Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak který obchod nahodí jako první. Dělejte!!!
  • Tahle hra bude průser *11*
  • A, koukám JD přišel. Takže pojďme na to. Pomluvy jsem nevykládal a nikdo mne nevyhodil (naopak ses opakovaně zmiňoval v mailech o stálé spolupráci). Ano, přiznávám, že jsem pár článků odevdal pozdě. Ale kdo ne? Jedinou "pomluvou" může být dluh za články, kdy ty sám jsi mi řekl, že mi peníze pošleš. Peníze doteď nepřišly.

Majitel Xzone si otevřel hubu na mně, tak já na něj. Bylo to oboustranné a hlavně čístě soukromé. Rozhodně by o tom šéfredaktor jeho serveru neměl mluvit v diskuzi na konkurenčním serveru.

Problémový člověk? Jsem svůj. Z několika firem mne nevyrazili, když jsem byl akorát externista CDProjektu a spolupracovníkem Comgadu jsem dodnes - Milan Czarnowski ti to rád potvrdí. Za pár měsíců budu pro ně již po 5. (slovy po páté!) dělat prezentaci na největším každoročním srazu fandů scifi a fantasy - Festivalu Fatazie v Chotěboři. Budu tam dělat i propagaci hrám od EA, která nejenže se mnou vydržela, ale která si mne doslova hýčká.

Najednou ta pohadka o zlem JD ukazuje, jak nemáš jediný rozumný argument a tak pomlouváš, kde se dá.
    • Core
      Nemáš krapet problém s egem?
      • Cajk
        Co je zase tohle za magora:D
      • Ta odpověď se špatně odeslala do databáze. Patří dolů, kam jsem ji poslal znova.
  • Ach jo... ačkoli je první Deus Ex moje snad nejoblíbenější hra vůbec, dvojka byla krávovina, a nevypadá to, že by se chystali klesající tendenci zastavit. :/
  • skaven123
    nechapem ludi co si to chcu predobjednat, neuvedomuju si ze kupuju macku vo vreci?(zajice v pytli)...ludia su vazne nepoucitelni, vid DA2 a C2 *12*
  • Ahoj, koukám koukám na diskuzi, a héle, tady je nějaký skandál. No nedalo mi to, koukl jsem na linky co tu jsou, a héle, trapas. Na TD koukám denně od roku, už ani nevim, snad 2003 (?).
    Vzhledem k tomu, že web je na komunitě závislí, udělám exemplární příklad, najdu si jiný web a nikdy sem už nevkročím. Měli by jste se stydět.
    • miker17
      páápáá a už se nevracej *5*
    • Mopped
      Co to je TD? Dík
      • Pan_Klobouk
        To si zobnul, nez napsal svuj post. ;) Podle nej se skandal toci kolem TD aka TG (asi?) a recenze z warezu poskozuje jeho ctenare a hracskou komunitu obecne. Tim padem s TD skoncil, protoze jejich konkurence pouziva nekale praktiky, coz je od TD necestne a nesportovni - a to jim 7 let fandil. ;)
        • No to jsi mu to TD teda pekne vyzvetlil:)
  • velebnosti, du blejt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit