden vyhodu v tom ze ma zmakly prekombinovany ovladani z Arma2 nepripada mi to fer. Hra prece neni o slozitosti ovladani v realu nemusis mackat zadny tlacitka aby si prekrocil plutek.
  • jasne že ne ty k.k.te, ale to bys nejdriv musel byt na vojne nemluve o tom že tohle se učí ve specialnich jednotkach
    P.S. v prípade banu poprosím zabanovat i toho človeka co začal uražet jako první
  • Vrook
    Proč jako? Pokud v tom vidíš nějakou humornou pointu, tak máš asi zvláštní smysl pro humor.
  • Shaker
    Tohle je doufam vtip :)
  • To mas asi pravdu. Jiz v Arme2 bylo zrejme ze hra bezi lip na 2jadru s vyssi frekvenci nez na 4jadru s nizsi a nastaveni grafiky na to nema zasadni vliv.
    Nicmene pokud by byl od Sony zajem musela by BI s tim neco udelat respektive by se jim ta snaha vyplatila protoze by to asi o dost zvedlo prodeje. A treba se na tom jiz pracuje Arma3 je zatim jenom alfa s realtivne malym ostrovem. Pokud zustane princip stejny pak v pripade Altisu a spousty jednotek nastane asi fatalni propad framerate pokud s tim nic neudelaji.
    Ale DayZ je proti Arma3 ve velke vyhode. Umelou demenci pocita server.
  • Vrook
    Mínuska za PS4 a Apple devices. *15*
  • Shaker
    Jo, presne tak! Protoze joe je velkej taktik a znalec, jak uz nam nekolikrat predvedl. *5*
  • Shaker
    Je pravda, ze ta optimalizace neni vubec ruzova, ale i pres to vsechno sem ochotnej to na svym kompu nastavit na medium jen abych si mohl zahrat hru s tolika moznostma... Portu na konzole se bojim jen z toho duvodu, aby se zjednoduseni, ktery bude pro konzole nutny netykalo i PC verze a to v jakymkoliv smeru.
  • No chtěl jsem to koupit hned při vydání, ale teď si asi počkám na ohlasy, aby to nebylo co se týče možností a ovládání zjednodušený.
  • Celkem neznámý server a takováhle převratná novinka nebo jenom stačí kouknout na datum novinky?
  • Takže když zbraň má sklopenou k zemi,tak bude čumět do země? *8* Ty seš mi ale kus vola *1*
  • Inquisitor
    :D
  • KIMCID
    jen dodám že je to férovější než obrácené jednání.viz pixla ps3
  • KIMCID
    jen ať si krabičkáři zobnou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit