Přejít na výpis diskuzí
Šéf Xbox divize, Don Mattrick, odchází z Microsoftu zachránit zmírající Zyngu
1.7.2013 | Petr Poláček
64 příspěvků
-
Jó, to se ještě dělal relativně slušnej dabing...
-
http://www.youtube.com/watch?v=A99nq1Ehoyk
-
Ja bych mu to vysvetlil jak jsem to myslel, ale asi to nema cenu, hlavne ze je sranda.
-
Pulp Fiction je stejne nej, uz u ctvrtyho slova to musi byt kazdymu jasny *1*
-
And he will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy Microsoft. And you will know his name is Veskoslav when he lays his vengeance upon thee.
-
Jeho revirem jsou diskuze, jeho tempo je 170 úhozů za minutu, hráč Veskoslav bojuje za Microsoft ve dne v noci... Jen aby mu to bylo neco platny *15*
-
to je masakr *15* #tybg
-
Ten Zyngu zachrani *1* Rekne lidem: Nelibi se vam hry od Zyngy? Tak je nehrajte... Je totiz velice zkuseny z Xbox One PR *1*
-
He will defend Microsoft, he will protect Microsoft, he will stand for Microsoft, he... is... Veskoslav.
-
Tak mozeme len dufat, ze to nezachrani a cela zynga skonci niekde hlboko v pekle aj so zasluhami
-
HA! Nebyl jsem prvni kdo na to kliknul, jeste jsem se nedival ale podle komentaru to je zas ten hnup s jeho videama :D
-
co to je? sonda do retardovy duse? *8*
-
Kdyz chces delat komentovane let's playe nauc se prosim nejdriv mluvit. Tohle je fakt strasny.
-
Na toho blba vubec nereaguj a nepoustej jeho videa. Je to nejakej somrak.
-
To je tve video?
-
http://www.youtube.com/watch?v=MFJzvOaXaqU
-
Tak oslovuj sveho otce, me muzes rikat pane velkomozny.
-
konecne ten Ma... gor jde do ... pryc...
prijde mi divnej a s xboxem to slo z kopce, od doby co byl u kormidla -
blablabla
-
Potápějící se loď? Proboha Microsoft má takové zisky (ne tržby, ale zisky!), že Sony se musí modlit za prodej PS4. Protože prodej PS3 byl první dva roky tak ztrátový, že Sony mělo díky tomu krásně rudá čísla. Já jim nepřeji nic zlého, ale fakt miluji s prominutím hlupáky jako ty, co melou tyhle sraččky o konci jedné z nejsilnějších firem vůbec.