Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Nutno říct, že takhle nabitou sběratelskou edici jsme tu už docela dlouho neměli."
    Ehm, Witcher 2?
  • "nikde jinde nedostanete" lool :) este PRED vydanim alebo tesne PO vydani si budu ludia moct celu tuto CE stiahnut z warezu :-p ........... worth it
    • jsem zvědavej, jak si z toho "warezu" stáhneš kovovej obal, papírovou knížečku artworků a nášivku na tepláky *1*
      • Přes tiskárnu :D
        • taky pravda, hnedka mi to nedošlo. Já mám ještě starou laserovku a ta to neumí *1*
  • Jakej je teda konecnej stav DLC k prvnim dvou dilum? Rad bych si je pred trojkou dal komplet.
    Nemyslim teda nejaky zbrane a podobny ptakoviny, ale ciste pribehovej obsah prodluzujici hratelnost.
    K jednicce mam myslim jen Bring Down the Sky. Nic jinyho "obsahovyho" jsem snad z Xlive nerozlustil.. (?)
    Ke dvojce mam Kasumi, Shadow Broker, Overlord, Zaeed, Firewalker, a Normandy Crash Site. Snad vzpomenu pred trojkou koupit jeste Arrival.

Je to takhle komplet, nebo mi chybi neco do povinny cetby?
    • MrSanta
      Máš to takřka dobře. K jednotce vyšlo ještě jedno DLC (Pinacle Station tuším) a to stojí za starou belu. Je to jenom několik po sobě jdoucích bitev, které Shepard hraje v "matrixu". K ději série se to nijak neváže a je to vhodné tak akorát pro absolutní maniaky a na získání achievementů na xboxlive.
      • Ajooo - tak to jsem tenkrat precetl uplne spravne, a dobre ze jsem odolal : )
        Dik
  • Že prej takhle nabitou edici jsme tu ještě neměli *7* Normální klasická rozšířená edice, naprosto zbytečná, snad jen na tu nášivku a tu mikinu, pokud teda neni "ingame" pro Sheparda, jako že asi je... ani soundtrack tam neni a kvůli pár zbraním navíc a psovi na Normandy si to určitě pořizovat nebudu, teda ne ve Sběratelskej edici.
    • MrSanta
      Exclusive extended soundtrack tam je.
    • Jn, za chvili z toho bude Sims Effect.
      • Hlavně, že to bude mít MASSOVÉ prodeje... V-vo to přece go :-)
      • Nechápu.
  • :D:D furt ta čeština, už se konečně naučte anglicky!!!:D:D, jinak koupě tohoto bude jen z důvodu vlastnění předchozích dvou, až také nášup to není
  • tak sa mi zdá že nejako rýchlo zabúdate:
    "Nutno říct, že takhle nabitou sběratelskou edici jsme tu už docela dlouho neměli."
    a čo zaklínač? ale pokiaľ ste mysleli limitku od EA, tak to je pravda. pre nich je limitka keď dostanete dve bonusové autá či zbrane naviac *1*
    • Zapomněl jste na Crysis 2 NANO edition - veliká figurka hlavního hrdiny, batoh, artbook A4, hra v kovovém obalu. Ale nic proti Zaklínači 2 - ten má také krásnou sběratelku.
      • Ale kolik stála ta Crysis CE? Kolem 3 000- 4 000 Kč. CE Halo Reach (která měla mnohem zajímavější obsah) stála 2 250 - 3000 Kč. Zaklínač CE stála od 1 900 - 2 200 Kč. Náhle ta Crysis CE opět nevypadá tak slavně.
  • Miluju jak k tem specialnim edicim clovek dostane nejakej ultimativni kousek vybaveni. Rekl bych ze neznam moc veci co by vic zabijeli hratelnost nez mit od zacatku hyperkosicku.
  • Ta CE je slabá, jelikož to vypadá, že to bude to samé, jako CE druhého dílu, což znamená, že to bude stejný formát, jako je běžná DVD krabička. A artbook tohoto rozměru je hodně chabý. A když se na to člověk podívá, co to vlastně obsahuje - steelbook, chabý artbook, nášivku a litografii. Za 1400? Děkuji, nechci.
    • Kvůli volům jako ty se divíme, že nepřekládají do češtiny...
    • A to tady za těch 1400 budou prodávat obyčejnou základní edici v EN, na tu sběratelskou bychom si museli hodně připlatit, protože čeští prodejci stále ještě nepochopili proč si lidi radši objednají hru z ciziny přes internet než aby si ji dráž koupili tady v kamenném obchodě.
      • Ono je otázkou, zda je to PC či konzolová cena. Pokud konzolová, tak je to drahé (na US), ale zkousnutelné, pokud PC verze, tak je to hodně předražené. A když si člověk vezme, že se cena u nás ještě může dosti zvýšit...
    • Jelikož ta cena nebude zase tak o moc vyšíí jak normální edice, tak jsou pěkné bonusy za rozumný příplatek.
      • Je to téměř dvojnásobná cena oproti běžné edici - za 750 Kč z UK - a za těch 700 navíc mi to nepřijde jako pěkný bonus.
  • Nejvíc mě ser..e že EA opět kašle na podporu a u nás se poslední díl bude prodávat bez lokalizace! Jenom by mě zajímalo jestli to vůbec půjde nainstalovat a stáhnout sejvy do trojky, když mám první dva díly v češtině. Nechápu tu jejich politiku. Crysis se přeloží, NFS se přeloží , ale aby se přeložilo RPG kde je tuna textu a potřebuje člověk pochopit děj a mluvit s NPC postavami tak to už ne?!!! EA nadnárodní .i.
    • Ad save - jelikož save je nezávislý na jazyce textů (jazyky můžete volně přepínat přes registry), tak by s importem neměl nastat vážnější problém.

