Přejít na výpis diskuzí
Scénář Mass Effectu 3 se asi kvůli úniku bety mění
16.11.2011 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Staci mi nazorne ukazky na Youtube, jak ti to pekne prosacuje komp a bez tbeho vedomi to posle EA. To, ze tobe nevadi mit v PC spyware neznamena, ze jini s tim nemaji problem.
-
ME2 ale vysel v dobe, kdy nebyl Origin. Mne nevadi online, system propojeni hry s uctem na Bioware Social Network jako v Dragon Age mi docela vyhovuje, ale odmitam si tam dobrovolne davat program, co skenuje slozky vsech uzivatelu vcetne adresare telefonu.
-
Smažte ho někdo, nebo se neudržim.
-
Existuje šanca, že SP nebude vobec potrebovať internet. ME2 mám origo a nechcelo to odomňa niakú aktiváciu, nič... *3*
-
Nevím, kdo bude, ale vrahem skutečně BYL Zahradník *5* .
-
Podle mého soukromého ničím nepodloženého názoru bude Origin potřeba pro online složky hry. Single Player se jen jednou zaktivuje a pak nebude připojení potřebovat. Ale zda bude nutno mít Origin klienta nainstalovaného či ne, to nevím.
Nicméně co máte pro Originu? Osobně ho používám ještě od dob EA Download Manageru a ač nikdy to nebyl vyšperkovaný produkt, jako je třeba Steam či Impulse, stále se rozhodně nejedná o nějakého špíóna, jak koluje legenda. -
At uz se spis konecne vymacknou, jestli ME3 obohati o tu svoji s r a c k u Orgin nebo ne. Do te doby nekupuju a nepredobjednavam.
-
cod je kravina pro male a pro tebe tedy retarddovanee bf3 je nej hra
-
A na tebe se maximálně jednou v životě nějaká usmála a ještě to bylo omylem, a proto jsi takovy zapšklý retardér? *2* Ach ty děti, ve škole by měli blokovat internet...
-
A kdo teda bude vrahem? Zahradník? *1*
-
Nechci tě nějak urazit, ale není ME taky nenáročná střílečka?
Pravda, s trochu větším důrazem na příběh a pár RPG prvky, ale v jádru pořád TPS...
Vždyť ME3 bude mít i Action Mode, kde budou konverzace automatické... -
Když už jsme u těch holek, asi by jsi se divil, kolik jich tu super filmovou hru hraje ... narozdíl od relativně intelektuálně nenáročných stříleček.
Což ale asi ty nevíš, a všichni vidíme proč. -
Oh my... ty teda jedeš kámo.
Hodil by jsi se spíš do CoDu no. -
BF3 je nejlepsi hra a pokud ty si takovej tak ji nehraj protoze te tam nkdo nebude chtit lamo
-
A presne kvuli lidem jako jsi ty pak prevlada nazor ze nejaka hra (obecne) je jen pro blbce. mam BF3 rad, hraju ho, ale rozhodne neminim urazet jinou hru, z takovyho stupidniho duvodu.
-
Ono to s tím přepisováním scénáře nebude tak horké. Hra má být na začátku března na pultech, takže v únoru se musí lisovat, tudíž ještě před vánocemi se musí poslat do Sony/Microsoftu k certifikaci. Dneska máme půlku listopadu. Vzhledem k množství testingu při jakékoliv změně je v tuto chvíli jakákoliv výraznější změna zcela vyloučena jen kvůli úniku alfa verze (beta produkt obsahuje kompletní produkt, toto bylo jen nějaké work-in-progress demo).
Takže pokud nedošlo ke změně tak před půl rokem, dočkáme se minimálně hry pro jednoho hráče v takové formě, v jaké naznačují soubory z uniklé verze.
Mimochodem, zítra startuje překlad a současně korektury ME2 (čast textů je společných, takže se musí opravit tak jako tak). -
*6*
-
Tak ještě jinak: http://www.youtube.com/watch?v=gaOdSMFYMpA&feature=fvwrel
-
Škoda no, chtěl jsem tady ten uniklej scénář postupně krok po kroku spoilerovat pro ty, kteří ho ještě neznali. Tak nic no.
Každopádně ME3 určitě bude skvělá TPS. *5* -
Koukám, že náklaďák s banánama už je na cestě.