Přejít na výpis diskuzí
Šéf vývoje Diabla III končí, půjde na jiný projekt
18.1.2013 | Adam Homola
94 příspěvků
-
Tak jednu serii dokazal uplne znicit, tak ted sup treba na SC tam to jeste funguje jak ma ...
-
-
No, ono snad radsej nech ide. Mam velmi rad SC2, ale to com predvadza s game designom Dustin "TheRock" Browder je niekedy uplne strasne. Nefungujuca ekonomika, ktora v mid-game podporuje turtlovanie na 3 bazach je asi to najhorsie. Neexistujuca defenders advantage je dalsi bullshit. A mohol by som pokracovat.
-
Zavři hubu, ty kret_ne. Těším se na Diablo od tebe. Trotle, pičovat umí každej.
-
-
A když ti podlahář udělá křivou podlahu, tak bude ok když ti řekne ať zavřeš hubu a uděláš si to sám? Pičovat přece umí každej!
Jo kámo, tvoje slova nemají logiku. To, že někdo něco sám nedokáže neznamená, že nemůže posoudit jak to zvládli jiní. -
-
Ma pravdu predseda :-))
-
-
Az te rodice nauci slusnemu chovani, tak se vrat nadiskuzi a zkus to znova, preji hezky den
p.s. Nehraj to diablo tolik, jak vidno velice ti to ublizuje -
-
To vis je na nervy dnes po 1250te zabil diabla na inferno a zas mu padlo smeti jako z te nejvobycejnejsi truhli v prvnim aktu to nastve (kor kdyz mu maminka po 150te odmitla pujcit kreditku na nakup v aukci) a bez neustaleho sebeujistovani jak je D3 bezva zabavna hra by to nezvlad *1*
-
-
To mluvíš o mně, šašku?
-
: *1* *1* *1*
-
-
Tak znovu - pro voly. StarCraft II se mi líbil. Diablo jsem nehrál ani dvojku, natož trojku.
-
-
tak co nám to tady bleješ za sraačky ty chudáčku? xD léky došly?
-
-
-
velice duchaplnej komentář... ještě něco hezkýho nám povíš, nebo to bylo všechno z tvýho dnešního myšlenkovýho průjmu?
-
-
-
po d3 ho už nevezmou ani jako vratnyho v nejake it firme, smutny konec slibne kariery
-
-
vedl vyvoj nejprodavanejsi hry na PC, takze se nemusis bat, ze by delal jako vratny.
-
99% romanopisců na tomto webu by se nesdostalo ani na pozici vrátnýho Blizzardu :D
-
-
souhlas *15*
-
-
orly?
-
-
Soudě dle toho, jak D3 vypadá, bych řekl, že byl kreativně vyčerpán ještě před jeho vývojem. *6*
-
-
*1*
-