Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No jsou celkově 3 edice této hry:

1. Rozšířená edice: Hra, 24-stránkový komiks, hodinky Sama Fishera. Cena byla stanovena na 1999 Kč u nás.
    2. Edice zmíněná v článku. Cena byla stanovena na 3299 Kč.
    3. Rozšířená edice v článku, která navíc obsahuje zlaté sonarové brýle a kostým Upper Echelon. Cena by měla být 4199 Kč.

Ale stejně mě to nepřesvědčí ke koupi. Zatím jsem spíše hodně silně na druhé straně zklamaných, potencionálních zákazníků.
    • neoprénový oblek v rozkroku vystřižený :)
  • Kde to kuaa muzu koupit????
  • Sběratelka perfektní. Trailer an letadlo ve hře perfektní DOKUD nepromluví Sam. Ihned potom jsem to vypnul. Já jsem 101% Sam Fisher fanoušek a toto mi rve srdce i uši. Říkejte si co chcete, ale nad tímhle počinem nejde jen tak mávnout rukou a říct zvykej si. Tento díl nekoupím. Doufám ,že to udělá většina fanoušků a Ubisoft příště napraví své chyby. Btw mě nevadí že by to bylo třeba akčnější, ale musí tam být Ironside, pokud se má hlavní hrdina jmenovat Sam Fisher.
  • Další důvod koupit už nepotřebuji, nejlepší stealth hra se blíží.
  • Made in China shit...to snad každej musí vidět...kdo nevidět...chorej mozek
    • LIDL azijsky tyzden !
  • Redneck
    Už se nemůžu dočkat, až k těm hrám začnou přibalovat opravdový zbraně. To teprve bude pozdvižení!!

Buy COD get RPG!!
  • to ako fakt edicia ac3 kde bola namiesto toho figurka ostatok cca to iste cena 60e toto 170e mozno menej aj ked pochybujem...akoze mi chcu nakecat ze to lietadlo ma hodnotu cez 100e?????? tomu este len vravim prestrelena cena nebolo to davno co jednen shop daval vrtulnik na dialkove k bf3 v cene 40e
    • ano byl to ten samy vrtulnik made in china co se za MC prodava za 250,-kc a to se vyplati *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit