Přejít na výpis diskuzí
Sedmou Forzu rozběháte i na integrované grafice notebooku, ale na 4K potřebujete pořádné dělo
21.8.2017 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
zrovna apex mi jel krasne, horizon 3 byl proti tomu zabugovanej paskvil
-
Nope, nevyšlo, Apex není plnohodnotný díl. Je to asi stejně plnohodnotný díl, jako GT Sports.
-
To je moc hezké, ale jenom to dokazuje, že FM6 nevyšlo na PC. Tohle, co jsi poslal, je jenom technický demo, aby Turn 10 věděli, jak jejich engine bude běhat na milionu různých PC konfigurací. A jak všichni víme, moc dobře to neproběhlo (Horizon 3). Takže ti dva de*enti co mi dali mínusky by se měli stydět. Cheers.
-
Jo jasně že pojede *3*>
-
Technicky má pravdu. Plné FM6 na PC nevyšlo. Pouze omezené demo jménem FM6 Apex.
-
Ehm, lole, doplň si vzdělání, vyšlo
-
https://www.microsoft.com/cs-cz/store/p/forza-motorsport-6-apex/9nblggh3shm7
-
Ehm. Alesi, dopln si vzdelani, FM 6 nevyslo na PC.
-
Toz ja si pockam zas na Horizon
-
GT 740 není integrovaná karta. Oproti Intel HD 630 (nejnovější integrovaná grafika od Intelu) je o cca 30% rychlejší. Titulek je tím pádem nesmysl.
( http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GeForce-GT-740-vs-Intel-HD-620-Mobile-Kaby-Lake/m13294vsm153579 ) -
ty si fakt trotl, promin
dalsi diskuze zbytecna -
hrál si vůbec někdy nějaké Gran Turismo?
-
Ty kluku ušatej, pitomej. Mluvíme tu o modelu poškození auta ve hře staré 17 let. Tehdejší výpočetní výkon našich počítačů neumožňoval, aby měla haubna 8 000 polygonů a světlomety 4 000....... a vykreslila ti takřka fotorealistické detaily.
Důležité je přece jádro pudla.... a i naší debaty - že v AAA arkádových, závodních hrách již byl ztvárněn model poškození karoserie i komponentů I (a to si zapamatuj) "I" renomovaných, automobilových značek jako je Porsche, Ferrari, Aston Martin atd. atd. atd., proto tvůj první příspěvek není pravda, toť vše *3* -
Jen aby se to ale na tom PC dalo hrát, protože co sleduju šestý díl, tak se mu to tak nějak moc nedaří.
-
Hlavně to je pro nenáročné publikum :)
-
za to ty si mistr argumentace
mluvime tu o modelu poskozeni, kterej v tech hrach, co tu zminujete byl smesnej, tecka
destruction derby jsem vytah, az kdyz tu nekdo zkousel klickovat tim, ze tenkrat pred 17 lety lepsi model udelat nesel -
Jaký skuliny? Chlape ty si fakt marnej, nejdřív kličkuješ jako zajíc, pak si musíš na YT pro ilustraci pustit Need for Speed Porsche, aby si vůbec trochu chápal o čem kolega v diskuzi píše a nakonec zahnanej do kouta vytáhne úplně nesmyslně Destruction Derby, hru která neměla nic společného s vozovym parkem renomovaných, automobilových značek. Řeč přeci celou dobu byla o AAA závodní hře, která nabízela model poškození u reálných vozidel.....ale co vlastně od tak nicnerikajiciho nicku čekat
-
mas v te unikatni logice znacny skuliny, asi tak velky jako ma model poskozeni v porsche unleashed
v podobny dobe jsem hral treba demolition derby a to teda melo k moji predstave modelu poskozeni bliz -
mas v te unikatni logice docela velky skuliny, asi takovy jako ma model poskozeni v porsche unleashed
v high stakes i kdyz jsem se snazil, a indikatory poskozeni byly cerveny, tak porad jelo, pomaleji, ale jelo
v podobny dobe jsem hral treba demolition derby a to teda melo k moji predstave modelu poskozeni bliz -
Gran Turismo/Forza nikdy nebudou mít model poškození, je to jak píše kolega. Jsou to moc velké a světoznámé hry, hraje je spousta hráčů, takže automobily nebudou riskovat své jméno. Něco jiného jsou menší hry jako Project Cars, ty hraje o dost menší % oproti GT a Forze...