Přejít na výpis diskuzí
Samostatná DayZ hra vyjde ještě letos a bude levná
1.10.2012 | Petr Poláček
58 příspěvků
-
největší*
-
+ co se týče probouzení, pokud se nemýlím, tak Standalone verze pojede na tom samém Enginu, proto je celkem objektivni se obávat těchto věcí i v ní, když je doposud neodstranili/nedoladili ještě ani v módu. Teď spíš narážím na konstantně dropující FPS rate, to je tam asi nejvěší peklo.
-
Pletes si The War Z s DayZ (coz neni divu) (:
-
Presne tak! *1*
-
*11* *11*
@Vrook
PS: Ok, takže neaktulizovat stránku při psaní zprávy. *4* -
No v podstatě zaplatil, a určitě ne jen já, protože Arma universum jde celkem silně mimo mě. Tím určitě nechcu říct, že bych těch peněz litoval to ani náhodou, něco kolem stovky hodin srandy jsem si bezvýhradně zažil, jen jsem vyjmenoval neduhy, kterým se snad samostatná verze vyhne. Též narážím na to, že přemýšlí o zavádění takové prkotiny jako je vlastní ořech, který bude znamenat jen další bugfest a přitom tam mají stále takové základní problemy.
-
Ono se to nejak na tvem disku uz octne co? :)
-
At uz si to myslel jakkoliv si to myslet mohl ja sem si myslel a myslim si to i nadale, ze pokud si myslijou ze jim potom co sem si myslel jak to bude super hra vysolil prachy, ze ze sebe zas budu delat testera, tak at si teda nemyslej. feel me?
-
Hosi, hosi, takhle jsem to ale vubec nemyslel. *15*
-
To je fakt, je to jen mod s oficiálnější podporou a navíc v alpha..ta shovívavost by byla na místě :)
-
jo ja sem puvodne chtel reagovat na kolegu nahore ale jak sem si na tu hru vzpomnel tak sem uplne zapomnel. I know what you mean *5* 15E + 3 DLC a moznost si koupit za real money zombie repelent
-
ja sem kvuli tomuto zabugovanemu shitu koupil armu i s datacem (coz nikdy hrat nebudu) a tahle o dost vic super gamesa byla tusim ohlasena tak dva tri dny potom. eh oh eh uh. jako nechapejte me spatne. ono behat po prazdne mape s 20fps na jakekoliv graficke nastaveni protoze muj 3GHZ 4 jadrovy procesor proste vic neumi. behat po mape, nechat se zabijet cheaterama, bugama a obcas i nejakym tim hracem... to vse je opravdu super. ale zase ne tak moc super jako to smazat z disku
-
To zní hrozně no, to jsi skoro popsal nějakou alpha verzi. Wait a minute.. DayZ v alpha testingu furt ještě je *8*
A ještě ke všemu jsi za něj nezaplatil ani korunu. Probuď se.. -
V nějakym videorozhovoru asi měsíc zpět řikal přímo Dean Hall, že ještě neví kolik přesně bude standalone verze DayZ ze začátku stát, ale že počítá kolem 5€. To je imho dost levný aniž bych věděl what you mean.
Jinak jestli furt počítaj s distribučním modelem minecraftu, tak bude časem cena asi růst, ale z těch potencionálních 5ti eček to asi moc vysoko nevyroste. -
Víceméně s tebou souhlasím, ale je potřeba si uvědomit, že "zombie" je sci-fi, a tak nikdo přesně neví, jak by se takový zombík mohl pohybovat.
-
Tak snad tam bude taky tolik srandy, jako v DayZ módu, Zombati hitující vás skrz zdi, mizející zbraně při jejich sbíraní do batohu, o výměně plných baťohu ani nemluvě, celkově ten Inventory management strašná komedie, s čím delším časem stráveným ve hře tím menší počet FPS, lítající textury skrz celou obrazovku (zvláště na letištích) a každou chvíli Hacker portující vás 100 metru do vzduchu, taky mě strašně bavilo si lámat nohy při otevíraní dveří nebo lezení po schodech, případně ve stísněných prostorech.
-
modely jsou naprosto jiné, i grafika je o mnoho lepší v arma 2 než v arma 1, Motion Capture už používají od ARMA 1 takže asi tak.
-
Obě ArmA používají MoCap, Bistudio má totiž přímo ve svých prostorách studio, ve kterým jde snímat.
//Ale uznávám, že na to ty animace fakt nevypadaj ;). -
Samozrejme ze bude levna (if u know what I mean *5*).
-
jj taky se těším