Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Mě by to ani nejak nevadilo, že to vypadá pořád stejně, dokud je to zábava, ale jak mluvěj o obleku, kterej už ma Crysis nebo Titanfall,jako o naprosto nejlepší věci která hrače kdy potkala a že to je naprosto novy CoDko, to mě fakt uráží...
    Zrovna čtu na Twitteru: Sledgehammer Games says Call of Duty: Advanced Warfare is "the best game of our lives." *2* *2* *11* Podobny vyjadreni normalni hrace nasiraj jeste vic
    • Kolego, definuj normalniho hrace.
    • Leč tu sérii nemusím, tak v tomhle jí musím trochu bránit. Ten exoskeleton má docela jiný funkce oproti právě zmiňovanýmu Crysisu nebo Titanfallu. V Titanfallu cloak/parkour a v Crysisu cloak/strength/speed. Tady to vypadá na trochu jiný "playstyle", protože spíš budeš víc "lítat" a uskakovat. Jasně, že to není úplná novinka, ale tak oni to prezentujou jako "hot stuff" v rámci značky což tomu nemůžeme mít za zlý, když to tam předtím nebylo.
      • +1
      • Miserius
        No je to rozhodně větší inovace než třeba BO2-Ghosts, jenže z toho dělaj jako kdyby to byl naprosto revoluční skok, přitom je to jen pár cajků ktery by mohli přidat do BO2 jako DLC... Jeden oblek ve kterym budes hodne skakat a uskakovat a mit neviditelnost (ve ktery te stejne kazdej uvidi)... Je urcite dobry ze pridaj neco novyho, ale to jak delaj ze to je naprosto skok diky kterymu vsichni hraci omdlí jak je to dokonalý, to je fakt trapný... Jako kdyby do Battlefieldu pridali animaci nastupovani/vystupovani do vsech dopravnich prostredku a ted o tom delali 10 minutovy videa, poradali show a rikali ze tohle je ta revoluce na kterou kazdej cekal, pritom je to neco co by stacilo dlc/patch
        • "jenže z toho dělaj jako kdyby to byl naprosto revoluční skok"

          Proboha, je to CoD a tebe překvapuje tenhle laciný hype? Tohle mazání promo hov*nek kolem úst na braindead ovečky funguje.
        • Tak si taky uvědom na koho série CoD cílí. Poslechni si voice chat u pár zápasů a uvidíš, že to je sorta lidí, která z takový "menší" fíčury bude hotová. Jinak je to úplně to samý jako to, co dělá EA s Fifou a NHL. Pomalu udržitelnej vývoj značky, aby to mohli vydávat rok co rok. Oni by mohli udělat jednu obří hru plnou nových mechanik a měli by na tři roky klid, ale proč by to dělali, když by přišli o dva roky prodejů?
          • Miserius
            No máš samozřejmě pravdu, ve všem, bohužel...
            • Miserius
              No tak mě se to teda nelíbí, ale kupuju každý CoD *1* Sice později a jen na vyzkoušení, ale dostanou moje peníze... Tady je muj ps3 profil http://psnprofiles.com/hilts663 a mam tam od mw2 kazdy CoDko, predchozi a WaW mam na Steamu a ikdyz teda nadavam na ten stereotyp, tak jednou za rok si ten mesic CoDka multiplayeru dam, ale to nic nemeni na tom ze je jejich styl vydavani her ubohej a jejich vyjadreni pred vydanim poslednich 4 CoDek jsou az do nebe volajici trapnosti
            • Nevěš hlavu. Tohle je prostě klasický business model. Máš to u televizí, mobilů, domácích spotřebičů atd. Jednou za čas přijde někdo, kdo to trochu urychlí, protože má "koule" a chce být "inovativní" i když všichni víme, že podobné technologie se válí konkurenci na road mapě klidně i pár let, ale nečekají, že s tím někdo vyjede dřív. Každopádně dokud to lidi budou rok co rok kupovat, tak není důvod tenhle model měnit.
    • Domnívám se, že Crysis kromě toho, že pěkně na svou dobu vypadal (přičemž, tuhle výhodu už stejně odvál čas) jako takovej stál za lejno. V multiplayeru pak podle mýho naprosto selhal, včetně role nano-tepláků. Uznávám, CoD prvky možná zrovna od Crysis mohl převzít, ale už od pohledu nakládá s jejich rolí ve hře hodně víc sofistikovaněji a zábavněji. Já myslím, že lze určitě jim dát za pravdu, že je to ta nejlepší věc, co kdy hráče potkala. Cod dostane navrh té invence a předloží hráčům z jiných her to, co tyhle jiný hry samy od sebe nezvládly.
      • Miserius
        Že se vubec snažíš, každej vidi nick a je mu vše jasný
        • Tak snad tu choděj rozumní lidi, kteří se zaměřujou na obsah, ne od koho je, což? Snad nikdo nechce, abych si o komunitě Gumes myslel, že je tak špatná, no ne?
          • Já se nad tím zamyslel a jednodušše nesouhlasím. Crysis 1 vynikala ve volnosti přístupu a schopnosti nanoobleku to pěkně vyšperkovávaly. I bez dobré grafiky to byla přinejhorším velmi povedená hra :) A že CoD v roce 2014 přepracovalo prvky hry z roku 2007 a předělalo je do sofistikovanější podoby? no, do háje, ještě aby ne *7* To bych po sedmi letech pokroku na herním poli docela očekával. *7*
            • Ty možnosti se týkaly víc věcí, než jen světových stran. Souhlasím, že Crysis je na své kvality přeceňovaný a idealizovaný, ale stále si podle mne zaslouží pověst velmi dobré hry. A právě v pasážích s ufouny šel podle mě do kopru, tedy k žánru lineárních stříleček, které říkají hráči, co má dělat, místo aby hráč říkal hře, co chce dělat.
              A to, co CoD dělá "zatraceně dobře", za a) dělá už x let stejně a b) (a uvědomuji si, jak nafoukaně to zní) nemůže pořádného hráče zaujmout dostatečně na to, aby za to rok co rok solil tisícovku +.
            • Rozumím. Ale volnost přístupu, která spočívala v tom, zda tábor žluťáků vyřídím od západu nebo východu a nebo rovnou skočím ze skály do chatrče, bylo sice na poprvé zajímavý, ale jde hlavně o to, jestli to mělo bejt a povedlo se celkově udělat hratelnostně zábavný. Lámání stromečků, klikání si po ultra košili sílu nebo rychlost a házení s čínama dobrou a zábavnou hru ještě nedělaj a kdyby na scénu nepřišla pasáž s ufonama, tak bych Crysis zatracoval snad ještě víc. Uznávám ještě, že na svou dobu vypadal vcelku dobře, ale jinak strašně kriticky přeceňovaná věc. To CoD v tomhle ohledu hráče prostě nemá nikdy šanci zklamat, protože co dělá, dělá zatraceně slušně.
  • Tohle je hra tak sosnout, zapařit single a papa další rok zase. Omlouvám se, ale podle mě si ta serie v této podobě nic lepšího nezaslouží, pokud si někdo myslí opak, zaplatí za to a za rok nadává, že je to to samé nebo prostě blbé, tomu není pomoci a budiž mu přáno utápět se v kruhu.
    • Tebe bavi hrat o 128 totez? Protoze ten singl bude ciste linearni koridor, kterej probehnes za jedno odpoledne vcetne prestavky na hodne dlouhy kafe.
      • Která hra není pořád totéž?
        • Nektery gamesky se aspon snazi tvarit, ze nabizeji neco novyho, ale pokut tatari jako ty kupujou kazdej rok porad dokola a jeste nadsenim ... neni se co divit ze to vypada jak vypada.
          • No co. Tatarům hněvy připrdlých barikádníků nevadí a ti se z toho za pár dní vyvztekaj. A všichni jsme stejně šťastní.
  • Mato1987
    len tak si "brouzdám" po internete až keď som na reedite narazil na toto video
    https://www.youtube.com/watch?v=gGyASDT1Qgk
    dobre som sa nasmial :D
    • Tak jako tohle video naprosto nemá chybu a myslím, že přesně vystihuje nový Advanced "future" CoD. :-))) Paráda!!!!!!
      • ostatne jako jakoukoliv strilecku ehm
  • Moc hezké video, opravdu. :-) Nejvíc mě dostalo omílání "boost slide" a "boost jump". :-) A taky těch 1000 doplňků a vylepšení (to bylo myslím v jiném videu) - jak jsem pochopil, bude tu opět 18 typů jednoho zaměřovače, 20 párů bot na výběr a fusekle budou k mání doufám taky. :-) Ale věřím, že několik dětí tuto hru letos dotane pod stromek nebo ke svým 12tým narozeninám.
    • Průměrný věk hráčů CoD: 32% under 18 years, 32% 18-35 years, 36% 36+ years, www.theESA.com
      2013 ENTERTAINMENT SOFTWARE ASSOCIATION. Nejvíc hráčů je tedy 3x starší než tvůj odhad, tzn. radši mlč.
      • hral sem hodne Halo-celou serii(ktery miluju) nebudu posuzovat co mam radsi,protoze stejne tak miluju COD kazdej dil a vzdycky,kdyz sem ho na xboxu hral nebo hraju tak s kupou lidi kolem petadvaceti a vejs..vsichni se bavime..nechapu zaujatost vuci zabave
  • Ako jetpack a rocketjump uz vo FPSkach boli ale je fakt ze nie v tejto serii a kvazi realistickej strielacke a s "realnymi" zbranami (nemyslim to ironicky a netvrdim ze CoD je nejaky simulator ale skor z vizualneho hladiska spracovania). Obavam sa ale ze to dost vyrazne zmeni strategiu a taktiku v MP a velka cast hracov to neprekusne.Ale co ja viem, CoD MP nehravam a asi vecsina publika je mladez ktora sa mozno rychlo preorientuje zvlast ked tam maju 1000 a1 moznost "customizacie".
  • Dobrá komedie tahle hra
  • https://www.youtube.com/watch?v=8cKFFyZwKeo
    A zde jedna recenze (nebo spíš parodie)
  • CoD nebo MoH byly nejlepší, dokud se děj odehrával ve 2. sv. válce. Čím dál novější díly se přibližují k úrovni ostatních her, čili k průměru až podprůměru. Zejména nové futuristické zbraně a možnosti jsou tak dobré pro náctileté. Ten nový díl už bude zřejmě hotová sci-fi.
  • Hrůza. Kam se podělo starý dobrý Call of duty z druhý světový.
    • Mato1987
      ale veď tie tu stále sú, stačí si ich len nainštalovať
  • To samé, co předešlý díl, akorát tam jsou nový udělátka, reskinované zbraně / lokace apod. Plná cena zaručena.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit