Přejít na výpis diskuzí
Sedmou Forzu rozběháte i na integrované grafice notebooku, ale na 4K potřebujete pořádné dělo
21.8.2017 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Hm, bohužel požád chybí model poškození.
-
-
tady nekdo spal poslednich 20 let?
je temer nemozny mit ve hre realny znacky/typy aut a model poskozeni zaroven -
-
nespal si náhodou ty? Need for Speed Porsche Unleashed určitě není staré 20 let.......rozmr**t si tam mohl všechny modely této automobilky. Ještě starší Need for Speed High Stakes to ve zjednodušeném provedení nabízel napříč prezentovanými automobilovými značkami také........takže když to šlo před těmi (tebou napsanými) 20 lety, proč to nejde teď?
Nevím, ptám se....hry už moc nežeru, tak si nevyhledávám informace o vývoji a doby, kdy se mi Gamestary, Excalibury, Score a Levely vršily v knihovně rychleji než poznámky ve škole (a to sem prosím pěkně zlobil kurevsky) jsou dávno, dávno pryč. -
-
tak mozna porsche melo na chvili pocit, ze ji to pomuze vylepsit imiage znacky, co ja vim
ale automobilky to nevidi rady a podminujou licenci tim, ze tam z jejich aut nebudou smotany chuchvalce plechu -
-
2 N....hustej nick
mýlíš se. Viz letající klystýr.....ALE POŘÁDNÝ *5* -
jsem kouk na to slavny porsche unleashed a to je teda vysmech, ne model poskozeni
borec otoci auto dvakrat pres strechu, na modylku auta se mu objevila zluta a ani mu nepraskla skla
tak to uz radsi nic nez takovou trapnost -
-
ty si fakt trotl, promin
dalsi diskuze zbytecna -
Ty kluku ušatej, pitomej. Mluvíme tu o modelu poškození auta ve hře staré 17 let. Tehdejší výpočetní výkon našich počítačů neumožňoval, aby měla haubna 8 000 polygonů a světlomety 4 000....... a vykreslila ti takřka fotorealistické detaily.
Důležité je přece jádro pudla.... a i naší debaty - že v AAA arkádových, závodních hrách již byl ztvárněn model poškození karoserie i komponentů I (a to si zapamatuj) "I" renomovaných, automobilových značek jako je Porsche, Ferrari, Aston Martin atd. atd. atd., proto tvůj první příspěvek není pravda, toť vše *3* -
za to ty si mistr argumentace
mluvime tu o modelu poskozeni, kterej v tech hrach, co tu zminujete byl smesnej, tecka
destruction derby jsem vytah, az kdyz tu nekdo zkousel klickovat tim, ze tenkrat pred 17 lety lepsi model udelat nesel -
Jaký skuliny? Chlape ty si fakt marnej, nejdřív kličkuješ jako zajíc, pak si musíš na YT pro ilustraci pustit Need for Speed Porsche, aby si vůbec trochu chápal o čem kolega v diskuzi píše a nakonec zahnanej do kouta vytáhne úplně nesmyslně Destruction Derby, hru která neměla nic společného s vozovym parkem renomovaných, automobilových značek. Řeč přeci celou dobu byla o AAA závodní hře, která nabízela model poškození u reálných vozidel.....ale co vlastně od tak nicnerikajiciho nicku čekat
-
mas v te unikatni logice znacny skuliny, asi tak velky jako ma model poskozeni v porsche unleashed
v podobny dobe jsem hral treba demolition derby a to teda melo k moji predstave modelu poskozeni bliz -
mas v te unikatni logice docela velky skuliny, asi takovy jako ma model poskozeni v porsche unleashed
v high stakes i kdyz jsem se snazil, a indikatory poskozeni byly cerveny, tak porad jelo, pomaleji, ale jelo
v podobny dobe jsem hral treba demolition derby a to teda melo k moji predstave modelu poskozeni bliz -
2 N
no říkám, že plácáš nesmysly. Jsi náctiletý hošan (bez urážky) a teď se snažíš kličkovat jako zajíc, protože:
za 1) kdyby si aktivně hrál hry okolo roku 2000 - Porsche Unleshed by si zákonitě nemohl minout.
za 2) pokud by si byl pamětník her minulých, nikdy by si nebyl tak hloupý, aby si je hodnotil pohledem roku 2017. Před 17 lety to byla špička, což bys jako třicátník dobře věděl. Jako náctiletý klučina se však zmůžeš jen na neobjektivní posměšky -
porsche jsem tenkrat nehral, tak co mi zbejva nez se na trapnomodel misto modelu poskozeni podivat na yt
neco takovyho bylo i v high stakes, byl to spis model placeni za opravy, nez cokoliv jinyho -
jo aha....takže 12 letý N vrací úder. Prosim tě, radši mlč. Padá z tebe jedno moudro za druhym a je vidět, že o tom nevíš lautr nic. Přijde ti fér hodnotit hru z roku 2000 pohledem náctiletýho floutka, kterej si v roce 2017 pustil na YT ilustrační video, aby vůbec tušil, o čem píšou ostatní diskutující?
-
-
Ale kulový, už tu byly zveřejněné podmínky licencování značek jako Ferrari aj. a jediná podmínka je žádná krev, poškození může být udělaný úplně normálně, jenže to by vývojáři nesměli být líní jak vši.
-
-
-
*15* *15* tak si zahrej Project Cars
A beztak ty nový díly nebudou v ničem lepší, takže mě koupě taky neláká.
-
-
-
Toz ja si pockam zas na Horizon
-
Jo jasně že pojede *3*>
-
high stakes jsem hral, a nazyvat to modelem poskozeni bych se neodvazil
-
Ehm. Alesi, dopln si vzdelani, FM 6 nevyslo na PC.
-
-
Ehm, lole, doplň si vzdělání, vyšlo
-
-
Nope, nevyšlo, Apex není plnohodnotný díl. Je to asi stejně plnohodnotný díl, jako GT Sports.
-
Technicky má pravdu. Plné FM6 na PC nevyšlo. Pouze omezené demo jménem FM6 Apex.
-
-
https://www.microsoft.com/cs-cz/store/p/forza-motorsport-6-apex/9nblggh3shm7
-
-
To je moc hezké, ale jenom to dokazuje, že FM6 nevyšlo na PC. Tohle, co jsi poslal, je jenom technický demo, aby Turn 10 věděli, jak jejich engine bude běhat na milionu různých PC konfigurací. A jak všichni víme, moc dobře to neproběhlo (Horizon 3). Takže ti dva de*enti co mi dali mínusky by se měli stydět. Cheers.
-
-
zrovna apex mi jel krasne, horizon 3 byl proti tomu zabugovanej paskvil
-
-
-
-
Gran Turismo/Forza nikdy nebudou mít model poškození, je to jak píše kolega. Jsou to moc velké a světoznámé hry, hraje je spousta hráčů, takže automobily nebudou riskovat své jméno. Něco jiného jsou menší hry jako Project Cars, ty hraje o dost menší % oproti GT a Forze...
-
-
Hlavně to je pro nenáročné publikum :)
-
-
hrál si vůbec někdy nějaké Gran Turismo?
-
-
-
Jen aby se to ale na tom PC dalo hrát, protože co sleduju šestý díl, tak se mu to tak nějak moc nedaří.
-
GT 740 není integrovaná karta. Oproti Intel HD 630 (nejnovější integrovaná grafika od Intelu) je o cca 30% rychlejší. Titulek je tím pádem nesmysl.
( http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GeForce-GT-740-vs-Intel-HD-620-Mobile-Kaby-Lake/m13294vsm153579 )