Přejít na výpis diskuzí
Scrolls nebude free to play, ale jeho prvky mít bude
25.10.2011 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Model si může nastavit jaký chce. Důležitější je, jak ta jeho hra bude kvalitní, aby ten model obhájila. Například tvůrci Global Agenda taky měli velký plány. Zapatíte za hru a pak budete ještě cálovat měsíční poplatky. A ted je hra i hraní zdarma. *2*
-
Takže - koupí se hra a pak si můžete vybrat, jestli chcete nakupovat další bonusy. Takže free není ani v jednom slova smyslu, naopak chce platbu všude. Asi přičichnul k penězům víc, než by bylo zdrávo, protože tohle je zdaleka nejhorší systém, který existuje - zaplať jednou, ale pak plať dál, protože bez dalšího placení ti bude trvat hromadu času, než se dostaneš na úroveň, která je snadno dosažitelná za "pár kaček".
-
-
Hater's gonna hate. Pokud jsi ten článek četl tak tam stálo, že Scrolls nebudou F2P. Jen si z F2P berou prvky. Neočekávám, že by Scrolls stáli ze základu víc než jiné indie tituly. Osobně mi platba na počátku nevadí. Funguje jako slušný filter na lidi, které ve hře potkat nepotřebuji.
-
-
Ake F2P prvky si berie? F2P je zalozeny na tom, ze hru mozes od pociatku hrat zadarmo. (a ak chces, dokupis si veci mikrotransakciami) Tato hra nie je ani zadarmo, a zadarmo nebude ani dalsi obsah. (tie zvazky mozno ano, ale osobne mi endless grinding nepripomina free)
*Inac je to haters a nie hater's -
-
Nj chybka. F2P má hodně forem. Čest vyjímkám, ale většinou bez placení nestojí hra za nic. Nejčastěji se u f2p her využívá mikro transakcí. Myslim, že toho prvku chce Notch využívat. Otázkou je, kdo z nás ví jaký vliv budou mít Scrolly na gameplay ? Hádal bych, že nikdo a přesto tu píšete jak vám bude vadit, že se dají kupovat...
-
-
Tak v tom, ze hra stoji za nic ak je F2P mate pravdu, aj ked mozno by sa nejake vynimky nasli. Samozrejme, hru nesudim, pretoze hra Scrolls je este hudba buducnosti, aj ked musim povedat, ze po precitani clanku som mal zmiesane pocity a celkovo to umocnilo moje predstavy o Notchovi.
-
-
-
-
-
takze to nebude free to play, ale buy and then free to play