-
hm me by stacilo kdyby udelali cesky preklad
-
tak sa mi zdá že nejako rýchlo zabúdate:
"Nutno říct, že takhle nabitou sběratelskou edici jsme tu už docela dlouho neměli."
a čo zaklínač? ale pokiaľ ste mysleli limitku od EA, tak to je pravda. pre nich je limitka keď dostanete dve bonusové autá či zbrane naviac *1* -
-
Zapomněl jste na Crysis 2 NANO edition - veliká figurka hlavního hrdiny, batoh, artbook A4, hra v kovovém obalu. Ale nic proti Zaklínači 2 - ten má také krásnou sběratelku.
-
-
Ale kolik stála ta Crysis CE? Kolem 3 000- 4 000 Kč. CE Halo Reach (která měla mnohem zajímavější obsah) stála 2 250 - 3000 Kč. Zaklínač CE stála od 1 900 - 2 200 Kč. Náhle ta Crysis CE opět nevypadá tak slavně.
-
-
-
ano parada... ZBERATELSKA a hlavne LIMITOVANA edicia s kopou INGAME predmetov :D. fakt limited collector :D. tie predmety sa potom aj tak budu dat stiahnut po urcitom casovom useku ako DLC za prachy takze nevidim na tom nic limited a zberatelske . a ten artbook a kovovy obal + co tam este bolo? to nezachrani.... hlavne ze to stoji 80€ lol. *7*
-
Opravdu? Mám pocit že běžná edice Zaklínače 2 měla víc praktických věcí. Natož CEčko.
-
Miluju jak k tem specialnim edicim clovek dostane nejakej ultimativni kousek vybaveni. Rekl bych ze neznam moc veci co by vic zabijeli hratelnost nez mit od zacatku hyperkosicku.
-
Že prej takhle nabitou edici jsme tu ještě neměli *7* Normální klasická rozšířená edice, naprosto zbytečná, snad jen na tu nášivku a tu mikinu, pokud teda neni "ingame" pro Sheparda, jako že asi je... ani soundtrack tam neni a kvůli pár zbraním navíc a psovi na Normandy si to určitě pořizovat nebudu, teda ne ve Sběratelskej edici.
-
-
Exclusive extended soundtrack tam je.
-
Jn, za chvili z toho bude Sims Effect.
-
-
Hlavně, že to bude mít MASSOVÉ prodeje... V-vo to přece go :-)
-
Nechápu.
-
-
-
hmm
-
-
plne s tebou souhlasim a jeste bych snad dodal hum hum mmm
-
-
"Nutno říct, že takhle nabitou sběratelskou edici jsme tu už docela dlouho neměli."
Ehm, Witcher 2? -
Ta CE je slabá, jelikož to vypadá, že to bude to samé, jako CE druhého dílu, což znamená, že to bude stejný formát, jako je běžná DVD krabička. A artbook tohoto rozměru je hodně chabý. A když se na to člověk podívá, co to vlastně obsahuje - steelbook, chabý artbook, nášivku a litografii. Za 1400? Děkuji, nechci.
-
-
Kvůli volům jako ty se divíme, že nepřekládají do češtiny...
-
A to tady za těch 1400 budou prodávat obyčejnou základní edici v EN, na tu sběratelskou bychom si museli hodně připlatit, protože čeští prodejci stále ještě nepochopili proč si lidi radši objednají hru z ciziny přes internet než aby si ji dráž koupili tady v kamenném obchodě.
-
-
Ono je otázkou, zda je to PC či konzolová cena. Pokud konzolová, tak je to drahé (na US), ale zkousnutelné, pokud PC verze, tak je to hodně předražené. A když si člověk vezme, že se cena u nás ještě může dosti zvýšit...
-
-
Jelikož ta cena nebude zase tak o moc vyšíí jak normální edice, tak jsou pěkné bonusy za rozumný příplatek.
-
-
Je to téměř dvojnásobná cena oproti běžné edici - za 750 Kč z UK - a za těch 700 navíc mi to nepřijde jako pěkný bonus.
-
-
-
Poslední dobou mě štve jak cpou herní obsah do Sběratelských edicí... Chápu jejich význam, jen mě pak mrzí, že tyto věci chybí v klasických baleních.
-
-
Mám stejný názor, jen s tím rozdílem, že já ten důvod, proč dávat herní obsah do sběratelek nechápu vůbec. CE si kupuji hlavně proto, abych si měl co vystavit na poličku a taky proto, že toho budu mít daleko víc, než pirát, který za hru nezaplatí ani korunu. Takhle si piráti vše dostahují a nám zbydou jen prázdné peněženky:-)
-
-
Ale pořád budeme mít hezkou poličku *1*
-
-