Přejít na výpis diskuzí
Šéf EA Labels: DRM je strategie odsouzená k záhubě
28.3.2013 | Ladislav Loukota
40 příspěvků
-
Tak jestli to nejsou jenom kecy tak do par tydnu vydaji patch ktery z toho udela offline hru!
-
No já jsem docela zvědavej co se děje kolem The Sims 4,jestli kncept MMO masivně hážou do koše nebo tohle budou prosazovat dál. Problém týhle hry je právě The Sims,kdy Maxis chtěl uspokojit jak fanoušky téhle série tak starých Simcity,nedopadlo to dle mne tak tragicky jak někteří píší, pořád si to čas od času zapnu,ale to tření konceptů ve výsledku plně neuspokojí nikoho
-
Panečku, tak to je objev století. *6*
-
Lež velká, jako babylonská věž. Kdyby to tak bylo, udělali by i offline mod.
-
Velkym a uspesnym bude nadavano vzdy, at udelaji co udelaji, at reknou, co reknou, proste z principu, aby se ti mali vymezili a dodali si pocitu sebeduvery. Vzdy se najde duvod, cod je porad stejnej, re, ds nebo ted simcity zase naopak stejny nejsou a odvazili se byt jiny. A nejlepsi je, kdyz se neco nepovede, to je hned olej do ohne.
-
-
No ty jsi to rozhresil :D
Kdybych nejakemu svemu kamaradovy rekl ze oni za to nemuzou ze chcou byt inovativni, po te co si koupil digitalni deluxe edici, tak asi dostanu pesti :D At jsou inovativni, to vsichni vitame, ale muselo byt kazdemu jasne ze to proste bude prusvih.
Navic je nas celkem solidni pocet co proste si radi hrajeme samy a nepotrebujeme tyhle online social chujoviny. -
-
Jeste dodatek. Kdyz kazdemu muselo byt jasne, ze to bude prusvih, proc si to tedy nekdo vubec kupoval? To nema logiku. Navic se to zbytecne dramatizuje, tak se proste nepovedlo nastartovat sluzbu a ta byla par dni rozbita, to je toho. Stanou se i horsi veci. Hraci jako kompenzaci dostali hru zdarma, proste zadne drama.
-
-
Ta hra byla rozbita dyl jak tyden. Proto davali hru zdarma ... kdyby jim to nefungovalo par hodin, tak to nikdo neresi ;)
-
-
Tak ciste obecne, dle ceskych zakonu mas na opravu produktu mesic a na zadnou kompenzaci narok nemas, takze jí zadat kvuli par hodinam by bylo ponekud mimozni. A na druhou stranu takova PSN byla plne nedostupna 6 tydnu a taky se svet nezboril - a ze to byl vetsi prusvih, nez jedna nefunkcni hra.
-
Pokud vim, tak ta hra je rozbita stale ... nebo snad uz funguji online zebricky? Takze hrou "zdarma" jen zaviraj hubu lidem, co pro oci nevidel, ze maj pulku toho, co si koupili.
-
-
Taky mě tohle neustálé řvaní na téma "Ale já to nechci hrát v multiplayeru! A ne a ne a ne a já jsem chtěl offline a já, já, já, jenom já!" leze už krkem. Je to hra vývojářů, oni si ji můžou udělat jak chtějí, žádnému zákazníkovy nejsou nijak zavázáni. Nemluvě o tom že se milionkrát opakovalo že to prostě bude online-only a že ten koncept té hry je na tom postavený od počátku. Co se ale na druhou stranu musí nechat je to, že hra jako taková je dost nedoladěná, neotestovaná a ty online prvky prostě pořádně nefungují. Skoro to vypadá jako kdyby v Maxisu to ani jednou nehráli 4 lidi v regionu najednou a ani nezkusili postavit great works. Nebo rozjet to nejdražší kasíno, které teď není nic jiného než černá díra na peníze.
-
-
No a o tom mluvim. Pokud to delas online only, tak si tyhle problemy proste dovolit nemuzes. A jsme zase u toho co jsem rikal. At si jsou super inovativni, ale musi jim ty inovace slapat.
-
-
-
Kdo oni, EA nebo Maxis? Rekni kamaradovi, ze si za to muze sam, protoze kupuje zajice v pytli. Ma si pockat na recenze. Kdyz rad hrajes sam, kup si hru pro jednoho a ne hru ktera by design stavi na sdileni dat mezi hraci a naprosto jasne to verejne deklaruje. Prijde mi, ze si hraci nahodne kupuji hry metodou ruske rulety a pak si stezuji, ze se jim to nelibi a chteli neco jineho.
-
-
-
jinak je to stejne divný odkdy dane urcuje starosta a poptavka se dneska stejne urcuje globalne a ne na urovni nejakeho regionu tak jakapak simulace...
-
DRM me netrapi, spis me stve, ze vsechny mesta jsou po chvili ctverce... potrebujeme vetsi mapy a to razantne
-
Vááážněééé
-
Nemám až takovej problém s tím, že chtějí mít hru pořád on-line, aby jim to lidi nekradli. Prostě si to kvůli tomuhle opruzu nekoupím, ale vadí mi, že lidem lžou a ještě z toho dělají revoluční herní prvek.
-
Mimochodem, kdyby nelhali, tak by to znamenalo, že nikoho v EA nenapadlo si spojovat online připojení s DRM? Že to má pro ně výhodu? Buďto si myslí o hráčích, že jsou idioti a nebo jsou sami idioti, nevim, co je horší. Z EA už by radši nikdo nic neměl říkat...