Přejít na výpis diskuzí
Sběratelská edice a nová frakce z Might and Magic: Heroes VI
11.3.2011 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
jinak ta nová rasa bude zajímá, doufám ,že to budou tak trochu něco jako "vodní elfové" jak tady někdo psal....
prorotože elfové jsou moje vůbec nejoblíbenější "fantasy rasa"... a vždycky sem je měl nejradši.... takže mi v Heroesech VI. budou asi torchu chybět.... -
Dost mi v těch frakcích chybí Dungeon, ten jsem měl ve trojce vždycky nejradši :(
-
Mozna byto si chtelo semtam neco precist nez porad jenom kritizovat. Precist si hlavne proc narod nagjske frakce udelali,jakej to ma vyznam pro hru,cim se nechali inspirovat atd. Miluju lidi co umi jenom kritizovat.
-
-
Nějaký moudrý anonym prohlásil, že internet je jen hromada lidí čekající na něco, na co mohou nadávat nebo to kritizovat.
-
-
Warcraft? Ale no tak, to že je něco něčemu podobné, ještě neznamená, že je to kopie. A už vůbec nemá smysl se hádat, kde byla která příšera poprvé použita. Je ovšem značně pitomé prohazovat příšery mezi hrady, snižovat počet surovin a vymýšlet nové frakce, tohle všechno bude mít jediný výsledek, a to ten, že se po pár hodinách(u někoho dnech) zase všichni zarytí hráči HoMaM vrátí k Heroes III complete, stejně jak tomu bylo u IV a V...
-
-
já hrál heroesy III i heroesy V. hodne, hodne moc... a moc me bavili oboje dvoje....
Ale k Heroes V. byly perfekní, perfektně vymysleny postavy, "vojáci", souboje, hrdinové... prostě pro mě všechno perfekt.... geniálně graficky zpracované... do toho česky, dokonce i s českým dabinkem...
já na heroesech V. prostě nenašel nic co by mi nějak jakkoliv vadilo, nebo nějak odrazovalo od hraní, natoz aby me to odrazovalo k tomu abych znova nainstaloval heroesy III....
-
-
Warcraft? Ale no tak, to že je něco něčemu podobné, ještě neznamená, že je to kopie. A už vůbec nemá smysl se hádat, kde byla která příšera poprvé použita. Je ovšem značně pitomé prohazovat příšery mezi hrady, snižovat počet surovin a vymýšlet nové frakce, tohle všechno bude mít jediný výsledek, a to ten, že se po pár hodinách(u někoho dnech) zase všichni zarytí hráči HoMaM k Heroes III complete, stejně jak tomu bylo u IV a V...
-
"Vodni elfove" dalo se cekat neco podobnyho, proc ne :) Ale prece jen bych o neco radsi videl rasu magu neboli Tower z trojky
-
co to tady všichni melete... všichni podle vás něco kopírujou...
fantasy her je více... a tvorové, monstra, prostě jendotky se víceméně musí opakovat, nejde vytvořit nějaký monstrum, který musí nějak vypadat, tak prostě nejde ho udělat nějak aby vypadlo jinak než už někdy někde vypadalo....
minochodem NAGY byly už opravdu v HaMaM III...
já hrál HaMaM od druhého dílu... krom IV. ta mě nějak minula a nai moc nazaujala... ale jinak II, III i V jsem hrál stršně moc, a strašně moc hodně dlouho.... všechny byly výborný....
tahle VI vypadá taky užasně... takže sem oc těším...
navíc ta sběratelská edice vypadá moc dobře...hodně moc pěkných věci.... -
-
5 x moc je opravdu MOC! *1* Jinak collector's edition se mi líbí, ale na Zaklínače 2 nemá *1*
-
-
co je 5- krát moc...?
zaklínač bude mít taky dobrou sběratelskou... kostky, hrací kostky, temetská mince, mapy, artbooky.... jediný co jsem nepochopil je ta geraldova bílá plastová busta... ale co no...