A co se překladu týče - odpověděl jste si sám - je to tuna textu, takže by to stálo tunu peněz. A bohužel se to nevyplatí překládat (pokles zisku z menších prodejů bude stále menší, než náklady na překlad).

Nicméně tým, který pro vás lokalizoval DLC do ME2 a aktuálně odlaďuje překlad DA2, se již připravuje na překlad ME3. Pokud se zadaří a vyjdou některé možnosti (nemohu o nich mluvit), bude nějaká první beta k dispozici pro omezenou skupinu lidí již v den vydání hry. Kdo a jak se k betě dostane upřesníme na přelomu ledna/února 2012, takže se na to teď neptejte. Sám to nevím.

Mimochodem, dokončujeme překlad DLC Pinnacle Station a Genesis.
      • Nemám nic proti tomu, že chce EA/BioWare vydělávat, ostatně kdyby nevydělávaly, asi by už moc games neudělaly. Dokonce sám ani ten překlad nepotřebuji. Co ale mě jako hráče štve, je ten argument, že se to nevyplatí, tudíž to nebude, protože na nás chtějí jen vydělávat. Proč se mi zdá, že zrovna EA by si od huby utrhnout mohlo a tu lokalizaci nám může "darovat". Podívejte se na CD Projekt, ten (jak bylo řečeno v podcastu) už ryl držkou v asfaltu, ale ze hry přímo čiší, že byla dělána s láskou jak k ní samotné, tak k hráčům. U EA titulů už drahně dlouho postrádám jakoukoli přidanou hodnotu, přitom pár pěkných her by se našlo.
  • muze mi nekdo prosim vas rict jak Shepard ma na leve ruce tu myslim ze biotiku z nozem to ej jen ve trojce nebo i ve dvojce a co musi byt za profesi? predem diky kdo to vysvetli
    • je to novinka, najdeš to jen ve trojce. V předchozích dílech máš "pouze" úder zbraní.

PS snad se nepletu, hrál jsem jen za inženýra a vojáka
    • Ve dvojce to není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit