Přejít na výpis diskuzí
Sběratelská edice Deus Ex: Human Revolution vyjde i v ČR a SR
22.4.2011 | Petr Poláček
63 příspěvků
-
Jinak doporucuji podivat se na tyhle stranky :) viz: http://www.figures.cz/
-
Jasne.. kvuli tomu, ze mi prijde zbytecny a zhovadily vyhazovat prachy za sracku ktera ma hodnotu 50 kc .) Opravdu nejsem schopen to obhajovat slovy: Ale tamhleta panenka stoji 14 900 :D Jo v poradku kluci.. jsem hloupej, ze vam nerozumim.... Ale Vy jste uplne v pohode :D Nejdete si zenskou *3*
-
Pekna byla socha vetrelce v zivotni velikosti za cirka tusim 150 000, ale i jine figurky kolem 5 litriku a vice byly jednim slovem nadherne zpracovane at jiz busty ci cele v konkretnim meritku. Jo, nevedet co s penezi, vedel bych cim si zkraslit byt :)
-
...mě pobavila ta myšlenka "proč se omezovat jenom na hry?"...a těším se na dobu, kdy si koupím film na DVD a 15 minut před koncem se mi stopne a nabídne stažení konce, abych věděl jak to dopadne (u filmů jako Šestý smysl atp.)...hmm dejme tomu za stovku *1*
-
sirWallace: každý má nějakého toho koníčka. někdo sbírá známky, někdo rád vaří různé speciality, někdo dává peníze do auta, někdo do počítače. no a někdo sbírá třeba sběratelské edice... kvůli tomu není třeba na takového člověka útočit, natož na jeho inteligenci. to je jaksi nevyzrálé...
-
Tvůj inteligenční kvocient vykazuje hodnoty - dejme tomu - cirka ranní stolice...
-
Strasne zavidi dementnost lidem :D To mas pravdu .)
-
tak mu to nezáviď :)
jak děcko na pískovišti, co by rozbíjelo cizí bábovičky, když takové sám nemá... :) -
Vsechny bych je postavil do rady a rozslapal... A na ty za patnact bych parkrat poskocil! Prasecina!
-
Ještě pro zajímavost, pokud by ses chtěl na nějaké kousky podívat, níže figurka za 3.999,- z animé Ghost In the Shell:
http://eshop.stargate.cz/e-shop/index.php?_a=viewProd&productId=9301 -
Jasný, beru tvůj názor. Jen bych tě rád upozornil, že SBĚRATELSKÉ figurky se rozhodně nepovalují na matějské a za pár korun už vůbec ne... Pokud je něčeho (čehokoliv) na světě omezený počet kusů, jde to vždy do vysokých částek. Osobně sběratelské figurky sbírám a třeba takový Vetřelec z oficiální dílny Twentieth Century Fox, kterých je na světě přesně 1.000 kusů, je poměrně drahá legrace. Taková busta Terminatora Skynet stojí 14.900,- Kč (pro příklad).
Vem si, kolik stáli 5ti diskové sběratelské edice filmu Lord of the Rings s přiloženou skulpturou Argonautů, města Minas Tirith či Glumem v zapovězeném jezírku atd. To jsou prostě jednoduché počty. Striktně omezená edice = velké prachy. Zde pár mých figurek pro zajímavost:
http://core-foto.rajce.idnes.cz/Moje_figurky_%2C_24._cerven_2009/ -
ty věci jsou v pořádku, skůtr nepotřebuji...ale jde o cenu, nikdo mi prostě nenamluví, že to stojí 1 500 Kč, když podobné figurky, pistolky... se prodávají na matějské za pár korun...
-
Proto je to pro sběratele. Kdyby si mohl dovolit koupit tuto edici každý, já osobně bych neměl sebemenší důvod si to potom pořizovat. Mám radost, když je něco v limitu či s extra přidanou hodnotou. Mám rád obohacené věci. Pro mě, co by sběratele art-booků a comicsů má smysl přiložený art-book a sběratelské figurky také vedu (Vetřelce apod., které jsou omezeny několika málo kousky na celém světě), takže i za Adama jsem rád. Koho to nezajímá, má standardní verzi a všichni jsou spokojeni. Dost dobře nechápu lidi, kteří na sběratelské edice nadávají, když si je stejně nekoupí a dle jejich slov nemají smysl...
-
Ano, Fukovy textovky byly super, stejne tak jejich cena. Muj nazor: sberatelska edice = vyhozene prachy navic.
-
Co by sis ve sběratelské edici představoval? Co říkáš na sběratelskou verzi Zaklínače 2 (mám předobjednáno), také ti (za stejnou cenu) přijde obsah jako pouťové cetky? Jen se ptám... Mám totiž v poslední době neodbytný pocit, že když dnes hra neobsahuje český dabing a není přiložen alespoň skútr s logem hry, tak je všechno špatně. Trošku mám pocit, že hodně hráčů je abnormálně náročných a drobet rozmazlených. Kde jsou časy textovek od Fuky + čtverečkovaných papírů, přátelé. Možná by to chtělo trochu pokory.
-
nechapem ludi co si to chcu predobjednat, neuvedomuju si ze kupuju macku vo vreci?(zajice v pytli)...ludia su vazne nepoucitelni, vid DA2 a C2 *12*
-
Tak který obchod nahodí jako první. Dělejte!!!
-
páápáá a už se nevracej *5*
-
jasný a pak si nasadíš führer čapku a budeš máchat pravicí
-
Co je zase tohle za magora:D