Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stixxy
    Nechápu, jak někdo může hrát Angry Birts, je to jen zabiják času, požitek ze hry nikde. Kéž by tyhle kraviny zanikly.
    • Jaky mas jiny pozitek ze hry, nez ze te bavi? Me Angry Birds bavi, je to hodne chytlava hricka, ktera paradoxne vydrzi vic, nez leckera AAA hra na 7 hodin...
      • Stixxy
        Tyhle hry nemají žádnou hloubku, ať se to týká příběhu, hratelnosti, epičnosti, grafiky a zábavností podle mě taky neoplývají. Taky se mi nestalo, že bych se do takové hry vžil. Prostě zabijáky času, když se čeká na vlak. Rozdíl mezi AAA hrami a tím je asi jako válečná fregata Amerického námořnictva proti Somálskému člunu a Somálci vyhrávají *1*
        • Muzes mi jmenovat 3 hry, ktere podle tebe maji "hloubku" a nejsou hlavne zabavou? Tedy zabijakem casu?

Podle me hry jsou hlavne o zabave, od toho to jsou hry...
          • Stixxy
            Já to myslel tak, že mobilní hry zábavné nejsou. U tebe asi jo, no. Já jen nechci, aby se v budoucnu dávalo přednost těmto hrám před velkými tituly. Srovnal by jsi třeba Assassin's Creed s kuličkou, kterou musíš dostat z místa na místo?
            • To je dost nepravdepodobny. Problem tehlech zarizeni je zkratka jejich fyzicka podstata, ze musis mit na hlave nejaky brejle (ktery nebejvaj uplne lehky) a do oci ti busej kazdou vterinu stridave 30 snimku. Je to pak velice vysilujici (mozna i nebezpecny) nekterejm lidem muze bejt i spatne v tom lepsim pripade.
            • Stixxy
              Někde jsem četl, že Sony to právě že asi vyzkouší. A třeba i Americká armáda pracuje prý na brýlích a simulátoru pro vojáky. A od armády přišlo už věcí, třeba i v budoucnu herní revoluce :)
            • To spis ne. Tohle uz tady bylo v nekolika podobach priblizne pred sestnacti lety a nikdy se to neujalo. http://en.wikipedia.org/wiki/Head-mounted_display Budoucnost je spis Augmented Reality.
            • Stixxy
              No doufám, že budoucnost her je, že si nasadím brýle a sluchátka, připojím sou hlavu jako ve scifi a budu hrát v uvnitř umělé reality *3*
            • Tak kazdeho bavi neco jineho. Ja jsem hral radu mobilnich her, ktere me bavily. Dnesni mobilny hry uz jsou technicky tak na urovni mozna 6 let starych PC. Nevidim tedy duvod, proc by hry na mobilech mely byt nejake podradne a nikoho by nemely bavit. Naopak, hry na mobilech se hraji hodne a tento trh se velice rychle rozrusta. Je to presne naopak, jak rikas..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit