Přejít na výpis diskuzí
Sběratelská edice a nová frakce z Might and Magic: Heroes VI
11.3.2011 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
Si dělají srandu ? přebrat hnusy ze světa Warcraftu ?! Todle je snad jediná strategie zlo vs dobro v podání lidé vs peklo a takhle to pose... už orkové stačili v data.
-
-
ja tedy bez ironie nevim, ale skutecne je to lide vs. peklo?
-
-
Já ho chápu mě se to kvůli tomuhle taky nelíbí.V heroes bylo vždy dobro vs zlo a ono když zlo je vyobrazeno jako barevný usměvavý pohádkový dráček kazí mi to dojem ze hry tak že jí nemůžu hrát.Stoprocentně je v tom inspirace warcraftem neříkám,že je warcraft nějak špatnej,ale dělat vše podle jedný úspěšný hry mi příjde demence.
-
-
Ano když jsem viděl úvodní video na pětku jak se v tom kostele zjevil ten ďábel hned mě bylo lépe. Škoda že dobro vs zlo v podání třeba nebe vs peklo není víc ..
-
-
-
-
Jasný tak už nemaj co dělat tak berou NAGY z Warcraftu XD
-
-
Nagy jsou daleko starší než warcraft!!orkové taky tak nevim proč u každý nový hry musí někdo říct jo tohle kopíruje tuhle hru a tohle támhletu......oblíbené u fanoušků wow např.Je to prostě fantasy to tam maj dát frakci nacistů nebo římanů aby byli dost originální? *4*
-
-
mě ty příšery přijdou podobný z Warcraftu 3 ...
-
1999,- za sběratelskou edici je sice dost, ale co, tak vynechám jednu, dvě chlastačky a rázem se dostanu na 800,- :)
-
-
jj nebudeš pít dva roky kakao
-