Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U crysis 2 to bylo jen díky předchozímu prvnímu dílu. Samotná hra je velmi slabá a je o dost horší než crysis 1. vždycky se musím bavit tím, jak u crysis 2 chválí optimalizaci, když je to hra s tak slabou grafikou a slabou fyzikou a např. destrukční model je oproti jedničce úplně někde jinde.
    • přesně tak, Crysis a Crysis Warhead mám doma v originále, Crysis 2 jsem zkusil, je to úplně jiná hra která s původním Crysis má společného velmi málo, nebavila mě, nekoupím si jí a dá se říct si na ní ani nevzpomenu což u jedničky se nedá říct kterou dá se říct každý čtvrt rok začnu hrát znova a znova. I když Multiplayer jsme přestal hrát díky vytíženosti ve Starcraftu 2 :)
  • V poslednim odstavci vetu "EA rozhodně chce podporovat silné značky..." ctu jako "EA rozhodně chce dojit silné značky..."
  • to by mě zajímalo kolik z těch 2 milionu lidí co koupili DA2 byli ve finále spokojení
    • Já jsem spokojený byl, bavilo mě víc než Origins.
    • Psychotic
      Myslím, že většina spokojená byla. Co si o DA2 myslí za mořem nám jasně ukazuje toto.
    • Ataker
      Očividně je jim to jedno hlavně, že zarobili.
      • kobzool
        Já jsem byl spokojenej a pyšnej že jsem porazil své pirátské já.
  • Jsem sám, kdo se nedozvěděl, proč "tradičním konzolovým cyklům odzvonilo"?
    • Riccitiellovi asi končí cyklus, tak je nervózní a cpe to do všeho *1*
    • prestigo88
      zkus si přečíst celý článek *3*
      • Přečteno dvakrát a pořád nic *5*
        • prestigo88
          tak to zkus ještě jednou *3*
  • Peněz jak prase a češtinu do Mass Effectu 3 nemohli udělat ,přitom by to byl zanedbatelnej finanční výdaj pro ně.Magoři z EA taky jen hrabat.....
    • Hochu, to je byznys, EA neni charitativni organizace. Kdyz jim lokalizace prinese vyssi zisk, budou lokalizovat, kdyz jim prinese ztratu, nemaji duvod proc ji delat. EA tady neni pro nas, ale pro sve akcionare, uz si to konecne uvedomte.
      • Nesmysl, byznys neni o tom jak oskubat zakaznika, ikdyz si to dneska vetsina firem a podnikatelu mysli. Naopak by se meli snazit zakaznikovi vyjit vstrict, protoze spokojeny zakaznik casto odpusti nejakou tu chybku ci nedokonalost, kterych ma EA ve svych produktech pozehnane.
        • Ja nepisu nic o oskubavani zakazniku, ale o tom, ze rozumna firma nebude investovat do ztratovych veci. Kdyz to delala, sla ke dnu (v roce 2008 akcie EA sli z 50$ na 10$, to je obrovsky propad hodnoty firmy, na kterem akcionari velmi trati) a teprve ted po ocistovaci kure zacina byt zase ziskova a akcie ji jdou pomalu nahoru. Vedeni firmy proste nemuze jen tak zbytecne plytvat a utapet penize v predem jasnych naziskovych projektech. Je potreba mit trochu rozhled pri posuzovani takovych veci a ne jen uzce videt ty svoje zajmy a nic okolo.
          • A nejsi ty spíš eeeaaa? *1*
        • MrSanta
          Spokojenej zákazník je věc dobrá, ale firma musí hlavně vydělávat. Zbankrotovanej firmě je spokojenej zákazník na ho*no.
      • Navic EA se dari prave proto, ze zacala osekavat naklady, protoze nedavno na tom byla jeste bidne. V roce 2008 ji padla cena akcii o 70 % a nez je dostane zpatky na puvodni cenu, to jeste potrva. http://www.boersennews.de/markt/aktien/el-arts-us2855121099/87722/technical
        • Souhlasím, řešením je nekupovat hry od EA - žít se bez nich dá.
  • 999 milionů? to si tam ten jeden meloun nemohli přidat?!
    • Nemohli, protože už si jich tam 100 přidali, aby akcionáři nepanikařili *1* *1*
  • Když už jsme u toho pomlouvání EA - zaznamenal někdo trapnou epizodu s SW: The Old Republic a jejím pre-order code?
    • SA-reg
      Ne nikdo, stejně jako nikdo nezaznamenal 29:30, protože Wow se světelnými meči, teda vlastně SW: TOR, zachrání PC hraní, oživí trh a svrhne diktátorský režim v Severní Korei!
      • A jéje, policie dorazila. A já myslel, že v šichni z EA Czech budou na dovolené *1*
  • Digitální distribuci nemám moc v lásce. Když si koupím hru je to jako s hudbou, nebo filmem, chci mít doma originál, a ne pár giga na disku, pak už totiž nevidím rozdíl mezi kupováním a stahováním.
    A pěkně mě vytáčí DLC, dřív se ke hře udělal datadisk a bylo to, ale koupit si několik DLC (většinou za cenu datadisku, ale s daleko menší trvanlivostí) mě prostě nebere, navíc kartu už Sony asi nesvěřím :)
  • A co Crysis 2? Neprodalo se přes 2 milióny? *8*
    • ales.smutny
      Výpadek, díky :))
      • V pořádku, jen mě to fláklo do očí.
        Ale když jsme u toho. NFS Hot Pursuit se 2 milióny taky museli prodat.
        + nový datadisk k Sims??
        ... Jen dedukuju, nic nevím :D
        • ales.smutny
          Jak jsem nakoupil...tak musím o těchto mlčet. Ale NfS:HP2 se podle mě už do tohoto kvartálu nevešlo.
          • Portal 2 vydává EA?
            • teď jsem si to našel, pravda - Valve, máš u mě vroubek *2*
  • cokoliv ten chlap rekne je perla...ne nadarmo se mu rika postrach herni branze:D
    • Nepleteš si to s Kotickem? Nebo to byl zase Hittler herního průmyslu? Já už nevím :-D
      • Ataker
        :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit