Přejít na výpis diskuzí
Sci-fi RPG Mars: War Logs vychází, upozorňuje video
26.4.2013 | Adam Homola
31 příspěvků
-
Taky bych rád uvítal klidně i nějakou předběžnou minirecenzi nebo něco takového, páč víkend volný, ale zase bych nechtěl dát 20Eur za něco, co si to nezaslouží... každopádně videa navnadily dost :)
-
-
Příteli, i kdyby byl víkend sebevolněší, počasí evokuje úplně jiný aktivity než dřepění u komplu!!
-
-
musím oponovat, neboť jsou hlášeny bouřky :) samozřejmě souhlasím, že ti, kdož tam to počasí předpovídají, se trefují asi tak často, jako kdyby jej věštili ze skleněné koule... nicméně je třeba být připraven :D
-
-
Ten trailer mozna navnadil, ale zatim jsem se dival na gameplay, jestli to byl spravny a moc me neuchvatil.
-
-
RPG jako really? :D posledni dobou je to skatulkovani her dost neprehledne, me to prijde spis jako FPS nez RPG.
-
-
hrajes za urcitou postavu podle sebe, mas levelovani, stromy dovednosti, nejake volby- to uz je slusny zaklad pro to nazyvat to rpg... ovsem nevidim jediny duvod rikat tomu fps, neni to z prvni osoby a neni to strilecka
/pokud doslo k nepresnostem nebo jsem napsal neco spatne tak se omlouvam, ale hru moc nesleduji -
-
Já tomu říkám Diablo běhna . A Diablo mělo vždy do pořádného RPG hoodně daleko !!!
-
-
Když už tak TPS... Ale dialogové volby + stromy dovedností ukazují na RPG.
-
-
Tak hru jsem koupil na greenmangamingu za 20 doláčů - 20 procent, který tak běžně maj, včera jsem na cca půl hodinku spustil. Graficky postarší, dialogy působí lehce neživotným, neemotivním dojmem čteného textu. Soubojový systém vypadá v pořádku a docela zábavně. Ale zatím mně chybí schopnost postav ve větší míře reagovat na mnou profozované údery. Typický příklad. Martaňský pes se dá zasáhnou pouze ze zadu a i když se snaží otočit vůči mé postavě "čelem", činí tak zcela neorganicky, otáčením se na obrtlíku. Nemohu si pomoci ale této hře by prospěly čistě taktické souboje. Ale třeba se to zlepší. Po 3. souboji těžko hodnotit. Ve hře mají být stealth prvky, techmagie. Různé speciálky včetně vhození písku do tváře - vyzkoušel jsem. Jen doufám, že v budoucnu najdu protivníky, na které toto využiji.
Ve hře stále něco sbírám. Sběrná místa jsou označena, takže nepřehlédnutelná. Obvykle jde o různý odpad, pomocí kterého ale můžete vylepšovat své vybavení.
Ale co je na této hře zajímavé je atmosféra prostředí. I přes statičnost danou neiteraktivností a absencí běžného života v POW campu, kde se nacházím působí věrohodně, s potenciálem pohltit, neboli ne jako červenou barvou přebarvená země. Zaprášené prostředí, postavy se kterými můžu klábosit správně deprimované.. Ještě uvidím.
Za těch 320 kč hra určitě stojí. 500 přímo na steamu. Nu, o tom bych ještě musel popřemýšlet. -
bah de tam hrat za zenskou ?
-
-
Hlavní hrdina je muž.
-