Přejít na výpis diskuzí
Samostatná DayZ hra vyjde ještě letos a bude levná
1.10.2012 | Petr Poláček
58 příspěvků
-
to Blues: občas mi to přijde jak groteska z němého filmu *1*
-
Poradte, WarZ alebo DayZ, ktore bude mat viac hracov a bude viac "hardcore" a zabavne ?
-
-
Day Z je "realistická" survival hra, která nastiňuje apokalyptickou situaci z pohledu, jaký bys asi mohl zažívat, kdyby se stalo něco co probíhá ve filmech jako Já legenda.
Octneš se v prostředí, které vypadá jako bys byl kdesi na českém venkově, či typicky českém postkomunistickém městečku. Máš k dispozici nepřeberné množství arzenálu a dopravních/bojových prostředků. Herní komunita je obrovská. Navíc celá hra je vesměs od Čechů.
War Z je víceméně arkáda, chodíš a plníš mise. Je od Amíků. Je to slátanina několika her, především několika dílů Call of duty. Když koukneš na některá videa jsou to prostě a jednoduše CoD mapy, kam se dosadily trosky a zombíci. Navíc War Z byla splácaná během jednoho roku. Pro mě je to jen čistá a samozřejmě poameričtěná kopie Day Z.
Volba je na každém...ale ta moje je jasná.
-
-
škoda že bude levná, takhle si to bude moct koupit moc lidí :((
-
tak nevím ... samotnej mod je super, ale FrankieOnPC na youtube říkal, že se to hraje jako Left4Dead
-
-
Pletes si The War Z s DayZ (coz neni divu) (:
-
-
aháá tak to se omlouvám *1*
-
-
-
Ja by som uvital keby sa v standalone dalo navolit oblecenie postavy. Vadilo mi ked sa moja postava objavila v akomsi bielom svetri, pricom tmave farby v tejto hre maskuju omoho lepsie. Tvár sa sice navolit da, ale aspon to oblecenie (nemyslim kamuflazne farby, to by si vsetci dali digital woodland :). Potesilo by aj keby som si mohol zvolit vzhlad zakladnej vybavy (batoh, vesta). A camo oblecenie treba najst, co je dobre, ale mohlo by mat aspon dlhe rukavy :)