Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak. Video walkthrough se docela hodne rozmaha. Já jsem si takto "zahrál" Killzone 3 a nekoupil si ho. Být herním distributorem, tak herní walkthrough zakážu, hlavně u koridorových stříleček.
  • Nic mi do toho neni, ale slysel jsem, ze to bylo trochu jinak. Marek Tvrdy dlouhodobe vykladal o EuroGameru pomluvy (protoze ho loni vyhodili, neodevzdaval clanky vcas a pry s nim meli tezke vyjiti i jinak) a nedavno si jeste otevrel hubu na majitele Xzone po telefonu, takze se ani nedivim, jak to dopadlo. Jeho zast za vyhazov ho ted asi zene po pomste.

Z vlastni zkusenosti z par let zpatky vim, ze Marek Tvrdy je dost problemovy clovek, vyrazili ho proto z CD Projektu a jinych prekladatelskych firem. EA s nim dosud vydrzeli jen kvuli tomu ze moc dobre vedi ze nikdo jiny jim Dragon Age za par supu neudela.

Najednou ta pohadka o zlem JDm a obeti Marek Tvrdy dostava jiny rozmer co :-) Ale nevsiml jsem si, ze by JD oblezal diskuse a brecel, jak mu Marek Tvrdy pil krev a proc ho vyhodil.
  • Od toho jsou snad walkthrou návody, ne? :)
  • fallout
    Přesně a až bude čeština, tak pak si koupím origo... to už by mohlo stát nějakých 300... *3*
  • Po těch letech spolupráce jsem tohle fakt nečekal. Navíc za to, že jsem mu chtěl pomoct.
  • smejki
    ne, ta je augmentovaná *1*
  • Ach jo... ačkoli je první Deus Ex moje snad nejoblíbenější hra vůbec, dvojka byla krávovina, a nevypadá to, že by se chystali klesající tendenci zastavit. :/
  • Pan_Klobouk
    Takze klasika, vitej na EG.CZ a ve svete Jaydeeho. :/
  • Pan_Klobouk
    Ale to uz se prece davno deje? Kdo nema cas morit se s hrou, dokoupi za skutecne penize lepsi vybavicku, body pro vylepseni virtualni postavy atd.
    Next stop - zaplatis si nekoho, kdo za tebe hru dohraje a pak barvite vylici, co vsechno videl a zazil. :)
  • větší BS jsem neslyšel. to už můžou rovnou prodávat cheaty těm co maj na rozhazování. hm-m-m dollars EACH!
  • Můj account je smazaný. Při pokusu o reset hesla mi to píše, že moje mailová adresa není v databázi.
  • Pan_Klobouk
    Ja narazel ciste na to, ze Marcus de Tycho se jen snazil doplnit a opravit jejich info. A misto diku byl nejdriv slusne vyfuckovan a posleze smazan. Kdo vi jestli je jeho ucet jen neviditelny a nebo uz taky smazany.
    Asi vazne zalezi i na tom, jak se Jaydee vyspi. Pokud nedobre, smaze vsechny posty jen za spatny slovosled.
  • Škoda, že ti můžu dát jen jeden +.
  • Spades
    Aha, takze kdyz si zaplatim vic, tak dostanu lehci hru...
  • Rowe
    Doskočil je k...t *3*
  • sleepless
    Ne neudelali, jen jsem cekali, az se k tomu nekdo z Cenegy bude moci vyjadrit :)
  • Nejmenovaný šéfredaktor nejmenovaného webu odmítl uznat, že mám pravdu, ač jsem svá tvrzení podpořil několika odkazy. A za to jsem dostal banána a smazal mi všechny příspěvky. Tal jsem to napsal celé správně a dal to sem.
  • Nějací fanoušci zase udělají češtinu. A třeba se do toho pustí i "poloamatéři". Takže žádný strach ;).
  • Tahle hra bude průser *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit