Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Ty dva Deserty s templářským křížem na zásobníku chci domů...
    • walltar
      Ty ber deserty a ja beru templářku ... oba budeme spokojení. *1*
    • to bych chtěl vidět, jak ta vychrtlá frajerka zvládne 1 zbraň v každý ruce, aniž by jí to nafackovalo *2* http://www.youtube.com/watch?v=_uZkvzYEXp0&feature=related
      • MidnighT91
        Ono hodně záleží na tom jak u toho stojíš a jak to vlastně držíš, kdiž se podíváš tak ta mařka to už od začátku drží jak pana klobásu... Je ale pravda že to kope jak kobyla http://www.youtube.com/watch?v=BXfMI7xVPj4
    • Je to colt1911 mimochodem *7*
      • MidnighT91
        http://l3cdn.funcom.com/tsw/artworks/uniform_templars-339x600.jpg
        Colt1911 to teda rozhodně není, stačí se podívat na zahnutou hlaveň http://www.zbrane-a-strelivo.cz/wp-content/uploads/2009/01/424_desert_2.jpg tohle je templářský kříž stejný jak na jejím opasku tak i na zbraních http://www.knightstemplarvault.com/images/templarcross2.jpg
        • BoB.2
          Keltové používaly pistole?
          • MidnighT91
            Nechápu? templáři měli ve znaku tento kříž http://cs.wikipedia.org/wiki/Řád_templářů a jelikož se bloncka na obrázku řadí do společnosti templářů tak jsou na jejich zbraních a uniformě templářské kříže... Jak to souvisí s tím že keltové neměly střelné zbraně, když se hra odehrává v současnosti?
            • MidnighT91
              No jo moje chyba, dostal jsi mě takže dobrej trolling...
            • BoB.2
              Jen troluju a ty se chytáš sry. *4*
    • BoB.2
      Jak víš že jsou to templářský kříže.
      • Co je to za otázku? Neviděl jsi nikdy templářský kříž? Pro představu měl ho i Kolumbus na plachtách.
      • protoze cislo 91 za jeho nickem je rok narozeni! *15*
    • Víš,že dětem do rukou zbraně nepatří?
      • MidnighT91
        A ty víš co znamená číslo 91 za mým nickem??? většině zdravejch lidí dojde že je to rok narození... zbrojní pas už mám 2 roky a udělal jsem ho se 77 body...
        • Ježiš, já jsem pořád zvyklý, že ti s datumem narození 90atd jsou děti a ono to už vlastně pomalu není pravda. Ten čas ale letí. *1*
        • Nedá mně to a http://www.youtube.com/watch?v=EyJbBgHy9ME *1*
          • *1* *1*
          • MidnighT91
            xD takhle se na to má jít, máš ode mně plus...
        • Tak to abychom ti začli vykat ne?
          • mě je to jedno, já zabíjim čas...jen mi to nedalo nezareagovat...jsem prostě takovej šmejd, nic ve zlym sem tim nemyslel )))
            • MidnighT91
              v pohodě, přeci jen je to diskuze ne...
          • MidnighT91
            Nějakej další výblitek nebo je to všechno cos chtěl říct... Nikde netvrdím že jsem velkej chlap, ale to neznamená že jsem dítě... Sorry že budu sprostej ale seš arogantní b*zerant...
            • MidnighT91
              Ano v podstatě máš pravdu a jak si můžeš všimnout tak ty nejseš o nic lepší sám jsi měl totiž potřebu přidat se k nějakému anonymnímu já v urážení jiného anonymního já... Vskutku oslňující...
            • tak nedospělému by zbroják asi nedali, když se dělají psychotesty?
            • Takže si měl prostě potřebu bránit svoje anonymní já proti anonymním já na internetový diskusi...opravdu oslňující...
            • MidnighT91
              Nic proti ale já se zbrojákem neoháním, napsal jsem to pouze v rakci na urážku že jsem dítě a tedy, že mi zbraň do rukou nepatří... Takže ne, ty si aroganci rozhodně dovolit nemůžeš protože díky svím pofidérním myšlenkovým pochodům automaticky předpokládáš že jsem dítě co si honí ego tím že napíše že má zbrojní pas... Shodil jsi sám sebe a ani si to neuvědomuješ... Btw. kdyby jsi sám byl dospělý rozumný člověk tak si uvědomíš že arogantní by něměl být nikdo ať už si to může dovolit nebo ne...
            • když se tu začneš jak máčo ohánět nějakym zbrojákem...nezlob se na mě, dítě seš a nezmění na tom ani to, že si v občance již překročil 18. rok života...dospělýho z tebe neudělá, že přejdeš v registru nějakou časovou lajnu ale myšlenkový pochody...arogantní asi sem...ale já si to narozdíl od tebe můžu dovolit
        • tak to uz ses velkej chlap!
          • asi tak...
  • Specifický systém soubojů :D Je to hnus. World of Warcraft styl. Brokovnicí střílíte mačkáním alfanumerického 1, 2 *16* Namapovat na myš jsem to nezkoušel. Byl jsem zhnusen i samotným rozhlížením se s postavou.
    • Hra je uplně bezvadná, nevim co bys čekal že to bude mít action combat system jako TERA ?Hra je unikátní příběhem, zajímavýmy questy (invest. questy jsou často dost těžký na vyřešení) a combinace skillu (aktivní + pasivních) kterých nemůžeš mít nějakých 20+ jako ve WoW ale jenom pár, což dáva ještě větší šanci upravit si postavu podle sebe, ale uznávam, že pro nějaké hráče bude hra prostě moc těžká a náročná a nedá nic zadarmo jako WoW ..... Age of Conan od FUNCOMU byla unikátní a revoluční hra ve své době, kterou zabili HW nároky a obtížnost, proto doufám že TSW dopadne lépe...
      • Age of conan byla prumerna hra, kterou zabila jeji absolutni nedodelanost a nedomyslenost. V dobe vydani byla hotova vlastne jen startovni zona.. vsechny ostatni nemeli voice-over, zabugovane az na pudu, dokonce i bossove v dungeonech jen stali a nic nedelali.
        Nez to Funcom dal do poradku ( coz chvili trvalo ), lidi se jim na to vyprdli.
    • mno ... podle gameplay videí to na mě taky neudělalo vůbec , ale vůbec žádnej dojem ... působí to asi jako 90 % věcí dneska - totálně totátlně totálně průměrně ... *9*
      • já to teda zkusim a uvidím, jestli je to takové jaké myslím že je
  • Tvl..to je dnes samá registrace.. *7* neexistuje něco jako email na pár minut?
    • Jo. Existuje.

Např.:
      http://10minutemail.com/
      • Díky.
  • jezis singupnul sem tu betu ve stredu rano a este me nedoslo nic jako wtf to budu tahat v nedeli vecer asi nebo nevim?!
    • taky sem zatim nedostal nic......nevite jestli se to da uz nekde stahnout, i kdyz mi neprisel zadny klic?
  • Bohužel na bojový systém předchozí hry od Funcomu Age of Conan to zdaleka nemá, je to stůj a klikej styl jako drtivá většina MMO. Měli raději zapracovat na Age of Conan a nalákat zpět hráče. Souboje jsou tam nesrovnatelně lepší, grafika super a i zasazení hry je moc fajn, jen ty chyby, které Funcom odstraňoval jen velmi pomalu stály hru hodně hráčů. Secret World jsem zkoušel několikrát postupně v betě a vůbec mě to nechytlo, je to takový mišmaš všechno a nic a na konci se z toho "originálního" konceptu nevyklube nic nového. Vzhledem k tomu, že s Warhammerem 40K MMO to nedopadlo, budu si muset počkat na Age of Conan 2, jestli někdy vyjde :)
    • Taky si myslím, že příliš brzy utíkají od AoC. Ale to je Funcom... továrna na MMO. *1*

AoC je jinak solidní MMO a určitě doporučuju všem zkusit. Není nijak revoluční, ale má dobrou atmosféru a grafická podoba je taky o dost lepší, než co je zvykem u MMO.
  • sankuri
    Po prekousnuti nezvykle grafike stylizace (rozumej nelibila se mi ani za mak) musim uznat ze SW nabizi velmi zajimavy a propracovany PvE zazitek az navykovy bych rekl. Tim PvE zazitkem myslim samozrejme questy a jejich zpracovani s nutnosti vyhledavani na internetu. PvP si dost dobre nedokazu predstavit kvuli tradigkemu bojovemu systemu, autori se zjevne snazili posunout ho o neco dal ale dosahli spis opacneho ucinku. Zkombinovat tuto hru s combat systemem napr Tery tak by to bylo mozna o necem jinem.
    • MMO bez PVP je jako ženská bez pěknýho zadku. Ženská to pořád je, ale něco tomu prostě chybí. *4*
  • Já už jsem jednou betu zkoušel, a věštím tomu rychlejší konec než SWTOR.
  • Klasický špatný víkend, kdy jedu v pátek pryč...no dám si to v neděli a moc se těším :)
  • preco nemoze aspon raz ten key prist na instant mfg
  • Omlouvám se příznivcům, ale tomuto MMO moc nevěřím. Naopak velmi věřím guild wars 2. To má budoucnost. Secret World si určitě najde dost příznivců, ale díru do světa to neudělá. Klidně mě umínuskujte. Tady mi to nevadí. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit