Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ad save - jelikož save je nezávislý na jazyce textů (jazyky můžete volně přepínat přes registry), tak by s importem neměl nastat vážnější problém.

A co se překladu týče - odpověděl jste si sám - je to tuna textu, takže by to stálo tunu peněz. A bohužel se to nevyplatí překládat (pokles zisku z menších prodejů bude stále menší, než náklady na překlad).

Nicméně tým, který pro vás lokalizoval DLC do ME2 a aktuálně odlaďuje překlad DA2, se již připravuje na překlad ME3. Pokud se zadaří a vyjdou některé možnosti (nemohu o nich mluvit), bude nějaká první beta k dispozici pro omezenou skupinu lidí již v den vydání hry. Kdo a jak se k betě dostane upřesníme na přelomu ledna/února 2012, takže se na to teď neptejte. Sám to nevím.

Mimochodem, dokončujeme překlad DLC Pinnacle Station a Genesis.
  • Že prej takhle nabitou edici jsme tu ještě neměli *7* Normální klasická rozšířená edice, naprosto zbytečná, snad jen na tu nášivku a tu mikinu, pokud teda neni "ingame" pro Sheparda, jako že asi je... ani soundtrack tam neni a kvůli pár zbraním navíc a psovi na Normandy si to určitě pořizovat nebudu, teda ne ve Sběratelskej edici.
  • :D:D furt ta čeština, už se konečně naučte anglicky!!!:D:D, jinak koupě tohoto bude jen z důvodu vlastnění předchozích dvou, až také nášup to není
  • tak sa mi zdá že nejako rýchlo zabúdate:
    "Nutno říct, že takhle nabitou sběratelskou edici jsme tu už docela dlouho neměli."
    a čo zaklínač? ale pokiaľ ste mysleli limitku od EA, tak to je pravda. pre nich je limitka keď dostanete dve bonusové autá či zbrane naviac *1*
  • Miluju jak k tem specialnim edicim clovek dostane nejakej ultimativni kousek vybaveni. Rekl bych ze neznam moc veci co by vic zabijeli hratelnost nez mit od zacatku hyperkosicku.
  • Ta CE je slabá, jelikož to vypadá, že to bude to samé, jako CE druhého dílu, což znamená, že to bude stejný formát, jako je běžná DVD krabička. A artbook tohoto rozměru je hodně chabý. A když se na to člověk podívá, co to vlastně obsahuje - steelbook, chabý artbook, nášivku a litografii. Za 1400? Děkuji, nechci.
  • Nejvíc mě ser..e že EA opět kašle na podporu a u nás se poslední díl bude prodávat bez lokalizace! Jenom by mě zajímalo jestli to vůbec půjde nainstalovat a stáhnout sejvy do trojky, když mám první dva díly v češtině. Nechápu tu jejich politiku. Crysis se přeloží, NFS se přeloží , ale aby se přeložilo RPG kde je tuna textu a potřebuje člověk pochopit děj a mluvit s NPC postavami tak to už ne?!!! EA nadnárodní .i.
  • je to novinka, najdeš to jen ve trojce. V předchozích dílech máš "pouze" úder zbraní.

PS snad se nepletu, hrál jsem jen za inženýra a vojáka
  • Ve dvojce to není.
  • muze mi nekdo prosim vas rict jak Shepard ma na leve ruce tu myslim ze biotiku z nozem to ej jen ve trojce nebo i ve dvojce a co musi byt za profesi? predem diky kdo to vysvetli
  • MrSanta
    Ale pořád budeme mít hezkou poličku *1*
  • MrSanta
    To měla, no. Ale pořádt vypadá CE cover trojky líp, než cover standartní verze. I když už to není taková hrůza jako byl cover standartní verze ME2.
    Ale stejně už mám předobjednáno *4*
  • Opravdu? Mám pocit že běžná edice Zaklínače 2 měla víc praktických věcí. Natož CEčko.
  • A nejsou čistě náhodou rozměry litografie udané v palcích? odpovídalo by to severoamerickýmu kontinentu i údajům, které mají na biowarestore a hlavně by to byly rozumnější rozměry než 4x6 cm... ??
  • Ale pokud sem to pochopil, tak ta mikina bude take ingame oblek a ne realna, takze pude taky stahnout :-)
  • A to se vyplatí!
  • teda keby tam nebola ta mikina a figurka tak neviem ci to ma zmysel vobec kupit. ved ten zvysok bude v den uvedenia mozny stiahnut z netu.
  • hm me by stacilo kdyby udelali cesky preklad
  • Mám stejný názor, jen s tím rozdílem, že já ten důvod, proč dávat herní obsah do sběratelek nechápu vůbec. CE si kupuji hlavně proto, abych si měl co vystavit na poličku a taky proto, že toho budu mít daleko víc, než pirát, který za hru nezaplatí ani korunu. Takhle si piráti vše dostahují a nám zbydou jen prázdné peněženky:-)
  • trolo
    ano parada... ZBERATELSKA a hlavne LIMITOVANA edicia s kopou INGAME predmetov :D. fakt limited collector :D. tie predmety sa potom aj tak budu dat stiahnut po urcitom casovom useku ako DLC za prachy takze nevidim na tom nic limited a zberatelske . a ten artbook a kovovy obal + co tam este bolo? to nezachrani.... hlavne ze to stoji 80€ lol. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit