Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RangerCZ
    Temné nebe *8* (nebo Znamení)
  • Psychoterapeut, jenž dělá na hororové videohře. To nemusí dopadnout vůbec špatně hej.
  • lebo engine robi grafiku..ze
  • to je podle mě ještě před invazí
  • Nato, ze budou sazet na konstantni atmosku me hned v uvodu traileru dost rozesmalo jak si v postapokaliptickem svete bez energii, elektriky... kdy jsou ulice potme nic nefunguje rozsviti lážoplážo lampičku *1* ty detaily, ach ty detaily. Ale urcite byla nabaterky. Jinak jsem zainsteresovan *5*
  • chtelo by to cist co je na uvod traileru napsano.
  • Na to že to je Unreal Engine 4.0, tak grafika nic moc...
  • tak co, kde udělali soudruzi z vesmíru chybu tentokrát, nezjistili si že je naše planeta plná vody, že tady můžou chytit chřipku, že by bylo fajn nainstalovat si na komp v mothership firewall, nebo nechávat řídící středisko celé invaze na místě kde ho může zničit jedna řízená raketa země země? *4*
  • tonnymontana
    tak mrnul jsem na trailer a pro me to vubec horror atmosferu nemelo ale zato to na me ucinkovalo paradne jako temne scifi:D takze se na to tesim i kdyz z jineho duvodu. filmu ala "kontakt" je hodne, nejsou spatne ale uz by to zase chtelo vlnu zlejch emzaku a ne Uber dobraku co vam na konci filmu reknou ze nejste pripraveni zakoncene efektnim svetylkem:D
  • Tenhle pocit jsem měl při hraní původní Amnézie, nebo původního Bioshocku. Lekačky (Sleder, Cry of Fear) nesnáším, ale pořádné hororové hry s atmosférou jsou skvělé.
  • KIMCID
    těším

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit