Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • posila
    U Blizzardu? Rekl bych, ze se to bude dost blizit nule. V poslednich letech si asi mnoho lidi nekoupilo Diablo 1 pro PSOne nebo Starcraft 1 pro Nintendo 64. Co se tyce Activision-Blizzardu, podivej se radsi sam ... moc se v tom nevyznam: http://investor.activision.com/reports.cfm
    Pochopil jsem z toho, ze v roce 2010 meli 56 % prijmu z konzoli a handheldu, 35 % z MMORPG a PC a 9 % z distribuce. Ta distribuce si zaslouzi trochu vysvetleni: "Our distribution business consists of operations in Europe that provide warehousing, logistical, and sales distribution services to third-party publishers of interactive entertainment software, our own publishing operations, and manufacturers of interactive entertainment hardware."
  • A jéje, policie dorazila. A já myslel, že v šichni z EA Czech budou na dovolené *1*
  • Může mi někdo vysvětlit, jak to, že když vyjde článek o tržbách na Tiscali, tak čísla vždy jasně mluví pro konzole a na Bonuswebu zase pro PC? Je to tím, že si každý z těch tiskovek vybírá jen to, co se mu hodí? Já proti konzolím nic nemám - právě díky nim už jsem téměř čtyři roky nemusel sahat na konfiguraci svého PC, ale proč tu vychází články jen o tržbách EA, Ubisoftu, Rockstaru atd.? Udělejte mi radost a napište něco o Blizzardu - to by mě zajímalo, jaký podíl u něj mají konzole. A že to taky nebudou malá čísla jejich tržeb je asi jasné...
  • A nejsi ty spíš eeeaaa? *1*
  • přesně tak, Crysis a Crysis Warhead mám doma v originále, Crysis 2 jsem zkusil, je to úplně jiná hra která s původním Crysis má společného velmi málo, nebavila mě, nekoupím si jí a dá se říct si na ní ani nevzpomenu což u jedničky se nedá říct kterou dá se říct každý čtvrt rok začnu hrát znova a znova. I když Multiplayer jsme přestal hrát díky vytíženosti ve Starcraftu 2 :)
  • Ja nepisu nic o oskubavani zakazniku, ale o tom, ze rozumna firma nebude investovat do ztratovych veci. Kdyz to delala, sla ke dnu (v roce 2008 akcie EA sli z 50$ na 10$, to je obrovsky propad hodnoty firmy, na kterem akcionari velmi trati) a teprve ted po ocistovaci kure zacina byt zase ziskova a akcie ji jdou pomalu nahoru. Vedeni firmy proste nemuze jen tak zbytecne plytvat a utapet penize v predem jasnych naziskovych projektech. Je potreba mit trochu rozhled pri posuzovani takovych veci a ne jen uzce videt ty svoje zajmy a nic okolo.
  • Samozrejme ze je tam zapocteny steam, neni duvod aby nebyl? To ze nema verejnost prodejni data ze steamu neznamena, ze je nema k dispozici EA, ktera skrz nej prodava hry. Nebo si fakt myslis, ze Valve taji pred EA, kolik jim prodali her? LOL
  • Bez digitální distribuce to jsou bezcenná čísla a podobné nepodložené názory mají pšenku.
  • MrSanta
    Spokojenej zákazník je věc dobrá, ale firma musí hlavně vydělávat. Zbankrotovanej firmě je spokojenej zákazník na ho*no.
  • SA-reg
    Ne nikdo, stejně jako nikdo nezaznamenal 29:30, protože Wow se světelnými meči, teda vlastně SW: TOR, zachrání PC hraní, oživí trh a svrhne diktátorský režim v Severní Korei!
  • Digitální distribuci nemám moc v lásce. Když si koupím hru je to jako s hudbou, nebo filmem, chci mít doma originál, a ne pár giga na disku, pak už totiž nevidím rozdíl mezi kupováním a stahováním.
    A pěkně mě vytáčí DLC, dřív se ke hře udělal datadisk a bylo to, ale koupit si několik DLC (většinou za cenu datadisku, ale s daleko menší trvanlivostí) mě prostě nebere, navíc kartu už Sony asi nesvěřím :)
  • Když už jsme u toho pomlouvání EA - zaznamenal někdo trapnou epizodu s SW: The Old Republic a jejím pre-order code?
  • Nesmysl, byznys neni o tom jak oskubat zakaznika, ikdyz si to dneska vetsina firem a podnikatelu mysli. Naopak by se meli snazit zakaznikovi vyjit vstrict, protoze spokojeny zakaznik casto odpusti nejakou tu chybku ci nedokonalost, kterych ma EA ve svych produktech pozehnane.
  • Riccitiellovi asi končí cyklus, tak je nervózní a cpe to do všeho *1*
  • teď jsem si to našel, pravda - Valve, máš u mě vroubek *2*
  • Nemohli, protože už si jich tam 100 přidali, aby akcionáři nepanikařili *1* *1*
  • A vážně je v tom započtený i Steam? *3*
  • Portal 2 vydává EA?
  • Souhlasím, řešením je nekupovat hry od EA - žít se bez nich dá.
  • Přesně, o PC vydělečnosti si nedělejte velké iluze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit