Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Exclusive extended soundtrack tam je.
  • "Nutno říct, že takhle nabitou sběratelskou edici jsme tu už docela dlouho neměli."
    Ehm, Witcher 2?
  • Kvůli volům jako ty se divíme, že nepřekládají do češtiny...
  • Nemám nic proti tomu, že chce EA/BioWare vydělávat, ostatně kdyby nevydělávaly, asi by už moc games neudělaly. Dokonce sám ani ten překlad nepotřebuji. Co ale mě jako hráče štve, je ten argument, že se to nevyplatí, tudíž to nebude, protože na nás chtějí jen vydělávat. Proč se mi zdá, že zrovna EA by si od huby utrhnout mohlo a tu lokalizaci nám může "darovat". Podívejte se na CD Projekt, ten (jak bylo řečeno v podcastu) už ryl držkou v asfaltu, ale ze hry přímo čiší, že byla dělána s láskou jak k ní samotné, tak k hráčům. U EA titulů už drahně dlouho postrádám jakoukoli přidanou hodnotu, přitom pár pěkných her by se našlo.
  • taky pravda, hnedka mi to nedošlo. Já mám ještě starou laserovku a ta to neumí *1*
  • Přes tiskárnu :D
  • jsem zvědavej, jak si z toho "warezu" stáhneš kovovej obal, papírovou knížečku artworků a nášivku na tepláky *1*
  • Ajooo - tak to jsem tenkrat precetl uplne spravne, a dobre ze jsem odolal : )
    Dik
  • "nikde jinde nedostanete" lool :) este PRED vydanim alebo tesne PO vydani si budu ludia moct celu tuto CE stiahnut z warezu :-p ........... worth it
  • MrSanta
    Máš to takřka dobře. K jednotce vyšlo ještě jedno DLC (Pinacle Station tuším) a to stojí za starou belu. Je to jenom několik po sobě jdoucích bitev, které Shepard hraje v "matrixu". K ději série se to nijak neváže a je to vhodné tak akorát pro absolutní maniaky a na získání achievementů na xboxlive.
  • Hlavně, že to bude mít MASSOVÉ prodeje... V-vo to přece go :-)
  • Jakej je teda konecnej stav DLC k prvnim dvou dilum? Rad bych si je pred trojkou dal komplet.
    Nemyslim teda nejaky zbrane a podobny ptakoviny, ale ciste pribehovej obsah prodluzujici hratelnost.
    K jednicce mam myslim jen Bring Down the Sky. Nic jinyho "obsahovyho" jsem snad z Xlive nerozlustil.. (?)
    Ke dvojce mam Kasumi, Shadow Broker, Overlord, Zaeed, Firewalker, a Normandy Crash Site. Snad vzpomenu pred trojkou koupit jeste Arrival.

Je to takhle komplet, nebo mi chybi neco do povinny cetby?
  • Ono je otázkou, zda je to PC či konzolová cena. Pokud konzolová, tak je to drahé (na US), ale zkousnutelné, pokud PC verze, tak je to hodně předražené. A když si člověk vezme, že se cena u nás ještě může dosti zvýšit...
  • Nechápu.
  • A to tady za těch 1400 budou prodávat obyčejnou základní edici v EN, na tu sběratelskou bychom si museli hodně připlatit, protože čeští prodejci stále ještě nepochopili proč si lidi radši objednají hru z ciziny přes internet než aby si ji dráž koupili tady v kamenném obchodě.
  • Jn, za chvili z toho bude Sims Effect.
  • Ale kolik stála ta Crysis CE? Kolem 3 000- 4 000 Kč. CE Halo Reach (která měla mnohem zajímavější obsah) stála 2 250 - 3000 Kč. Zaklínač CE stála od 1 900 - 2 200 Kč. Náhle ta Crysis CE opět nevypadá tak slavně.
  • Je to téměř dvojnásobná cena oproti běžné edici - za 750 Kč z UK - a za těch 700 navíc mi to nepřijde jako pěkný bonus.
  • Zapomněl jste na Crysis 2 NANO edition - veliká figurka hlavního hrdiny, batoh, artbook A4, hra v kovovém obalu. Ale nic proti Zaklínači 2 - ten má také krásnou sběratelku.
  • Jelikož ta cena nebude zase tak o moc vyšíí jak normální edice, tak jsou pěkné bonusy za rozumný příplatek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit