Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem spokojený byl, bavilo mě víc než Origins.
  • U crysis 2 to bylo jen díky předchozímu prvnímu dílu. Samotná hra je velmi slabá a je o dost horší než crysis 1. vždycky se musím bavit tím, jak u crysis 2 chválí optimalizaci, když je to hra s tak slabou grafikou a slabou fyzikou a např. destrukční model je oproti jedničce úplně někde jinde.
  • To tezko, divil bych se, kdyby bylo pres 10 %. WII+DS+3DS ma solidni kupni silu.
  • To je docela na prdkdyž taky docela vydělávali asi je to nebaví dávát další konfigurace hlavně že na konzole vychazi vše dřív než na Pc vetšinou
    *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • PC bude spíše 15%, maximálně 20%.
  • Psychotic
    Ne, 35% je PC, MAC, Wii, iPhone, iPad, PSP, DS, 3DS aj.
  • ,,Největší zásluhu na celkových tržbách mají konzole PS3 a X360, které se spolu zasloužily o 653 milionů dolarů, což tvoří 65% tržeb z tohoto čtvrtletí,,

a zbytek tudiz 35% je PC ?

takze PS3 ma 32.5% X360 ma 32.5% PC ma 35% ?
  • Ataker
    :D
  • Odulin
    999 mil.$?? Teda dojí to slušně, jen co je pravda...
  • Nepleteš si to s Kotickem? Nebo to byl zase Hittler herního průmyslu? Já už nevím :-D
  • Navic EA se dari prave proto, ze zacala osekavat naklady, protoze nedavno na tom byla jeste bidne. V roce 2008 ji padla cena akcii o 70 % a nez je dostane zpatky na puvodni cenu, to jeste potrva. http://www.boersennews.de/markt/aktien/el-arts-us2855121099/87722/technical
  • prestigo88
    tak to zkus ještě jednou *3*
  • ales.smutny
    Jak jsem nakoupil...tak musím o těchto mlčet. Ale NfS:HP2 se podle mě už do tohoto kvartálu nevešlo.
  • Hochu, to je byznys, EA neni charitativni organizace. Kdyz jim lokalizace prinese vyssi zisk, budou lokalizovat, kdyz jim prinese ztratu, nemaji duvod proc ji delat. EA tady neni pro nas, ale pro sve akcionare, uz si to konecne uvedomte.
  • V pořádku, jen mě to fláklo do očí.
    Ale když jsme u toho. NFS Hot Pursuit se 2 milióny taky museli prodat.
    + nový datadisk k Sims??
    ... Jen dedukuju, nic nevím :D
  • Captain Obvious.
  • Psychotic
    Myslím, že většina spokojená byla. Co si o DA2 myslí za mořem nám jasně ukazuje toto.
  • kobzool
    Já jsem byl spokojenej a pyšnej že jsem porazil své pirátské já.
  • Přečteno dvakrát a pořád nic *5*
  • ales.smutny
    Výpadek, díky :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit