-
Což o to, bohatá sběratelka, aj bych bral, ale vzhledem k dojmům co jsem četl, si nejsem jistý. Škoda, že se nemůžu kouknout do budoucnosti jestli ta hra bude opravdu parádní.
-
Bral bych to raději bez sudu s cenou do 1500,-.
-
A bude to sud co v sobě udrží tekutinu , nebo bude rozkládací a bude mít v sobě max. tak obsah sběrtatelské kolekce ?
I podle toho se budu rozhodovat ..... muniční bedýnku ze sběratelky Flashpointu jsem mohl leda tak vzít rovnou na podpal :/ -
-
Taky bych byl rád, kdyby to byla funkční věc, to každopádně, ale spíš v to nevěřim.
-
-
Co takhle velikost toho sudu? A opravdu dřevěný? Ne že bych levisovým odosobnělým překladům nevěřil....
-
Předobjednáno, ale dosti by mě zajímalo, zda k tomu bude to DLC a bonusové ingame přetměty jako je tomu v zahraničí.
-
Tak a ted rychle po brigadach nasetrit dva litry.:-)
-
První díl jsem nehrál a vlastně Risen jako toké mi vůbec nic neříká, ale tu sběratelku si koupím :)
-
-
Tak si předtím zahraj Risen 1, jde o velmi důstojného nástupce Gothicu 2.
-
-
Do toho sudu se hodi vselicos :) jeste mi tam chybi dready Edwarda Teache
-
Sakra koupit či ne? Je fakt, že když nebudou prachy tak to jde zrušit ale vypadá to fakt super :).
-
no jo kez by bolo v tom sude vino alebo rum :D som rad ze RPG hry maju vzdy najlepsie zberatelske, ale kebyze si to ma kazdy kupovat na kazdu hru ma doma same krabice meter krat meter na sebe :D