Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reakce na tvrdeho pode mnou Pane Tvrdy Proč Nepřiznáte že jste vedl lokalizaci Dragon Age 2 máte pocit že jste duvěrihodný ? a jako ja řeknu radsi to nekupujte origin je smejd kdo ví co vám s tím udela tak je to trestné nenechat si to pro sebe a rict to ostatním to je trestné protože se to nelíbi ea ? v německu maji aspon jakys takys pořadek přes korupci ale tady nás bude zalovat nejaka korporace za to že máme nepovoleny názor ? to jako bude podobně jako sluknovsko Rasismus naruby a podobné veci cenzura nazoru ? a tohle že tvrdí ze je lepsi nez komunismus ? Lidi Necháme si sra* na hlavu od Ea nebo podporime lidi jako cd projekt a od ea budem hry stahovat a uploadovat na protest ? pravě kvuli temhle vecem vznikaji FreeWare Pirati kteri uploaduji dávaji to ostatním aby ea a podobne nemely zisk a stahly se z pc trhu a na jejich misto prisli free vývojary ono call of duty fanboy 10 m a podobnych je cca 300 m nas je mensi pocet ale zato mame prevahu kvality podporujeme takové jako cd projekt . a jedna věc jak si muzete dovolit dat třeba ze ktery pirat se dobrovolně prihlasi tak hru kterou hrac koupi za 1500 bude mit za 5000 jako pokutu uvedl jste to na webu dragon age

Těsim se na odpoved

Gorkan
  • Protože je to složka, kde se typicky vyskytují soubory her od EA. Proto. A určitě vám nechodí nabídky od mobilního operátora kvůli skenování EA. A skenování daní jsem již vysvětlil výše. Origin je hloupá aplikace a nemá algoritmy pro všechny formáty, aby dokázala rozklíčovat nějakou databázi a uvnitř se hrabat a posílat nějaké analýzy do EA.

EULA je blbě napsaná. Už to uznali, že se jednalo o obecnou frázi a že v další verzi bude EULA opravena.

Klidně jim peníze nedávejte, ale nemusíte tu svou paranoiu šířit mezi ostatní zákazníky. Je to mimochodem trestné a EA Czech Vás za to může žalovat. A nepotřebují Origin, aby si Vás našli.
  • Protože nechtějí přijít o naštvaného zákazníka. I když je to neoprávněná reklamace, dotyčný prodejce to raději vezme zpět, jen aby o zákazníka nepřišel. A on si třeba rovnou koupí jinou hru. Tak proto. Stavte se někdy na mou přednášku o kradení her, kde toto vysvětluji.
  • Jste paranoik a jak tak čtu ten váš odkaz, tak je to jen skupina Vám podobných. Je mi 32, posledních 15 let se žívím počítačemi. Doufám si tvrdit, že tomu trochu rozumím a dokážu si sám oskenovat aplikaci, abych se podívam kde co dělá.

Data si dejte kam chcete, ale pak se nedivte, že Vám default adresář pro aplikace přeskenuje nátroj pro hledání her. Doufám, že na svém PC nemáte jedinou aplikaci od Google, Apple nebo Sony. Protože jejich software dělá naprosto totéž. Speciálně Google Chrome je bonzák jak hrom.
  • Harshday
    Ještě že toto nemusím řešit na xboxu. Všechno jako kraviny od ubisoftu či Rockstar social clubu jsou k ničemu ani jedno z nich jsem nikdy nepoužil. Když se nad tím zamyslím, tak třebas kvůli čtyřem hrám bych musel mít dodatečný software abych vůbec hry zapnul *1* . Nezávidím. Možná krapet jen grafické zpracování na PC. Každopádně do ME3 jdu. *5*
  • Tak mi prosim rekni, proc Origin skenuje data a programy, do kterych je mu hovno? To, ze je ti tvoje soukormi sumak opravdu neznamena, ze je sumak kazdemu. Kdybys pouzival mozek, tak staci z cisel zjistit, ze nejvice kontaktu mas od operatora XY a hned ti zacnou chodit jeho nabidky na vyhodne balicky na volani do jejich site. A ze nekdo oskenuje tvoje dane? Co na tom, ze jo to je prece v poradku, ze? Ale jde o princip. Proc bych si mel cpat do PC program, ktery bez meho vedomi skenuje ma data a posila je EA? Notabene, kdyz maji v EULA uvedeno, ze s tim souhlasis. I kdyz co vim, tak uz tu EULU asi 2x zmenili, protoze v nemecku jim hrozi soudy. Takze tam nacpali spoustu hantyrky, ktere uz normalni smretlnik nerozumi. Ale vis co, dej si tam Origin a bud happy. Moje prachy za tenhle paskvil neuvidej.
  • 91 stranek dlouhy thread na Social Bioware + 40 stranek dlouhy predchozi, ktery zamkli svedci o tom, ze si EA muze Origin strcit nekam.