-
-
-
I kdyby, warcraft vyžírá Warhammer a ten vyžírá tak kvadrazilion dalších zdrojů, proč to lidi vůbec řeší jde mimo mě :D
-
-
Nevim, protože tohle má navazovat na HoMaM III, která Warcraft nijak nepřipomíná... A nemá smysl pořád dokolečka omývat, že Warcraft vykrádá Warhammer a ten zase něco jinýho. Podstatný je, že neni důvod, aby každá nová fantasy hra vypadala jako WoW... A tyhle nagy nic jinýho nepřipomínaj... mě osobně přijde, že HoMaM by slušel úplně jinej vizuální styl (a tenhle je prostě ve sféře dnešních her hodně podobnej WoWu). + V 3kách jsou sice kampaně za dobro a zlo, ale myslim, že duch hry neni takhle ambivalentní, že i zlý rasy jsou sympatický (nekro, peklo) a spousta lidí za ně ráda hraje. Tady přejmenovali dobro na řád a zlo na chaos, ale bojim se, že chaos bude opravdové nesympatické zlo, za které nikdo hrát chtít nebude (tady by se měli inspirovat WoW)... uvidíme
-
-
Tebe príde Inferno (=Kreegani) v HoMM3 sympatické? No ja neviem, mne osobne hľadanie Armageddon's blade, s ktorým sa dá celý svet premeniť na jedno veľké lávové jazero, nepripadá práve ako mieromiluvná kratochvíľa na nedeľné popoludnie. Mimoto, Kreegani v univerze z predchádzajucich MaM bežne pľundrovali celé planéty, Démoni z Ashanu sú proti nim vyložene žabari.
A rozhodne mi nepríde, že Heroes VI graficky kopírujú W3 (to sa dalo ako-tak povedať o päťke), to že JEDNA (!) jednotka z novej frakcie vzdialene pripomína inú z W3 skutočne nepovažujem za relevantný argument (navyše ak je zmixovaná s celým tým orientálnym nádychom). Kritizovať to je navyše dosť pokrytecké -- nagy z minulých heroesov zase boli okopírované Marilith z AD&D http://images.wikia.com/finalfantasy/images/e/e5/Marilith_psp.png -
-
No, já jsem s Infernem ani jinými rasami problém neměl a každá kampaň mě svým způsobem bavila. Trojce ani čtyřce rozhodně nemám co vytknout... A bohužel jistá kopie stylu WoW zde je. Jedná se o jiný způsob pojetí grafiky a celkově upuštění od herních principů stařších dílů. No, uvidíme, až hra vyjde, zatím je ještě příliš brzo dělat závěry. Jedna věc je ale jistá, pokud značku (hru) převezme jiná firma, je to velká změna. Myslím si, že u těchto srdcových her jsou tu statisíce a možná spíš miliony hráčů, kteří by raději přivítali slabší grafiku, ale návrat ke kořenům. Viz např. i to, jak dopadl Fallout... A ještě jeden opačný příklad ze současnosti. Blizzard vydal po cca x letech Starcraft II, který se sice trochu změnil graficky, ale herní principy zůstaly zachovány a grafika není propadem. Čili asi tak nějak bych si to představoval, vývoj dopředu ano, ale ne překopat všechno, co fungovalo až příliš dobře pro mnoho lidí. No, a to je ten rozdíl, když dělá hru jedna firma po celou dobu a když to převezme někdo jiný a snaží se kopírovat styl současnoti a jiných her *9*
-
Ten posledný odkaz je trochu zavádzajúci -- to je Marilith z Final Fantasy (až teraz som si to všimol), tu už je priamo z D&D: http://images.wikia.com/forgottenrealms/images/8/84/Marilith_-_Sam_Wood.jpg
-
-
-
-
Obzvlášť ak Orkovia v datadisku boli ÚPLNE iní ako tí Warcraftu a nagy sú normálne mytologické bytosti ( http://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1ga ), ktoré len tak mimochodom boli už v Heroes 3 *3*
-
Warcraft, Warcraft, Warcraft, Starcraft, Starcraft, Starcraft... to tady opravdu neznáte nic jiného, než Warcraft a Starcraft?