Přejít na výpis diskuzí
Šance na vznik nové Legacy of Kain hry je podle vývojářů 50:50
9.11.2015 | Adam Homola
35 příspěvků
-
Na steamu mam vsechny par jsem zkousel a teda pekna sra*ka s epicky dementni kamerou :)
-
-
U third person akčních adventur byl, je a bude vždy s kamerou problém, z principu...
-
-
Ale tak zas musíme připustit, že Soul Reaver, ačkoliv parádní hra, tu kameru zrovna opravdu měla dost stupidní. To poloplynulý přepínání mezi pevnejma a dynamickejma záběrama dokázalo zrovna třeba ve skákacích pasážích slabším povahám přivodit psotník.
-
-
Na dobu ps1 to bylo ku.va nadupane. Ted to hraju na psvita. Aspon neco se na tom da hrat! *15* )
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=w3faOccJsZc jednička je stejně nejlepší, té jsem se na PS1 nahrál a pak pokračování Soul reaver.... Ale prožít si vznik Kaina a na konci si vybrat ze dvou možností to prožil málokdo, kdežto Soul reaver hrála kdejaká lůza :D
Blood Omen: Legacy of Kain
Legacy of Kain : Soul Reaver
Legacy of Kain : Soul Reaver 2
Blood Omen: Legacy of Kain2
Legacy of Kain : Defiance (absolutně kulervoucí finálea vyvrcholení příběhu série!!) -
Beníkovi:To bylo kdysi dávno.
-
Přiznám se, že k původnímu Blood Omen: Legacy of Kain jsem nikdy nečuch, ale teď jsem koukal na pár videí na YT a navzdory věku to vypadá pořád na hutnou atmosféru, takže to rozhodně vyzkouším.
Díky za tip! -
-
V tom videu co jsem postoval níž je behem šesti hodin vysvetlenej a ukazanej příběh uplně od začátku až do konce, ten člověk s tim musel mít neskutečnou práci. Od Blood omen až po Defiance.
-
-
hlavňe že sy po sobje čtete
-
Takže už tady budou i články o tom co možná vznikne ? nebo nevznikne ? :))))
-
-
Takže nemají psát o žádné hře která není GOLD kdyby ji náhodou zrušili *15*
-
-
Mně taky zůstává rozum stát - jak si jako dovolujou přinášet zprávy z herního světa na herním webu, sakra?
-
-