http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/8498716/91#8704544

Navic to, ze vy mate ve svem PC bordel a nechavate si ho proskenovat kdekym je pouze Vas problem. Jen by mne zajimalo, kolik dalsiho spywaru vase PC rozesila ostatnim, protoze je to prece jedno, ze?
  • Tak se prosim naucte lepe hledat informace. Proc asi v Nemecku lide vraceji Battlefield 3 a Amazon je uznava? Protoze se ti lide blbe vyspali? Asi tezko.
  • Aha, takze ted mi jeste bude nekdo rikat, kde na SVEM pocitaci mam mit SVA data? A hlavne co je Originu/EA DO TOHO?
  • Určitě. Po tomhle EA touží. Chce vědět sk ým voláš! Chce vědět, co píšeš té prsaté blondýnce o které neví tvá přátelkyně...EA...chce..víc....!!! Nevěřím, že to berou až tak důkladně, maximálně, jak psal kolega výše, to hledá hry.
  • HOAX. Neexistuje jediný důkaz, že Origin skenuje složky se soukromými daty. Zbytek viz výše.
  • Tak jsem hledal a prostudoval vámi zmiňované video. A to co Origin dělá je, že hledá hry v adresářích Program Files a Program Data. Soukromá data máte mít někde jinde, než ve složce s runtime soubory samotných programů. Fakt, že nějaký podivně zbatslený program pro daně má svá data v této složce a Origin složku přeskenoval, zda náhodou není hrou, neznamená, že se jedná o nějaké porušuvání soukromí. A nikde jsem neviděl jediný důkaz, že by Origin odesílal seznam cizího software, nebo dokonce nějaké jeho části. Jediné co odešle, je seznam nainstalovaných her z produkce EA, které jsou komaptibilní s Origin.

Jediné, co lze Originu vytknout, je, že by se mohl před tímto scanováním zeptat, zda to může provést. Nicméně pokud máte Visty/7, tak vám dávno všechna data přeskenoval Windows Search, Windows Defender, antivirák - a co ti - to nebudete bojkotovat?
  • Ryba9
    A pak mu jí ten četník zabalil a usek!
  • Ryba9
    Asi si nepochopil kolegu http://www.youtube.com/watch?v=32UGD0fV45g
  • Technicky vzato byla vrahem Adéla :)
  • DO NOT FEED TROLLS, cant u read dat sign? -.-
  • jak niekto moze byt tak sprosty? *8*
  • Mayuri12
    nechápu jak může někdo reagovat na tak směšně průhledný trollování (pravda já taky zareagoval ale hádat se sním nebudu ) A Warlocku budeš se muset hodně snažit jindra už měl přes 100 mínusek toho jen tak nedáš
  • To jo, to máš pravdu.

Ale i u CoDu můžeš přemýšlet u příběhu a ponořit se do psychologie postav. Ale tipl bych si, že to většina hráčů nedělá... a ME asi taky někteří budou hrát jen jako run'n'gun... i když asi menší procento hráču něž třeba u toho CoDu.
  • Dobrá pointa.
    Nenáročná akční hra (při užívání luku a fireballu střílečka) ale může být i skyrim. Spíše mi jde o to, co víc hra nabízí. Mass Effect ti dává možnost ponořit se hlouběji do psychologie postav a užít si více to prostředí jako takové. Přidej k tomu dost silný příběh a některé spielbergovské filmové momenty, které dost intenzivně působí na emoce, a máš fajn hru, kde by mi ten akční aspekt ani tak nevadil.
    Ale jo, už jsem taky viděl pár lidí, kteří třeba takové Arcanum hráli jako Diablo (a pak samozřejmě nadávali, že je ta hra o ničem).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit