Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aby ses nedivil.😀

• Derp_1337

To porovnání s Danem Vávrou je trefné. 😂

Ale jak jsi napsal, Vávra nemá až tak moc nafouknuté ego, takže on si děkovné řeči fakt nepíše 2 roky dopředu. 😂

• iSpirit

To ve finále není špatně ale, Vávra tady taky vyhrával Hru roku, i když ta hra vyšla v mizerném stavu a ambice na hru roku opravdu neměla, ve finále ta hra nemůže za to, že Číňanu je tolik, a že to proklikali do takového hodnocení. 

Každý by se měl řídit vlastním rozumem a ne cenami, hodnocením či popularitou.

• Derp_1337

Uvádět AngryJoe jako nějaký příklad objektivního názoru. To jsi fakt pobavil. 😂

Tvůrcům obsahu tohohle typu (content creators) jde hlavně o popularitu. Takže zcela účelově říkají to, co je zrovna "in" a co chcou lidi slyšet. 

Takže jestli spousta hráčů na nějakou hru nadává, tak budou nadávat taky. 

A jestli většina hráčů je se hrou spokojená, tak tu hru budou taky víceméně chválit.

Samozřejmě se pár vyjímek najde, ale to je fakt vyjímečné. Např. když diváci v komentech prosili A.J. , ať udělá AngryRant na nějakou oblíbenou hru. A on si pak našel pár nějakých důvodů na nadávky a udělal z toho video. Ale tam opět jde o popularitu a ne objektivitu.

• iSpirit

Rebirth či Metaphor si to nezaslouží proč? Není to reklama na Sony, obě hry jsou fanoušky milovány, mají skvělé hodnocení, jen to prostě nejsou masovky, ale to přece není důvod, aby si to nezasloužily, ne? A opravdu bych se neřídil youtubery. 

Wukong je moc fajn na čínskou záležitost, hru jsem si užil, pěkně zpracovává mytologii, ale vedle Elden Ring a Balatra si osobně myslím, že ta hra neměla být ani nominována, tam jsou jiné ambice, ale to není špatně za mě. 

• Derp_1337

Když se podíváš na dobu, kdy hraje nejvíce hráčů Wukong na Steamu, tak zjistíš, že skoro většina hráčů hraje z časového pásma, které odpovídá Číně. 

A v Číně tuhle hru fakt mají rádi a tak není divit, že si tamní lidé u Wukongu naklikali hodně pozitivní skóre.

• KronosDeret

aaa takže takový Čínský Dan Vávra, akorát mu Ego přifukuje čínský trh a ne jen český rybníček. Já bych samozřejmě moc rád kdyby nám Čína posílala víc dobrých her, klidně notně ověšených povinnou glorifikací tradiční kultůry, ostatně tradicionalismus zažívá renesanci po celém světě. Jen si nejsem jistý, jestli tenhle absolutismus a fanatická oddanost domácího publika o tomu povede. Řek bych že spíš ne.

Na umění a hrách extra je hezké, že nejde udělat úspěch násilím. Rozpočet středně velké africké země prostě nerovná se 10/10 hra ikdyby se herní šéf prohlásil za avatara Boha úspěchu a štěstěny a dojížděl do práce pozlaceným lambem. Občas to chce jen nápad na prašťenou hru s pokerovýma kombama nebo gaučový koop o záchraně manželství. 

• ales.smutny

Redaktor má kamaráda sinologa :) 

A souhlasím, že pro některé konzumenty jsou lepší content creatoři tohoto... druhu... :)

• toka

Redaktor umí čínsky nebo používá ty předramatizovaný rádoby překlady zahraničních journos? 

https://www.reddit.com/r/gaming/comments/1hf3yu4/comment/m28kqiv/

Nehledě na to, přeložit už tak z angličtiny "I came here for nothing" na "nakonec jsem tu byl k hov*u" je wild teda.

Mimochodem, Wukong si to vedle reklamy na Sony v podobě přeskinovanýho Mario Odyssey, kartiček na dopamin a nebo DLC zaloužil rozhodně nejvíc. Ale to si narozdíl od herních novinářů myslí jenom content creatoři jako XQC, Asmongold, AngryJoeShow a podobní, co hry skutečně hrajou.

• exoslav

Podle gameplay strašná blbost.

• Na Steamu to má extrémně kladné, já to teda ještě nehrál .. až ve slevičce vyladěné :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit